Kaylee Halko Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 21. heinäkuuta , 2003Ikä: 18 vuotta,18-vuotiaat naisetAurinko merkki: Syöpä

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Ohio

Kuuluisa:TikTok (Musical.ly) Tähti, laulaja

Perhe:

isä:Timothy George Halkoäiti:Marla Lynn Halko

sisarukset:Jacob Halko

MEILLE. Osavaltio: Ohio

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Peyton-kahvi Erica Delsman Kadaria

Kuka on Kaylee Halko?

Kaylee Halko on amerikkalainen TikTok-taiteilija ja sosiaalisen median sensation. Yksi harvoista tiedossa olevista tuhoisasta harvinaisesta Progeria-taudista, Kaylee Halko olisi voinut luopua elämästä. Mutta tosiasia, että hänellä on yhtä voimakas halu olla antamatta taudin sekaantua elämäänsä, hän jatkaa työtä unelmiensa eteen. Hänen nimessään on pari dokumenttielokuvaa ja romaani, jonka hän on kirjoittanut äitinsä kanssa. Hänen inspiroiva tarinansa houkuttelee edelleen yleisöä kaikkialla maailmassa, ja hän motivoi jatkuvasti vaikeavammaisia ​​ihmisiä koskaan luopumaan unelmistaan. Lääkärit ovat sanoneet, ettei hän voi elää kauan, mutta Kayleen osoittama valtava henki osoittaa toisin. Halu elää pidempään saa hänet menemään jopa fyysisessä iässä, noin 105 vuotta. Ja kun hän käy läpi äskettäin aloitettua hoitoa, on toivoa, että hän voi vain selviytyä tästä taudista ja elää pitkän ja terveellisen elämän. Hänellä on yli 188000 seuraajaa Instagramissa.

Kaylee Halko Kuvahyvitys https://www.emaze.com/@AOWWCTCR/Progeria Kuvahyvitys https://www.emaze.com/@AOWZTITC/progeria-project-kaden-mckaelen Kuvahyvitys http://africanspotlight.com/2012/03/12/teenager-who-has-the-body-of-a-105-year-old-defies-odds-by-celebrating-14th-birthday/Syöpä NaisetHän kiinnitti yleisön huomion ensimmäisen kerran, kun hän esiintyi näyttelyssä nimeltä 20/20. Se loi perustan sille, että hänestä tuli tunnettua yleisön keskuudessa. Hitaasti hänen seurannut sosiaalinen media alkoi nousta.

Pian sen jälkeen Kaylee päätti aloittaa musiikillisen uransa. Hän oli itsestään tietoinen siitä, että suuret musiikkimerkit eivät välttämättä resonoi hänen kanssaan. Joten hän loi tilin TikTokiin. Tämä osoittautui askeleeksi hänen elämässään. Kun hänen suosionsa nousi nopeasti, hänestä tuli yksi halutuimmista teini-idoleista. Hän sai yli 2,5 miljoonaa fania TikTokista ja 100 miljoonaa sydäntä. Verkkosivustojen standardien perusteella tämä on valtava menestys. Julkisuuden tila seurasi ja ihmiset alkoivat pysäyttää häntä kaduilla selfien ja nimikirjoitusten saamiseksi.

Siitä lähtien hän on esiintynyt WTOL 11: ssä vieraana. Hänestä tuli todellinen kultaseni yleisön silmissä, kun hän aloitti varojen keräämisen The Annual Kaylee -kurssille, aloitteelle tehdä maailmasta parempi paikka vähemmän onnekkaille. Hänen kirjansa 'Vanha ennen aikaani' on hänen tarinansa elämäkerrallinen kertomus ja sitä on myyty paljon.

Jatka lukemista alla Verhojen takana Kun Timothy George Halko ja Marla Lynn Halko toivottivat tyttövauvan tervetulleeksi perheeseensä, heidän onnellisuutensa oli kuvaamatonta. Kayleen ensimmäiset huudot kuultiin Ohion sairaalassa 21. heinäkuuta 2003.

Vaikka hän törmäsikin alun perin normaalin lapsen tavoin, hänellä oli merkkejä nopeasta ikääntymisestä. Lääkäreille tehtiin testit ja kävi ilmi, että hän kärsi harvinaisesta sairaudesta, joka tunnetaan nimellä Progeria, mikä ilmeisesti saa potilaat ikääntymään kymmenen kertaa normaalia nopeammin. Perhe hajosi tästä ilmoituksesta, mutta päätti, että hän elää normaalia elämää niin kauan kuin pystyy. Taudista kärsivillä potilailla on yleensä 13 vuotta aikaa elää.

Koulussa Kaylee koki osansa kiusaamisesta ja nimipuhelusta. Mutta hän löysi joitain tukevia ystäviä, jotka pitivät hänestä sellaisena kuin hän oli. Kaylee osoitti taipumusta tanssiin ja kuvataiteeseen jo varhaisessa vaiheessa. Kaylee kasvoi Ohion esikaupungissa kolmen veljen kanssa ja osoitti poikkeuksellista voimaa ja suvaitsevaisuutta jo varhaisesta iästä lähtien. Kiusaamisesta huolimatta hän vaati bussikuljetusta kouluun joka päivä. Jotkut vihamieliset opiskelijat menivät kaksi askelta eteenpäin ja loivat vihasivut hänen nimensä kanssa sosiaalisen median alustoille. Kun se meni käsistä, Kaylee vaihtoi koulunsa. Mutta hän ei koskaan antanut tämän kiusaamisen ja jatkuvan vihan antaa isku sydämeensä ja piti päänsä viileänä ja silmät täynnä unelmia. 8-vuotiaana hän esiintyi ABC: n 20/20-sarjassa ja voitti amerikkalaisen sydämen huumorintajullaan ja itsetietoisuudellaan. Kun häneltä kysyttiin hänen ja muiden ihmisten välisestä peruserosta, hän sanoi - Sinulla on hiukset ja minä olen kalju. Kirjassaan 'Vanha ennen aikaani' Kaylee on kuvannut, miltä hänestä tuntui kasvavan normaalina ja kuinka hänen äitinsä oli ollut hänelle suurin tukipilari. Kayleella on myönteinen elämänkatselu ja lääketieteen viimeaikaiset läpimurrot voivat osoittautua hyväksi Halkon perheelle. Maailma tarvitsee lisää hänen kaltaisiaan. Hän on toivonsäde väärinkäytöksille, niille, jotka ovat 'erilaisia', että he voivat itse asiassa nousta vammaisista ja määritellä uudelleen elämänsä. Kuka tahansa voi voittaa elämässä, jos hän päättää olla koskaan antamatta rajoitustensa pysäyttää matkaa. Pelkkä itseluottamuksen voima ja henki 'älä koskaan anna periksi' menee pitkälle määritettäessä kuka olet henkilö. Viserrys Instagram