Khai Malik Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 20. syyskuuta ,2020Aurinko merkki: NeitsytTunnetaan myös:Khai Hadid Malik

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Pennsylvania, Yhdysvallat

Kuuluisa:Zaynin tytär

Perheenjäsenet Neitsyt NainenPerhe:

isä: Zayn Malik Gigi Hadid Tricia Nixon Cox Mona Shourie Ka ...

Kuka on Khai Malik?

Khai Malik on tunnettujen kansainvälisten tähtien Gigi Hadidin ja Zayn Malikin tytär. Hän on ollut uudessa syntymäpäivästään lähtien ja hänen syntymästään kerrottiin lukuisissa julkaisuissa. Muutama päivä syntymänsä jälkeen hän debytoi Instagramissa mustavalkoisella valokuvalla.

missä Mick Jagger syntyi
Khai Malik Perhe ja henkilökohtainen elämä

Khai Malik syntyi 20. syyskuuta 2020 Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa. Hän on kansainvälisten kuuluisuuksien - amerikkalaisen supermallin Gigi Hadid ja englantilainen laulaja ja muusikko Zayn Malik - esikoinen. Hän on Yaser Malikin ja Trisha Malikin (Zaynin vanhemmat) sekä Yolanda Hadidin ja Mohamed Hadidin (Gigin vanhemmat) tyttärentytär. Hän on myös supermalli Bella Hadidin ja malli Anwar Hadidin veljentytär.

Kuukausi ennen Khai Malikin syntymää Gigi jakoi valokuvan vauvan kolahduksestaan ​​Instagram-tilillään @gigihadid. Hänen syntymänsä jälkeen molemmat hänen vanhempansa jakoivat ilonsa ja mustavalkoisia valokuvia vastasyntyneistä sosiaalisen median tileilleen. Siitä lähtien he ovat jakaneet lukuisia valokuvia lapsesta. Lapsen yksityisyyden mielessä he eivät kuitenkaan ole jakaneet valokuvaa tytön kasvoilla. Hänen nimensä ilmoitettiin myös neljä kuukautta hänen syntymänsä jälkeen tammikuussa 2021.

Tuoreessa jaksossa Zach-laulunäyttely podcast, Zayn Malik paljasti, että hänen kolmas studioalbumi Kukaan ei kuuntele , on omistettu pikkutyttärelleen Khai Malikille.

Instagram