John Kasichin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 13. toukokuuta , 1952Ikä: 69 vuotta,69-vuotiaat miehetAurinko merkki: Härkä

angela lansbury syntymäaika

Tunnetaan myös:John Richard Kasich Jr.Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:McKees Rocks, Pennsylvania, Yhdysvallat

mikä on cm punkin oikea nimi

Kuuluisa:Entinen Ohion kuvernööriPoliittiset johtajat Amerikkalaiset miehet

Korkeus: 6'0 '(183cm),6'0 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen:Karen Waldbillig Kasich, Mary Lee Griffith (m. 1975–1980)

isä: John Kasich Andrew Cuomo Barack Obama Liz cheney

Kuka on John Kasich?

John Kasich on yhdysvaltalainen ”republikaanipuolueen” poliitikko, joka on toiminut edustajana Ohiosta ”edustajainhuoneessa” ja ollut myös Ohion kuvernööri. Syntynyt ja kasvanut Pittsburghissa, Pennsylvaniassa, ja aloitti poliittisen uransa pian valmistuttuaan Ohion osavaltion yliopistosta vuonna 1974. Toiminut senaattorin avustajana, hän voitti vaalit Ohion osavaltion senaatissa. , joka edustaa 15. kongressipiiriä. Vuonna 1983 hän aloitti pitkän aikavälin Edustajainhuone, joka edustaa Ohion 12. kaupunginosaa ja voitti peräkkäin 9 vaalia, pysyen tässä tehtävässä vuoteen 2001 asti. Vuonna 2001 hän aloitti työskentelyn yksityisen sektorin pankkiyrityksissä. Hän liittyi jälleen vaalipolitiikkaan vuonna 2010, kun hän juoksi Ohion kuvernööriksi ja voitti. Hän voitti uudelleen vuonna 2014. Tämän jälkeen hän yritti myös kilpailla tasavallan puolueen presidenttikandidaattina, mutta hävisi Donald Trumpille. Hän on myös toiminut parlamentin budjettivaliokunnan puheenjohtajana. Hän on ylittänyt puolueen linjat monta kertaa ja työskennellyt monien lakien ja lakien parissa.

John Kasich Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B7MZW3xhii5/
(johnaskich) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Governor_of_Ohio_John_Kasich_at_New_Hampshire_Education_Summit_The_Seventy-Four_August_19th,_2015_by_Michael_Vadon_04.jpg
(Michael Vadon [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)])Härkä Miehet Poliittinen ura

Pian yliopiston valmistuttua John Kasich liittyi Ohion senaattiin ja työskenteli avustajana republikaanipuolueen senaattorille Buz Lukensille. Hän riitautti ensimmäisissä vaaleissaan 26, vuonna 1978, kun hän seisoi vakiintunutta vastaan. Demokraattisen puolueen johtaja, valtion osavaltion senaatille. Hän oli levoton taistelija, joka toimi hänen hyväkseen. Hän päätyi voittamaan vaalit keräämällä 56% kaikista äänistä.

Hän edusti Ohion osavaltion 15. aluetta ja hänestä tuli toiseksi nuorin henkilö, joka on koskaan istunut Ohion osavaltion senaatissa. ”Tasavallan puolueella” oli täydellinen hallinta Ohion senaatissa vuoteen 1980 mennessä, mutta John työskenteli tiensä ylöspäin. Hän vastusti myös puolueensa tekemää talousarvioesitystä, jonka hän uskoi nostavan veroja, ja päätyi sen sijaan kirjoittamaan oman budjettiehdotuksensa. Hän palveli osavaltion senaatissa yhden toimikauden.

Vuonna 1982 John Kasich katsoi paikkaa Yhdysvalloissa Edustajainhuoneen ja aloitti pitkän ja kovan kampanjan. Hän kilpaili demokraattisen puolueen nykyistä kongressiedustajaa Bob Shamanskya vastaan, joka oli kansan suosikki. John varmisti läheisen voiton yleisvaaleissa ja tuli edustajainhuoneeseen, joka edustaa Ohion 12. kongressipiiriä.

Hänet tunnettiin finanssipolitiikkakonservatiivina yhdeksän kahden vuoden toimikautensa aikana kongressissa (vuoteen 2001 asti). Hänet tunnettiin myös vaatimuksestaan ​​vähentää valtion menoja ja pyrkimyksistään tasapainottaa budjettia. Oli myös monia tapauksia, joissa hän vastusti omaa puoluettaan, kuten B-2 Stealth Bomber -ohjelma, jota hän piti täysin resurssien tuhlauksena. Puoluebudjetista poiketen hän aloitti oman budjetin luomisen vuodesta 1989 lähtien ja toimi vaihtoehtoisena hallituksena. Hän oli osoittanut moitteetonta ymmärrystä talousasioista. Näin ollen huolimatta hänen kuvastaan ​​kapinallisesta puolueessa, hänestä tuli 'Talon budjettikomitean' jäsen vuonna 1993, jolloin 'Demokraattinen puolue' voitti presidentinvaalit ja Bill Clinton tuli valtaan. Budjettivaliokunnan tärkeimpänä jäsenenä hän laati oman terveydenhuoltosuunnitelmansa vastakohtana Clintonin vuoden 1993 terveydenhuoltosuunnitelmalle. John oli keskeinen jäsen uudistuksen laatimassa valiokunnassa.

Vuonna 1994 John Kasich asettui presidentti Bill Clintonin puoleen ja hyväksyi liittovaltion hyökkäysaseiden kiellon. Kielto lopulta hyväksyttiin, ja hän oli 42 republikaanien johtajan joukossa, jotka kannattivat demokraattista presidenttiä lain hyväksymisessä.

Vuoden 1994 vaalien jälkeen ”republikaanipuolue” päätyi enemmistöön ”Yhdysvalloissa”. Kongressi. 'Pian sen jälkeen Johnistä tehtiin talon budjettikomitean puheenjohtaja. Presidentinvaalikampanjassa 1996 republikaanien ehdokas Bob Dole oli melkein valinnut Johnin varapuheenjohtajaksi, mutta lopulta hän Jack Kemp sen sijaan.

Vuonna 1997 John Kasich oli kaikkialla uutisissa vuoden 1997 tasapainotettua lakia koskevan lain ansiosta. Se oli historiallinen teko, joka tasapainotti liittovaltion budjettia vuosikymmenien jälkeen. Johnia tervehdittiin budjetin pääarkkitehdiksi.

mistä Steve Carell on kotoisin
Jatka lukemista alla Vuonna 1999 hän ilmoitti odottavansa olevan presidenttiehdokas tulevissa vaaleissa. Hänen puolueensa ei kuitenkaan nimittänyt häntä, koska sen sijaan valittiin George W. Bush. Tämän jälkeen John päätti olla kilpailematta 'kongressissa' ja piti tauon aktiivisesta politiikasta. 2000-luvun alkupuolella hän muutti työskentelemään Fox News -yhtiön kanssa heidän isäntänsä 'Heartland John Kasichin kanssa'. Hän esiintyi myös TV-ohjelmassa 'Hannity & Colmes'.

Lisäksi John Kasich aloitti liike-elämänsä liittymällä useiden yritysten, kuten 'Invacare Corp.', hallituksiin. Hän työskenteli myös Lehman Brothersin kanssa monta vuotta, kunnes he hakeutuivat konkurssiin vuonna 2008.

”Republikaanipuolue” yritti parhaansa mukaan tuoda John takaisin aktiiviseen politiikkaan. Odotettiin, että hän olisi ehdolla Ohion kuvernööriksi vuoden 2006 vaaleissa, mutta hän kielsi tällaiset huhut. Toukokuussa 2009 hän kuitenkin jätti ehdokkaansa Ohion kuvernööriksi nykyistä kuvernööriä Ted Stricklandia (”demokraattisesta puolueesta”) vastaan. Vuonna 2011 hän allekirjoitti lain, joka rajoitti valtion työntekijöiden oikeutta työehtosopimusneuvotteluihin. Laki kumottiin vuonna 2011. Hän poikkesi puolueensa kannasta presidentti Barack Obaman Medicaidiin ja kannatti Yhdysvaltojen pienituloisten asukkaiden kattavuuden laajentamista. Hän vastusti myös puolueensa näkemyksiä saman sukupuolen avioliitosta ja vastusti LGBT-avioliiton kieltämistä, jonka monet puolueen johtavat johtajat olivat luopuneet hänen kanssaan. Hän oli erittäin suosittu Ohion äänestäjien keskuudessa ja voitti kuvernöörivaalit uudelleen vuonna 2014 tällä kertaa 64 prosentin äänellä. Hänen toinen peräkkäinen voittonsa teki hänestä myös pääministeriehdokkaan ”republikaanipuolueesta” vuonna 2015. Hän kuitenkin hävisi Donald Trumpille, vaikka hän oli lähin kilpailija. Hänen toimikautensa Ohion kuvernöörinä päättyi vuonna 2019. Perhe ja henkilökohtainen elämä John Kasich meni naimisiin Mary Lee Griffithin kanssa vuonna 1975. He erosivat vuonna 1980. Heillä ei ollut yhteisiä lapsia. Vuonna 1997 hän avioitui Karen Waldbilligin kanssa. Heillä oli kaksi tytärtä. John menetti molemmat vanhempansa auto-onnettomuudessa vuonna 1987. Hän on sittemmin seurannut anglikaanista uskoa. Yliopistossa hän oli kuitenkin tuominnut uskonsa Jumalaan. Viserrys Youtube Instagram