Joselyn Cano Bio

Nopeita faktoja

Nimimerkki:JoseySyntymäpäivä: 14. maaliskuuta , 1991Ikä: 30 vuotta,30 -vuotiaat naaraat

Aurinko merkki: kalastaazack de la rocha 1998

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Anaheim, Orange County, Kalifornia

Kuuluisa:Malli ja Instagram -tähtiKorkeus: 5'3 '(160cm),5'3 'Naaraat

Perhe:

Puoliso/Ex-:Emma Lavinia Gifford (1874–1912), Florence Dugdale (1914–28)

isä:Thomas

äiti:Jemima

missä gordon ramsay syntyi

Kaupunki: Anaheim, Kalifornia

MEILLE. Osavaltio: Kalifornia

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Alexis Ren Hannah Palmer Jena Frumes Hannah Sukka

Kuka on Joselyn Cano?

Joselyn Cano on latinalaisamerikkalainen malli- ja sosiaalisen median tähti, jonka vilkkaat käyrät ja pähkinänruskea katse ovat voittaneet miljoonien sydämet ympäri maailmaa. Hän on työskennellyt joidenkin muotialan ja urheilualan huipputuotemerkkien kanssa. Joselyn on glamour -malli, jolla on yli 9,2 miljoonaa seuraajaa Instagram -tilillään, jolloin suosittu malli cum Instagramer voi allekirjoittaa lukuisia sopimuksia. Hänellä on yli 183 000 seuraajaa Twitterissä ja Facebook -sivulla yli puoli miljoonaa kannattajaa. Hänen fanit voivat myös olla yhteydessä hänen kanssaan Tumblrissa. Vain vuosi alle kymmenen vuotta glamourin maailmassa Joselynilla on periaatteensa paikallaan ja kieltäytyy allekirjoittamasta alastomuutta vaativaa sopimusta. Hän on ollut veitsen alla muutaman kerran nenäleikkaukseen ja rintojen parannukseen ja ottanut kuvia selän vahvistamiseksi.

mikä uskonto on jesse watters
Joselyn Cano Kuvaluotto https://www.elsiglodetorreon.com.mx Kuvaluotto http://eldictamen.mx/tag/joselyn-cano/ Kuvaluotto YouTube.com Edellinen Seuraava Meteorinen nousu tähtiin Joselyn suoritti lukion ja allekirjoitti välittömästi kolme valokuvaussopimusta. Hän oli vasta seitsemäntoista, kun hän aloitti uransa, ja kaksikymppisenä hänestä tuli vakiintunut malli.Naisten kuntoasiantuntijat Amerikkalaiset Instagram -tähdet Amerikkalaiset Instagram -mallitPian sen jälkeen hän alkoi julkaista kuvia Instagramiin ja iloksi hänen tilinsä tuli tunnetuksi yhdessä yössä, hän ansaitsi yli miljoona seuraajaa ja määrä kasvoi vuosien myötä. Kun hän ylitti 100 000 fania, hän alkoi saada palkkaa jokaisesta viestistä. Ajan myötä hän alkoi ansaita huomattavia tuloja sivustosta. Sponsorit tulivat sisään ja hän alkoi käyttää sivustoa alustana kouluttaakseen massoja nykyisistä muodin suuntauksista ja mainostaakseen bikinibrändejä.Amerikkalaiset naispuoliset Instagram -mallit Amerikkalaiset Instagram -kuntoilumallit Amerikkalainen nainen Instagram Fitness -mallitHoukuttelevalla vartalollaan, täydellisillä mitoillaan ohuella vyötärölinjallaan Joselyn on onnistunut herättämään huippumerkkien huomion ja työskentelee ”Wheels And Heels Magazine”, ”Low Rider Magazine” ja “Hot Bike” kanssa. Hän on esiintynyt myös Import Tuner- ja Animate Magazine -lehdissä ja on suosittu Swancoast -tuotemerkki. Jatka lukemista alla Mikä tekee Joselyn Canosta niin erityisen Tällä pähkinänruskealla kauneudella on kaikki mitä tarvitaan mega-mallin tekemiseen. Hän on kaunis, hoikka ja kaareva- kaikki samaan aikaan. Kuitenkin säilyttääkseen painonsa ja kuntonsa Joselynin on harjoiteltava useita tunteja ja noudatettava tiukkaa kasvisruokavaliota. Hemmottelu kaikella, mikä saisi hänet saamaan paljon kaloreita, lisäisi vain hänen harjoitusrutiiniaan ja pilaisi nykyisen kehyksen. Hän on erittäin ahkera ja innokas ja on intohimoinen ammatistaan. Itse asiassa hän pyrkii käyttämään sosiaalista mediaa keinona auttaa naisia ​​pääsemään kuntoon ja pitämään itsensä ajan tasalla uusista muotityyleistä.
Katso tämä viesti Instagramissa

Joten rakastunut tähän @meshki #meshki -settiin

Jakama viesti Joselyn Cano (@joselyncano) 24. tammikuuta 2018 klo 17.48 PST

Beyond Fame Kameran takana Joselyn on täynnä seikkailua, hänen ämpäriluettelossaan on laskuvarjohyppy, vaaralliset ratsastukset huvipuistoissa, uinti orkan kanssa ja vierailu Egyptissä. Hän on tiukka kasvissyöjä ja rakastaa kaikkea italialaista. Hän käyttää alkoholia, mutta ei pidä oluesta. Useammin hän kuuntelee transsimusiikkia ja gangsteriräppiä. Joselyn ei voi elää ilman kolme asiaa - meikki, energiajuomat ja kannettava tietokone. Televisiossa hän on liimattu sarjoihin Keeping Up With The Kardashians ja Jersey Shore. Hänen kuuluisuutensa on 'Cristiano Ronaldo', jonka 'YouTube' -videoita hän voi katsella tuntikausia. Hänellä on kolme tähden tatuointia kummallakin jalalla, mutta hän haluaa poistaa ne ja on myös tehnyt useita lävistyksiä, jotka hän on lopullisesti poistanut.

Feliz Año Nuevo ??? #2017 #uusivuosi #rivieramaya Hyvää uutta vuotta ystäville? toivottaa kaikille mahtavaa siunauksen täyteistä vuotta?

Jakama viesti Joselyn Cano (@joselyncano) 1. tammikuuta 2017 klo 12.58 PST

Verhojen takana Hän syntyi latinalaisamerikkalaisena Orange Countyssa Kaliforniassa vuonna 1991. Hänellä on kaksi veljeä, mutta hänen perheestään ei tiedetä paljon. Valmistuttuaan lukiosta hän alkoi työskennellä mallina. Hän on eläinten ystävä ja hänellä on seitsemän koiraa, jotka ovat tärkeä osa hänen elämäänsä. Hänellä on ollut melko monta suhdetta, mutta mikään ei ole tullut median valvontaan. Haastattelussa hän totesi, että hän on kiinnostunut älykkäistä miehistä, jotka pitävät hyvää huolta ulkonäöstään ja terveydestään, ja halvat miehet sammuttavat hänet. Hän asuu tällä hetkellä Kaliforniassa ja omistaa BMW 3-sarjan Coupin vaaleanpunaisilla jarrusatuloilla. Hän rakastaa vierailua Meksikossa ja toivoo voivansa joskus asettua Cancuniin. Hän aikoo allekirjoittaa lisää mallinnussopimuksia tulevaisuudessa, ja häntä edustaa tällä hetkellä modelmayhem.com. Hänet nähdään usein hengailevan muiden glamour -mallikavereidensa kanssa ja tukee heitä twiittaamalla faniensa seuraamaan heitä. Hän on tällä hetkellä sinkku ja toivoo voivansa olla inspiraationa monille nuorille tytöille, jotka haluavat aloittaa uransa mallinnuksessa. Viserrys Instagram