Kayla Patterson Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 30. tammikuuta , 2004Ikä: 17 vuotta,17-vuotiaat naisetAurinko merkki: Vesimies

kim nuori-hee psy

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Georgia, Yhdysvallat

Kuuluisa:TikTok-tähti

Korkeus: 5'2 '(157cm),5'2 'NaisetMEILLE. Osavaltio: Georgia

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

mary j blige oikea nimi
Cameron Canete Mario Selman Landon Zehr Scott Reeder

Kuka on Kayla Patterson?

Kayla Patterson on amerikkalainen TikToker, joka tunnetaan huulten synkronoinnista, POV: stä ja musiikillisista montaaseista. Tällä Etelä-Carolinan asukkaalla on melko fani myös Instagramissa ja YouTubessa. Hän on valkoihoinen, jota rakastetaan omituisesta huumorintajustaan, tanssiliikeistään, muotitajustaan ​​ja onnellisen onnen asenteestaan. Hänen ulkonäönsä ja urheilullinen persoonansa ovat tehneet hänestä tähti nuorten miespuolisten sosiaalisen median seuraajien joukossa.

Kayla Patterson Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CMaW4BNFAQP/
(thekaylapatterson) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CIro8zvFVnj/
(thekaylapatterson) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B_oU8QOJp4L/
(thekaylapatterson) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B-8G-2GJ5vX/
(thekaylapatterson) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B-anIKaJQ7T/
(thekaylapatterson) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B-AwXVwp_Rr/
(thekaylapatterson) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BsyuGP4BeW0/
(thekaylapatterson)Vesimies Naiset

Aikaisemmin hänen TikTok-kanavansa tunnettiin nimellä thebeechkayla. Nykyään hänen TikTok-kanavansa tunnetaan nimellä thekaylapatterson. TikTok-tilillä on yli 1,8 miljoonaa seuraajaa ja yli 33 miljoonaa tykkäystä.

TikTok-tilin kasvava suosio varmisti hänen Instagram-tilinsä nousun, joka alun perin tunnettiin nimellä kaylapatterson05. Tällä hetkellä hänen virallisen Instagram-tilinsä tunnetaan nimellä thekaylapatterson ja se on lähellä saavuttamaan 400 000 seuraajaa.

Pian hänen faninsa pyysivät häntä aloittamaan YouTube-kanavan, minkä hän teki lokakuussa 2018. Hänen ensimmäinen videonsa oli otsikko Esittelyssä My Weird Ass Channel.

Jatka lukemista alla Mikä tekee Kayla Pattersonista niin erikoisen

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Kayla Patterson on niin suosittu sosiaalisessa mediassa, johtuu siitä, että nuoret ympäri maailmaa tunnistavat hänet. Hän saa fanit nauramaan sarjakuvavideoillaan, ja hänen huulensynkronointivideonsa ovat erityisen suosittuja hänen faneillaan. Lisäksi hänen viattomat tyttöehosteet ovat osuma miespuolisten seuraajiensa kanssa.

Perhe ja henkilökohtainen elämä

Kayla Patterson syntyi 30. tammikuuta 2004. Hän syntyi Georgiassa, Yhdysvalloissa. Hänen perheensä muutti Etelä-Carolinaan, kun hän oli yksitoista, ja siellä hän asuu juuri nyt. Hänen vanhempiensa nimiä ja ammattia ei tunneta; Äitipäivänä vuonna 2020 hän kuitenkin jakoi kuvan äidistään Instagram-tilillään. Ei myöskään tiedetä, onko hänellä sisaruksia vai ei.

mikä kansalaisuus on arthur tyhjä

Tällä hetkellä hän on lukiolainen eikä hän ole jakanut tulevia uratavoitteitaan faneilleen. Kuitenkin puhutaan hänen aloittavansa mallintamisen lähitulevaisuudessa. Hän harrastaa myös urheilua ja on koulunsa baseball-joukkueen jäsen.

Tiktok