Kennya Baldwinin elämäkerta

Nopeita faktoja

Tunnetaan myös:Kennya Baldwin Deodato, Kennya Deodatomistä lapsi cudi on kotoisin

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Brasilia

Kuuluisa:Stephen Baldwinin vaimoPerheenjäsenet Amerikkalainen nainen

Perhe:

Puoliso / entinen: Stephen Baldwin Alaia Baldwin Melinda Gates Priscilla Presley

Kuka on Kennya Baldwin?

Kennya Baldwin on brasilialainen graafinen suunnittelija ja Hollywood-näyttelijän Stephen Baldwinin vaimo. Hänen isänsä, Eumir Deodato, on tunnettu brasilialainen pianisti, säveltäjä, levytuottaja ja sovittaja, joka voitti vuoden 1974 Grammy-palkinnon parhaasta pop-instrumentaaliesityksestä ja tunnetaan Bossa Nova -legendana. Huolimatta appiensa Hollywood-maineesta, hän on elänyt mediasta erillään ja tukenut aviomiehensä tasaisesti hänen pyrkimyksissään. Hänellä oli myös tärkeä tehtävä palauttaessaan hänet takaisin uskoon, mikä on muuttanut molempien elämää huomattavasti, kun he olivat aktiivisesti mukana palveluksessa uudestisyntyneinä kristittyinä. Vaikka perhe on kohdannut taloudellisia ongelmia useita kertoja, hän on onnellisesti naimisissa aviomiehensä kanssa melkein kolme vuosikymmentä ja on nousevien mallien Alaian ja Hailey Baldwinin ylpeä äiti.

Kennya Baldwin Kuvahyvitys http://wikinetworth.com/celebrities/kennya-baldwin-wiki-biography-age-birthday-nationality-family-net-worth.html Kuvahyvitys https://puzzups.com/kennya-baldwins-undying-love-husband-know-role-supporting-wife-mother-bit-brief-career/ Kuvahyvitys http://www.contactmusic.com/kennya-baldwin Edellinen Seuraava Nouse tähtiä

Legendaariselle brasilialaiselle muusikolle syntynyt Kennya Baldwin oli kokenut elämän parrasvaloissa kotimaassaan. Hänellä oli kuitenkin hiljaisempi elämä muutettuaan Yhdysvaltoihin opiskelemaan. Yliopistonsa jälkeen hän aloitti työskentelyn taiteilijana ja graafisena suunnittelijana. Hänen mukaansa taide on enemmän intohimo kuin ura. Hänen elämänsä käänsi dramaattisen käänteen, kun hän tapasi tulevan aviomiehensä Stephen Baldwinin ensimmäisen kerran metrolla New Yorkissa vuonna 1987. Hän rakastui välittömästi häneen ja he alkoivat seurustella.Avioliiton jälkeen julkkisasemastaan ​​huolimatta hän onnistui silti pysymään hämäränä suurimman osan elämästään ja tuskin käyttää sosiaalisen median tilejä, joita tyttärensä pakottivat hänet luomaan. Hän on kuitenkin kiinnittänyt huomiota itselleen yhä uudestaan, sillä nuoremman tyttärensä Haileyn mukaan kerran Oscar-palkittu näyttelijä otti hänet yhteyttä, Leonardo DiCaprio , tapaamiselle Lontoon baarissa, johon hän pyysi häntä tarkistamaan ensin miehensä kanssa.

Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä

Kennya Baldwin syntyi Kennya Deodatona Brasiliassa Eumir Deodaton ja Mary Ellen Deodatan luona. Hänen isänsä, Eumir Deodato, on Grammy-palkittu brasilialainen pianisti, säveltäjä, levytuottaja ja sovittaja, joka tunnetaan Bossa Nova -legendana sulauttamasta jazzia rockin / popin, R & B: n, funkin, latinan, klassisen ja sinfonisen tai orkesterimusiikkia.

mistä kyrie irving on kotoisin

Kennya osallistui Yorkin valmistelukouluun New Yorkiin, jossa hän opiskeli luokan 1984. Hän opiskeli myöhemmin graafista suunnittelua Parsons School of Designissa. Hänen isänsä erosi äidistään 2000-luvun alussa ja alkoi seurustella toisen tytön kanssa.

Hän rakastui Stephen Baldwin vuonna 1987, ja molemmat menivät naimisiin kolme vuotta myöhemmin vuonna 1990. Molemmat ovat hyvin romanttisia, ja 27 vuotta avioliitonsa jälkeen he rakastavat edelleen yhtä paljon kuin rakastivat alkaessaan seurustella. Hän synnytti ensimmäisen lapsensa, tyttären Alaian, 24. tammikuuta 1993. Heidän toinen tytär, Hailey, syntyi 22. marraskuuta 1996. Kun hänen tyttärensä olivat pieniä, hän opetti heidät kotikoulutukseen, koska heidän täytyi matkustaa jatkuvasti miehensä työhön. sitoumukset. Hänen vanhin tyttärensä Alaia meni naimisiin poikaystävänsä Andrew Aronow'n kanssa New Yorkissa syyskuussa 2017.

Palaa uskoon

Kennya Baldwin on ollut vastuussa aviomiehensä Stephen Baldwinin paluusta uskoon. Hän on uskollinen kristitty, mutta kuulemma raukesi nuorena aikuisena, kun taas hänen aviomiehensä oli kokenut huumeiden väärinkäyttöä nuorena. Sen takana on kuitenkin mielenkiintoinen tarina siitä, kuinka molemmat uudistivat uskonsa. Ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen pariskunta oli palkannut portugalilaisen lastenhoitajan Augustan, joka lauloi vauvalle päivittäin uskonnollisia lauluja. Kun häneltä kysyttiin hänen uskostaan, hän kertoi heille saaneensa profeetallisen sanan, että hän työskentelee Baldwinsin palveluksessa ja auttaa häntä palauttamaan heidät uskoon. Vaikka hän ei ollut heti vakuuttunut siitä, hän alkoi käydä Brasilian evankelisessa kirkossa New Yorkissa. Hän oli ensimmäinen, joka uudisti uskonsa ja vakuutti myöhemmin myös miehensä. He molemmat pitävät itseään uudestisyntyneinä kristittyinä. Nyt jäykästi konservatiivinen kristitty, Stephen ei salli anoppiaan tulemaan taloonsa uuden tyttöystävänsä seurassa.

Kiistat ja skandaalit

Kennya Baldwinin aviomies on törmännyt lakiin pääasiassa kiinnitys- tai tuloveron maksamatta jättämisen vuoksi. Kun hän oli laiminlyönyt lähes miljoonan dollarin laiminlyönnin vuoden 2009 puolivälissä, hän ja hänen vaimonsa hakivat kumpikin 11 luvun konkurssisuojaa 21. heinäkuuta 2009. Koska hän omisti koko hänen omaisuutensa, heidän oli haettava yhteis konkurssi. He menettivät lopulta kotinsa Upper Grandview'ssa, New Yorkissa ja Nyackin kylässä sulkemisen vuoksi, ja muutti kuulemma taloon, jonka omisti Stephanin veli, kuuluisa Hollywood-näyttelijä. Alec Baldwin .

Viserrys