Kelly Osbournen elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 27. lokakuuta , 1984Ikä: 36 vuotta,36-vuotiaat naisetAurinko merkki: Skorpioni

Tunnetaan myös:Kelly Michelle Lee OsbourneSyntynyt maa: Englanti

Syntynyt:Westminster, Lontoo, Englanti, Iso-Britannia

Kuuluisa:Televisio-persoonallisuusmilloin Bartholomeu syntyi

Näyttelijät Pop-laulajat

Korkeus: 5'2 '(157cm),5'2 'Naiset

Perhe:

Puoliso / entinen:Matthew Mosshart

isä: Ozzy Osbourne Sharon Osbourne Jack Osbourne Aimee Osbourne

Kuka on Kelly Osbourne?

Kelly Osbourne on brittiläinen TV-persoona, esiintyjä ja muotisuunnittelija. Hän syntyi Lontoossa julkkislaulajasta ja menestyneestä mediapäälliköstä. Kotitalous oli epätavallinen ja perhe asui lapsuudessaan 20 eri kodissa Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Asiat mutkistivat myös hänen isänsä kamppailut riippuvuuden kanssa. Myöhäisissä teini-ikäisissä perhe esiintyi todellisuusnäyttelyssä Osbournes joka ammuttiin heidän kotonaan. Näyttely toi Kelly Osbournen parrasvaloihin ja tämän jälkeen hän aloitti uransa viihde- ja muotiteollisuudessa. Osbourne on ollut laulaja, näyttelijä, TV-juontaja ja tosi-tv-tuomari. Hän on ollut tanssija myös todellisuusnäyttelyissä. Hän on ollut hyvin avoin riippuvuudestaan ​​kipulääkkeisiin ja ollut useita kertoja kuntoutuksessa.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Suorat julkkikset, jotka tukevat homo-oikeuksia Kelly Osbourne Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=6bL7736uqfE
(HuffPost Live) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kelly_Osbourne_(8694690089).jpg
(Eva Rinaldi, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commonsin kautta) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kelly_Osbourne_(25447148450).jpg
(Eva Rinaldi, Sydney Australia, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commonsin kautta) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kelly_Osbourne_2009.jpg
(Toglenn, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commonsin kautta) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=LIXrQiXswNU
(Daily Blast LIVE) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=itOsRJMnaWo
(Viihde tänään) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/EMO-026247/
(Sir Jones)Skorpioni-poplaulajat Ura

Kelly Osbournen elämä televisiossa alkoi epätavanomaisesti vuonna 2005, kun perhe esiintyi MTV-todellisuusnäyttelyssä Osbournes jotka kertoivat huonosti toimivien perheidensä päivittäisestä elämästä. Näyttely voitti Emmy palkinto vuonna 2002.

Näyttelyn kuvaaminen alkoi, kun Kelly Osbourne oli seitsemäntoista. Hän on sanonut, että kameroiden jatkuva läsnäolo seuraavien kolmen vuoden ajan oli hänelle erittäin stressaavaa. Hänen sisarensa Aimee kieltäytyi kuvaamasta ohjelmaa.

Kelly Osbourne aloitti laulajauransa vuonna 2002 albumilla nimeltä Turpa kiinni jonka julkaisi Eric Records. Levyn päälaulu oli Madonnan cover Papa Älä saarnaa .

Vuonna 2003 Eric Records pudotti Kellyn. Hän muutti Sanctuary-etikettiin ja äänitti isänsä kanssa osumanumeron.

Vuonna 2004 Kelly Osbourne aloitti muotilinjan ystävänsä Ali Baronen kanssa. Linja soitti Stiletto Killers oli suunnattu teini-ikäisille ja sillä oli rock-innoittama teema. Siinä oli myös hienostunut linja nimeltä SK Couture . Vaatetuslinja pysäytettiin vuonna 2006.

Vuonna 2004 Kelly Osbourne debytoi näyttelijänä ABC-näyttelyssä Elämä kuten me tunnemme sen . Hän näytti Deborah Beatrice Tynanin roolia tässä lukion draamassa.

Vuonna 2005 hän julkaisi toisen albuminsa Nukkuminen missään . Se meni hyvin, mutta kävi kiistoja, koska Osbourne näytti tekevän suuria muutoksia ulkonäköönsä levyn kannessa.

mistä Tom Cruise on kotoisin

Vuonna 2007 Kelly Osbourne aloitti todellisuusnäyttelyn isännöinnin Projekti Catwalk Sky 1: lle. Hän isännöi ohjelmaa sen toisella ja kolmannella kaudella vuosina 2007 ja 2008.

Laulajana ja näyttelijänä Osbourne sai tärkeän roolin musikaalissa Chicago . Hän esiintyi vankilamatrona Mama Mortonina Cambridge Theatre'ssa Lontoossa heinäkuussa 2007. Samana vuonna Osbourne ilmoittautui Radio 1: een esittelemään neuvontaohjelmaa. Leikkaus . Hänen ensimmäinen jaksonsa näyttelyssä, joka antoi terveysneuvoja nuorille, käsitteli itsensä vahingoittamista.

Jatka lukemista alla

Kelly Osbourne julkaisi omaelämäkerran Kovaa vuonna 2009. Tässä rehellisessä ja hauskassa kertomuksessa elämästään hän kirjoitti oppimisesta virheistään ja tarjosi neuvoja nuorille.

Vuonna 2009 Kelly Osbourne osallistui tanssitodellisuusnäyttelyyn Tanssia tähtien kanssa jossa julkkikset yhdistetään ammattitanssijoiden kanssa. Hänen kumppaninsa oli Louis van Amstel. Duo sijoittui finaaliin kolmanneksi.

Vuonna 2010 hänet nähtiin Hollywood-elokuvassa Pitäisi olla Romeo .

Vuodesta 2010 Kelly Osbourne oli näyttelyn johtaja Muotipoliisi , show, joka kommentoi julkkismuotia. Hän harkitsi lähtemistä näyttelystä yhden isännän kiistanalaisen rotuhuomautuksen jälkeen ja lopulta jätti sen vuonna 2015.

Vuonna 2018 Osbourne kokoontui isänsä ja veljensä kanssa sarjaan Ozzyn ja Jackin maailman kiertotie . Näyttelyssä Osbournes vierailee historiallisissa kohteissa saadakseen mielenkiintoisia tietoja paikasta.

Kelly Osbourne oli yksi julkkiksista Naamioitu laulaja . joka on todellisuusnäyttely, jossa julkkikset naamioituina pukuihin piilottamaan identiteettinsä osallistuessaan laulukilpailuun. 13. marraskuuta 2019 tuli tunnetuksi, että Kelly Osbourne oli Leppäkerttu näyttelyn toisella kaudella.

Näyttelijät, jotka ovat 30-vuotiaita Britannian naislaulajat Brittiläiset pop-laulajat Perhe ja henkilökohtainen elämä

Kelly Osbourne, kuten hänen isänsä, on taistellut riippuvuuden kanssa. Hän on riippuvainen särkylääkkeistä. Hän meni kuntoutukseen ensimmäistä kertaa vuonna 2004 Malibu Rehab -laitos Promisesissa.

Vuonna 2008 Kelly Osbourne sitoutui malliin Luke Worrelliin. Pari erosi vuonna 2010 sen jälkeen, kun Worrellilla oli suhde Elle Schneideriin. Hän kihlasi jälleen vuonna 2011 kokin Matthew Mosshartin kanssa. Sitoutuminen keskeytettiin vuonna 2014.

Vuonna 2020 Kellylle tehtiin mahalaukun leikkaus laihduttamiseksi ja menetti 80 kiloa. Hän sanoi, että hänellä oli leikkaus voittamaan emotionaaliset syömishäiriöt.

Kelly Osbourne on ollut aktiivisesti mukana hyväntekeväisyystyössä osana erilaisia ​​kampanjoita, kuten Välittää ja True Colors Fund . Hän työskenteli myös Pelastusarmeija hurrikaani Sandyn jälkeiseen avustustyöhön.

Brittiläiset elokuva- ja teatteripersoonat Ison-Britannian naiselokuva- ja teatteripersoonat Skorpioni Naiset

Kelly Osbourne -elokuvat

1. Austin Powers Goldmemberissä (2002)

(Komedia, Toiminta, Rikos, Seikkailu)

2. Joten Undercover (2012)

(Toiminta, Komedia)

Viserrys Instagram