Kayte Walshin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntynyt maa: EnglantiSyntynyt:Hartlepoolkuinka vanha on pelinrakentaja matt ryan

Kuuluisa:Kelsey Grammerin vaimo

Perheenjäsenet Ison-Britannian nainenPerhe:

Puoliso / entinen: Kelsey Grammer Prinsessa Beatri ... Lady Sarah Chatto Prinsessa Charlo ...

Kuka on Kayte Walsh?

Kayte Walsh on englantilainen näyttelijä, joka tunnetaan paremmin amerikkalaisen näyttelijän Kelsey Grammerin neljäntenä vaimona. Hän työskenteli lentoemäntänä Virgin Atlantic Airways -yhtiössä, kun hän aloitti tapaamisen Grammerin kanssa. Kiitos hänen työstään Virgin Atlanticin ylemmässä luokassa lennoilla Amerikkaan ja sieltä, hän oli tottunut tapaamaan julkkiksia, ja näin hän tapasi tulevan aviomiehensä. Walsh, joka oli pilkattu tuhoamaan Grammerin 13-vuotisen avioliiton kolmannen vaimonsa Camille Donataccin kanssa, esiintyi Grammerin rinnalla OWN-show-jaksossa. Oprahin seuraava luku elokuussa 2012 keskustelemaan Oprah Winfreyn kanssa hänen roolistaan ​​jaossa. Hän mainitsi televisiossa, että hän ei ollut ylpeä siitä, miten heidän suhteensa alkoivat, kun Grammer oli jo tuolloin naimisissa. Kayte on esiintynyt itsestään myös muissa TV-ohjelmissa, mukaan lukien Tonight Show pääosissa Jimmy Fallon ja Viihde tänään . Hän debytoi näyttelijänä Starz-draamasarjassa Pomo , jossa hänen aviomiehellään oli päärooli kuvitteellisen Chicagon kaupunginjohtaja Tom Kane.

kourtney kardashianin syntymäaika
Kayte Walsh Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=mIo0SuozmoU Kuvahyvitys https://www.upi.com/Entertainment_News/2016/11/15/Kelsey-Grammer-wife-Kayte-Walsh-welcome-third-child/6101479234455/ Kuvahyvitys https://www.closerweekly.com/posts/kelsey-grammer-baby-wife-kayte-walsh-118941 Edellinen Seuraava Nouse tähtiä

Kayte Walsh pääsi uutisotsikoihin 12. elokuuta 2010, jolloin tuolloin 29-vuotias lentoemäntä napsautettiin onnellisesti kävellen yhdessä 55-vuotiaan entisen kanssa Frasier tähti Kelsey Grammer , joka oli juuri jättänyt avioeron kolmannesta vaimostaan, entisestä Playboy-mallista Camille Donataccista, kuusi viikkoa sitten. Vaikka Kayten henkilöllisyyttä ei tiedetty heti, seuraavana päivänä Päivittäinen posti kertoi olevansa entisen brittiläisen jalkapalloilijan Alan Walshin tytär ja 25 vuotta nuorempi kuin kaunottarensa.

Kayte Walsh vahvisti myös, että hän kuljetti Kelsey Grammerin lasta tuolloin. Koska Grammerin silloinen vaimo, Camille Donatacci, oli todellisuuden TV-sarjan pääosaaja, Beverly Hillsin todelliset kotiäidit , suhdetta koskevasta skandaalista tuli näyttelyn katkottua, ja Donatacci valitti säännöllisesti siitä, kuinka hänen 'koko elämänsä oli hajoamassa' tai kuinka pieni heidän vanha NY-asunto oli verrattuna 6,5 ​​miljoonan dollarin NYC-huoneistoon Kelsey Grammer, joka ostettiin Kayte Walshille . Kate ja Kelseyn avioliitto - kaksi viikkoa Grammerin avioeron päättymisen jälkeen - tarjosi taas juorumateriaalia tabloideille, mutta siitä lähtien Kayte on johtanut suhteellisen melko elämäänsä satunnaisesti julkisissa esiintymisissä aviomiehensä ja lastensa kanssa.Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä

Kayte Walsh syntyi Bristolissa Englannissa entisen jalkapalloilijan Alan Walshin ja hänen vaimonsa Susanin kanssa. Hänen isänsä pelasi hyökkääjänä Bristol Cityssä ja Darlingtonissa suuressa osassa uraansa, ja myöhemmin hänestä tuli valmentaja Bristol Cityssä. Hän on vanhempiensa vanhin tytär ja hänellä on nuorempi sisar nimeltä Sophie sekä veli nimeltä Phil, josta tuli myös jalkapalloilija ja joka pelasi Dagenham & Redbridgen ja Barnetin jalkapalloliigassa.

Suhde Kelsey Grammeriin

Hänen isänsä mukaan Kayte Walsh ja Kelsey Grammer tapasivat mahdollisesti New Yorkissa, koska hänellä oli usein pysähdyksiä siellä taisteluidensa aikana Amerikkaan. Tosiasiat, että he tapasivat ja että hän oli raskaana viidennen lapsensa kanssa, julkistettiin kesäkuun alussa 2010. Kelsey Grammer ilmoitti saman vuoden lokakuussa, että Kayte oli keskenmenon kuusi viikkoa aiemmin. Kelsey vahvisti joulukuussa 2010, että hän oli rakastunut Kayte Walshiin ja että he olivat jo kihloissa keskellä lukemattomia raportteja heidän suhteestaan ​​ja pyrkimyksestään nopeaan avioeroon kolmannesta vaimostaan ​​Camille Donataccista. Vaikka hän ei maininnut, milloin he aikoivat mennä naimisiin, hän ilmoitti suunnittelevansa yksityistä avioliitto seremoniaa.

minne anthony rizzo meni yliopistoon

Kelsey Grammer ja Kayte Walsh menivät vihdoin naimisiin New Yorkin Plaza-hotellissa 25. helmikuuta 2011, vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun hänen kolmas avioero oli saatu päätökseen. Tammikuussa 2012 he ilmoittivat olevansa raskaana kaksosista, mutta menettivät pojan pian sen jälkeen, ja hän toivotti ensimmäisen lapsensa, tyttären nimeltä Faith Evangeline Elisa Grammer, tervetulleeksi 13. heinäkuuta 2012 Los Angelesiin. Tämä oli viides lapsi Grammerille, joka oli aiemmin naimisissa kolme kertaa. Grammer ja Walsh toivottivat myöhemmin tervetulleeksi kaksi poikaa nimeltä Kelsey Gabriel Elias Grammer ja Auden James Ellis Grammer vuosina 2014 ja 2016.