Kimberly Anne Scottin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 9. tammikuuta , 1975Ikä: 46 vuotta,46-vuotiaat naisetAurinko merkki: Kauris

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Warren, Michigan, Yhdysvallat

Kuuluisa:Eminemin entinen vaimo

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naisetPerhe:

Puoliso / entinen: Alaina Marie Ma ... Whitney Scott M ... Hailie Jade Katherine Schwa ...

Kuka on Kimberly Anne Scott?

Kimberly Anne Scott pääsi otsikoihin lähinnä hänen myrskyisän suhteensa entisen aviomiehensä, Eminem . Kimberly ja Eminem, kuuluisa räppäri, olivat lukion kultaseni. He menivät naimisiin kahdesti ja vanhempiensa kanssa kolme lasta, mutta mikään ei voinut pelastaa heidän avioliittoaan. Musiikki toi heidät yhteen, mutta siitä tuli myös yksi syy heidän erottamiseen. Kim, kuten hänet tunnetaan yleisesti, yritti myös lopettaa elämänsä muutaman kerran ja lähettää epäonnistumisensa, hänestä tuli huumeriippuvainen. Toisaalta Eminem alkoi osoittaa valtavaa inhoa ​​Kimiin. Monissa kappaleissaan hän on sanonut hänestä pahaa. Kimberly on myös kirjailija ja kirjoittanut useita lasten kirjoja.

Kimberly Anne Scott Kuvahyvitys https://marriedbiography.com/kimberley-anne-scott-biography/ Kuvahyvitys http://frostsnow.com/eminem-s-relationship-with-ex-wife-kimberly-anne-scott-know-her-affairs-and-reason-for-divorce Kuvahyvitys http://biographyz.com/kimberly-anne-scott/ Edellinen Seuraava Haihtuva suhde

Kimberly Anne Scott ja Eminem tapasivat ensimmäisen kerran varhaisessa teini-iässä. He tapasivat talojuhlassa, kun hän näki hänen laulavan LL Cool J: n kappaletta, Olen paha , seisomalla pöydän päällä. Hän oli tuolloin 13, kun taas Eminem oli 15. Kim sai heti mieltymyksen häntä kohtaan. He puhuivat koko ajan ollessaan juhlissa, ja se oli heidän suhteensa alku.

Sanotaan, että musiikki toi heidät lähemmäksi. Heillä molemmilla oli myös vaikea lapsuus, jolla oli myös ratkaiseva rooli suhteidensa kehittämisessä. Kim yhdessä kaksoissisarensa Dawnin kanssa pakeni kotoaan pakenemaan alkoholistisen ja väärinkäyttävän isäpuolensa kynsistä. He löysivät suojan keskuksesta Detroitin laitamilta. Myös Eminemillä oli samanlainen lapsuuden kokemus. Isä hylkäsi hänet ja asui monissa kuntoutuskeskuksissa.

Juhlan jälkeen Kim kysyi Eminemiltä, ​​voisiko hän ja hänen sisarensa muuttaa hänen luokseen, koska he tarvitsivat turvallisemman asuinpaikan. Tuolloin äitinsä kanssa asunut Eminem suostui ja vei kaksoset kotiinsa. Eminemin äiti oli järkyttynyt nähdessään heidät, mutta päivien kuluttua hän rakasti Kimiä. Hänen mukaansa Kim oli kaunis ja hänellä oli upea hahmo. Hän on myös sanonut, että Kim näytti vanhemmalta kuin hän oli.

Kim tuli raskaaksi, kun hän asui Eminemin kanssa. Heidän suhteensa oli kuitenkin jo hajonnut siihen aikaan. Eminemin kasvava menestys aiheutti monia eroja heidän välillä. Siitä huolimatta Kimberly antoi ensimmäisen lapsen, tytön, 25. joulukuuta 1995. Hänet nimettiin Hailey Jade .

Vaikka heillä oli vaikeuksia, he päättivät mennä naimisiin. Kimberly Anne Scott ja Eminem vaihtoivat lupauksia vuonna 1999, mutta se ei tehnyt mitään, jotta heidän suhteensa toimisi. Eminem sisällytti vihansa Kimiin kappaleissaan. Hän sävelsi kappaleen vuonna 2000 ja antoi sille nimen Neula . Kappale sisältyi albumiin, The Marshall Mathers LP . Seuraavana vuonna he lopulta kutsuivat sitä lopettamaan ja erosivat.

Kim tuhoutui avioeron jälkeen. Ei siksi, että hän olisi edelleen rakastunut Eminemiin, vaan siksi, että hänen täytyi hoitaa talouttaan ilman pysyvää työtä. Kim aloitti huumausaineita pakotienä. Hänen ensimmäinen pidätysmääräyksensä annettiin vuonna 2001, kun häntä syytettiin kokaiinin käytöstä. Mutta häntä ei tuomittu.

Kimberly Anne Scottia syytettiin huumeiden hallussapidosta vuonna 2003. Hänet pidätettiin, kun hänet löydettiin kuljettavan kokaiinia ja jolla oli keskeytetty ajokortti. Lähetettyään vapautuksen Kim sovitti Eminemin kanssa, ja he alkoivat jälleen elää yhdessä. He menivät jopa naimisiin uudelleen vuonna 2006, mutta erosivat kolme kuukautta myöhemmin.

Vuonna 2016 Kimin kaksoset kuolivat huumeiden yliannostukseen ja Eminem jatkoi tyttärensä adoptointia Alaina Marie Mathers . Eminem adoptoi myös Kimin laittoman lapsen, jonka hän syntyi ollessaan lyhyessä suhteessa tuntemattoman miehen kanssa. Kimiä syytettiin itsemurhayrityksestä vuonna 2015. Hän tunnusti nousevansa ja ajoi sitten mustalla Escaladellaan tarkoituksella kaataa auto. Tapahtuma tapahtui 23 mailin ja korttitielle Macombin piirikunnassa.

Eminem teki kaikkensa osoittaakseen vihaan Kimiä kohtaan. Kerran hän kutsui Kimin konserttiinsa antamalla lupauksen, ettei hän sanoisi sanaakaan heidän suhteestaan. Mutta ollessaan näyttämöllä hän löi nukkea, joka edusti Kimia, samalla kun hän rappasi hänestä pahoja asioita. Toisessa tapahtumassa Eminem sai Kimin suutelemaan pomppijaa yökerhon ulkopuolella. Hän hyökkäsi miestä julmasti, minkä vuoksi hänet pidätettiin myöhemmin. Eminem mainitsi tämän tapahtuman kappaleessaan, Suudelma (Skit) albumille, Eminem-näyttely .

Vaikka Kimillä ei ole työtä myötävaikuttaakseen nettovarallisuuteen, hän sai paljon vaurautta olemalla maailmankuulun räppääjän vaimo.

Jatka lukemista alla Kimberly Anne Scottin perhe

Kimberly Anne Scott syntyi 9. tammikuuta 1975 Warrenissa, Michigan, Yhdysvallat. Hänen äitinsä on Kathleen Scott, eikä hänen biologisen isänsä nimeä tiedetä. Hänen isäpuolensa nimi on Casimer Sluck. Hänellä oli kaksoissisko nimeltä Dawn Scott. Äiti Kathleen Sluck kasvatti heitä molempia. Kim ja Dawn kokivat vaikean lapsuuden ja olivat aina pakenemassa etsimään suojaa. Dawn kuoli tammikuussa 2016 huumeiden yliannostuksen vuoksi.

Kimberly Anne Scottin lapset

Kimberly Anne Scottilla on kolme lasta: Halie Jade, Whitney Scott Mathers ja Alaina Marie Mathers. Halie Jade on Kimberlyn ja Eminemin tytär. Whitney Scott Mathers on Kimberly Anne Scottin ja hänen kertaluonteisen kumppaninsa Eric Hartterin tytär. Alaina Marie Mathers on Kimberlyn kaksoissisaren Dawn Scottin tytär. Eminem ja Kimberly adoptoivat Alainan Dawnin kuoleman jälkeen.