Kerri Browitt Caviezelin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Washington

Kuuluisa:Jim Caviezelin vaimoPerheenjäsenet Amerikkalainen nainen

Korkeus:1,75 m

Perhe:

Puoliso / entinen: Jim Caviezel Melinda Gates Priscilla Presley Katherine Schwa ...

Kuka on Kerri Browitt Caviezel?

Kerri Browitt Caviezel on englanninopettaja ja kuuluisan amerikkalaisen näyttelijän Jim Caviezelin vaimo. Hänen miehensä nousi kuuluisuuteen vuoden 2004 elokuvalla Kristuksen intohimo missä hän kuvasi Jeesuksen Kristuksen roolia. Ennen kuin hän meni naimisiin aviomiehensä kanssa, hän oli taitava ja menestyvä koripalloilija. Hänen pitkä kasvu, laiha runko ja erinomaiset taidot kentällä ansaitsivat hänelle paikan yliopistonsa koripallojoukkueessa. Valmistuttuaan yliopistosta hän työskenteli englanninopettajana ja jatkaa edelleen samaa ammattia tänäkin päivänä. Hän tapasi aviomiehensä sokkotreffillä, ja muutaman vuoden seurustelun jälkeen he sitoivat solmun intiimissä seremoniassa. Hän ja hänen miehensä adoptoivat kolme lasta, joista kaikilla oli syöpä adoptiohetkellä. Mutta se ei estänyt heitä, ja hän ja hänen miehensä ovat huolehtineet lapsistaan ​​rakastavasti ja huolehtivasti. Vaikka hän seuraa miehensä elokuvan ja median tapahtumiin, hän onnistuu pysymään parrasvaloissa. Hän ei ole aktiivinen Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa, ja työskentelee yleensä työ- ja perhe-elämänsä parissa.

Halusit tietää

  • 1

    Kuinka Kerri Browitt Caviezel tapasi Jim Caviezelin?

    Kerri Browitt Caviezel tapaa Jim Caviezelin sokkotreffillä, jonka perusti Jimin sisar Amy. Tämä tapahtui vuonna 1993. Heistä tuli pian ystäviä, rakastui ja seurusteli seuraavien kolmen vuoden ajan ennen kuin menivät naimisiin vuonna 1996.

Kerri Browitt Caviezel Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=3-uiEiWtrO4
(MaximoTV) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=KNShLb8NXfA
(WeeDearie) Edellinen Seuraava Ura Ennen kuin hän tuli parrasvaloihin Jim Caviezelin vaimona, Kerri Browitt Caviezel oli ammattitaitoinen koripalloilija ja osa naisten koripallojoukkueita 'WWU Vikings' opiskellessaan 'Western Washington University' (WWU). Kaudella 1988-89 hän toimi sen kapteenina, joka teki ennätyksellisen pisteet 30-5. Hän saavutti toisen ennätyksen, kun hänestä tuli yksi ainoista 'WWU Vikings' -pelaajista, joka saavutti uransa sijoituksen kymmenen parhaan johtajan joukossa pelin eri osa-alueilla yliopistossa. Hänet nimitettiin myös yliopistonsa presidentin listalle yhdeksän kertaa, ja hän sai ansioksi tulla NAIA: n kansalliseksi tutkija-urheilijaksi. Vaikka hän oli ammattitaitoinen koripalloilija yliopistotasolla, hän ei koskaan päässyt ammattitasolle. Helmikuussa 2015 alma mater kunnioitti häntä, kun heidät otettiin hänet WWU: n yleisurheiluhalliin. Valmistuttuaan yliopistosta hän aloitti uransa opettajan ammatissa. Hän aloitti työn englanninopettajana lukiossa Seattlessa, Washingtonissa. Hän jatkaa englanninopettajana tähän päivään saakka.

Ensimmäisen mediatuntemuksensa hän sai aloittaessaan treffit ja lopulta naimisissa aviomiehensä Jimin kanssa. Hän oli elänyt tavallista ja säännöllistä elämää ennen tapaamista. Jopa avioliiton jälkeen hän jatkoi median välttämistä. Mutta kun hänen aviomiehensä esiintyi vuonna 2004 superhittielokuvassa, Kristuksen intohimo, hänet työnnettiin parrasvaloihin. Hän esiintyy joskus miehensä puolella punaisella matolla palkintojenjakotilaisuuksissa, elokuvien ensi-iltoissa tai muissa tiedotustilaisuuksissa.

Maine ja menestys eivät näytä vaikuttaneen häneen haitallisesti. Päinvastoin, hän on edelleen pitänyt matalaa profiilia eikä ole aktiivinen millään sosiaalisen median alustalla.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä Kerri Browitt Caviezel syntyi Washingtonissa Yhdysvalloissa David James Browittin ja Jean Vandettan luona. Hänellä on kaksi veljeä, David ja Jim, ja yksi sisar, Kristen Linehan.

Kerri opiskeli Cle Elum-Roslynin lukiossa Washingtonissa Yhdysvalloissa. Hän oli huilisti ja merkittävä koripalloilija lukiossa. 5 jalkaa 9 tuumaa pitkä, hän oli myös ensimmäisen joukkueen kaikkien valtioiden koripalloilija. Valmistuttuaan lukiosta hän liittyi Länsi-Washingtonin yliopistoon.

Vuonna 1993 hän tapasi tulevan aviomiehensä, Jim Caviezel , ensimmäistä kertaa sokeana päivämääränä, jonka hänen sisarensa Amy asetti. Heistä tuli pian ystäviä, rakastui ja treffasi toisiaan seuraavien kolmen vuoden ajan. 20. heinäkuuta 1996 hän meni naimisiin Jimin kanssa heidän perheensä ja ystäviensä läsnä ollessa ”Immaculate Conception Church” Roslynnissa Washingtonissa. Aivan kuten miehensä, hän on myös uskollinen katolinen. Hänellä ja hänen aviomiehellään näyttää olevan vahva avioliitto, jossa ei ole skandaaleja tai kiistoja kahden vuosikymmenen avioliiton jälkeen.

Hänellä ei ole omia biologisia lapsia. Mutta hän ja hänen miehensä ovat adoptoineet kolme orvoa Kiinasta, joilla kaikilla oli syöpä adoptiohetkellä. Heillä on kaksi poikaa, David ja Bo, ja tytär Lyn. Hänen poikansa Bo: lla ja tyttärellä Lynillä oli aivokasvain syntymähetkellä, ja hänen poikansa, Davidin, jalalla oli korkean asteen sarkooma. Onneksi molemmat lasten aivokasvaimet olivat hyvänlaatuisia ja poistettu onnistuneesti, ja myös Davidin jalka on pelastettu. Heillä on nyt yhteinen onnellinen perhe-elämä.

Tällä hetkellä hän asuu aviomiehensä ja lastensa kanssa Washingtonissa, Yhdysvalloissa.