Joya Tillem Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 14. toukokuuta , 1970Ikä: 51 vuotta,51-vuotiaat naisetAurinko merkki: Härkä

Syntynyt maa: Yhdysvallattony bennett syntymäaika

Syntynyt:Kaliforniassa

Kuuluisa:Jon Favreaun vaimo

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naisetmiten hamnet shakespeare kuoli
Perhe:

Puoliso / entinen: Jon favreau Katherine Schwa ... Patrick Black ... Sasha Obama

Kuka on Joya Tillem?

Joya Tillem on yhdysvaltalainen lääkäri, joka sai kuuluisuutta ollessaan tunnetun Hollywood-elokuvan ohjaajan, tuottajan ja näyttelijän Jon Favreaun vaimo. Vaikka suurin osa tiedotusvälineiden huomiosta ja uteliaisuudesta on tullut hänen suhteestaan, hän on itsessään erittäin menestyvä lääkäri. Paparatsot ovat seuranneet häntä siitä lähtien, kun hän aloitti tapaamisen Jon Jon Favreaun kanssa. Tämä on johtanut siihen, että pariskunta on kuvattu päivämäärillä, punaisilla matoilla tai heidän kolmen kauniin lapsensa kanssa. Hänen maineensa on kasvanut suoran seurauksena Jonin kasvavasta suosiosta. Hänestä on tullut yksi Hollywoodin halutuimmista ohjaaja-tuottajista. Hän on ohjannut tai tuottanut elokuvia, kuten Tonttu , Rautamies , Viidakkokirja , Kostajat: Infinity War ja Kostajat: Loppupeli . Kaikesta median vimasta huolimatta Joya yrittää pysyä kaukana valokeilasta ja tunnetaan hyväntekeväisyystoiminnastaan. Hän työskentelee jopa voittoa tavoittelemattomassa sairaalassa lääkärinä. Joya Tillem on myös esiintynyt pienoiskoossa Nimeni on Earl .

Halusit tietää

  • 1

    Millainen lääkäri on Joya Tillem?

    Joya Tillem on erikoistunut sisätautiin. Hän valmistui arvostetusta Georgetownin yliopiston lääketieteellisestä koulusta, Washington, DC, ja jatkoi sitä tekemällä lääketieteellisen residenssinsä Cedars-Siinain lääketieteellisessä keskuksessa Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Jalokivi Tillem Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=Sba0Y4DcnPg
(Bobo TV) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=Sba0Y4DcnPg
(Bobo TV) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=Sba0Y4DcnPg
(Bobo TV) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=Sba0Y4DcnPg
(Bobo TV) Edellinen Seuraava Nouse tähtiä

Joya Tillem varttui juutalaisessa perheessä Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Kunnianhimoinen ja hyvin nuoresta iästä lähtien hän menestyi akateemikoilla koulussa. Lopulta, kun hän päätti tulla lääkäriksi, Joya valmistui arvostetusta, Georgetownin yliopiston lääketieteellinen koulu , Washington, DC. Hän seurasi sitä tekemällä lääketieteellisen residenssinsä voittoa tavoittelemattomana Cedars-Siinai Medical Center Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänellä oli erittäin onnistunut lääkäriuran erikoislääkäri sisätautiin. On arvioitu, että hänen nettovarallisuutensa on miljoonia ottamatta huomioon miehensä omaisuutta. Joya Tillem liittyy Ronald Reaganin UCLA-lääketieteellinen keskus ja Cedars-Siinai Medical Center Los Angelesissa.

Joya Tillem tapasi näyttelijä Jon Favreaun, kun hän oli vielä kamppaileva näyttelijä vuonna 1995. Hän ei ollut vielä tehnyt jälkensä Hollywoodissa ja esiintynyt vain pienissä rooleissa elokuvissa Rudy (1993), Batman ikuisesti (1995) jne. Hänen merkittävin roolinsa siihen asti oli jaksossa Seinfeld hahmona Eric Clown.

Joya Tillem ja Jon Favreau alkoivat seurustella, mutta hänen maineensa puuttumisen vuoksi media ei kiinnittänyt paljon huomiota häneen. Hän pysyi jatkuvana ja vankkumattomana tukilähteenä kamppailevalle kumppanilleen. Jon Favreaun suosio alkoi kasvaa sen jälkeen, kun hän aloitti ohjaamisen ja elokuvien tuotannon näyttelijöiden rinnalla. Hän ohjasi ja näytteli Tonttu (2003), joka on kaikkien aikojen eniten tuottanut elokuva. Tämä nosti median valokeilan hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Paljon huomiota kiinnitettiin hänen silmiinpistävään kumppaniinsa Joya Tillemiin, joka seurasi häntä usein punaisen maton tapahtumiin.

jamie grace lapsena

Jon Favreau jatkoi ohjaajana ja tuottajana Disneyn omistamassa Marvelissa vuonna Rautamies (2008) ja Rautamies 2 (2010). He olivat lipputulotarjoja. Nämä perustivat hänet huipputuottaja-ohjaajaksi ja maineesta tuli jatkuva kumppani. Joya Tillem ei enää voinut pysyä poissa median valokeilasta. Siihen mennessä hänestä oli tullut Jonin vaimo. Hänen uteliaisuutensa kasvoi yhä enemmän ja hänen kuvansa alkoivat näkyä digitaalisilla alustoilla. Mutta koska hän on luonteeltaan äärimmäisen yksityinen, hän pysyi poissa sosiaalisesta mediasta.

Viime aikoina Joya Tillem on löytänyt itsensä uutisista toistuvasti. Tämä on johtunut suurelta osin Jon Favreaun elokuvien menestyksestä. Hän ohjasi ja tuotti Viidakkokirja (2016), joka on yksi Disneyn eniten tuottaneista elokuvista. Hän teki jälleen miljardeja Marvelille Avengers: Ultronin ikä (2015), Kostajat: Infinity War (2018), ja Kostajat: Loppupeli (2019). Hän oli näiden elokuvien päätuottaja. Luonnollisesti näiden elokuvien menestys on tuonut hänelle lisää mainetta, minkä seurauksena myös Joya Tillem on ollut parrasvaloissa. Siitä huolimatta hän jatkaa yksityiselämän johtamista lääkärinä.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä Joya Tillem syntyi 14. toukokuuta 1970 Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä on Susan Tillem ja hän varttui Sonomassa. Hänen vanhempansa kuuluvat Cotatin seurakunta Shir Shalomiin. Joya Tillem meni naimisiin Jon Favreaun kanssa 24. marraskuuta 2000. He toivottivat ensimmäisen poikansa Max Favreaun tervetulleeksi 25. heinäkuuta 2001. Heidän tyttärensä Madeleine Favreau syntyi huhtikuussa 2003. Ja heidän nuorin tyttärensä, Brighton Rose Favreau, tuli maailmassa 30. elokuuta 2006. Pari on ollut onnellisessa naimisissa ja kasvattaa lapsiaan yhdessä.