Jocko Willinkin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 8. syyskuuta , 1971kuinka vanha on rick moranis

Ikä: 49 vuotta,49-vuotiaat miehetAurinko merkki: Neitsyt

Tunnetaan myös:John Gretton Willink Jr.Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Torrington, Connecticut, Yhdysvallat

Kuuluisa:KirjoittajaSotilaat Tietokirjalliset kirjoittajat

Korkeus:1,8 m

Perhe:

Puoliso / entinen:Helen Willink

MEILLE. Osavaltio: Connecticut

Lisää faktoja

koulutus:San Diegon yliopisto

palkinnot:Hopeatähden mitali
Pronssitähti Valorilla

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Ben Shapiro Mara Wilson Katherine Schwa ... Ivanka Trump

Kuka on Jocko Willink?

Jocko Willink on koristeltu eläkkeellä oleva Navy SEAL-upseeri, kirjailija, podcaster ja johtokonsultointitoimiston perustaja. Hän palveli kaksi vuosikymmentä Yhdysvaltain merivoimien SEAL-joukkueissa, aloittaen värväytyneenä SEAL-joukkona ja myöhemmin noussut riveissä tullakseen lopulta SEAL-upseeriksi. Hänen asepalveluksiinsa kuuluu taistelu Irakin kapinallisten kanssa Ramadissa SEAL Team 3: n Task Unit Bruiserin komentajana. Armeijan palveluksestaan ​​hänet palkittiin lukuisilla palkinnoilla, kuten Silver Star ja Bronze Star. Eläkkeelle siirtymisen jälkeen hän perusti johtamis- ja liikkeenjohdon konsulttiyrityksen Echelon Frontin yhdessä SEAL-joukkuetoverinsa Leif Babinin kanssa ja myös kirjoittanut myydyimmät kirjat. Äärimmäinen omistajuus ja Johtajuuden kahtiajako hänen kanssaan. Kirjoittajana hän on myös kirjoittanut lukuisia muita kirjoja, mukaan lukien aikuiskirjallisuuskirjallisuus sekä lastenkirjasarjat Soturi-lapsen tapa . Willink on myös menestyvä podcaster podcastinsa kanssa Jocko Podcast sijoitus yhdeksi iTunesin suosituimmista podcasteista. Lisäksi hän on myös jiu-jitsu-ohjaaja ja omistaja yrityksessä, joka myy muun muassa lifestyle-, vaatetus- ja kuntoilutuotteita.

Jocko Willink Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Jocko-Willink-SEAL.jpg
(Yhdysvaltain laivasto) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=3TIhakM5ZGk
(Kerwin Rae) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=vxwf8RZrCpQ
(Strahan, Sara ja Keke) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=ljqra3BcqWM
(TEDx-neuvottelut) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CN7lp4VsEhf/
(taloudellinenvapauskilta •) Edellinen Seuraava Ura

Alussa Jocko Willink kävi läpi laivaston rekrytointikoulutuksen ja Radioman (RM) A -koulutuksen. Sen jälkeen hän liittyi Naval Amphibious Base Coronado for Under Underwater Demolition / SEAL -koulutukseen (BUD / S) ja suoritti myöhemmin SEAL Tactical Trainingin (STT). Kuuden kuukauden koeajan jälkeen hän sai NEC 5326: n Combatant Swimmeriksi (SEAL).

Tarjolla olevana laivaston SEALina hän palveli aktiivisesti kahdeksan vuotta SEAL Team ONE- ja SEAL Team TWO -joukkueissa. Hän oli myös SEAL-joukkueessa, joka sai kiinni venäläisen säiliöaluksen Omaninlahdella. Säiliöalus kuljetti Irakin öljyä huolimatta YK: n taloudellisesta vientikiellosta.

Sitten hän sai tehtävänsä upseerikoulutuskoulun kautta ja hänestä tuli joukkueen komentaja. Hänen työnsä vei hänet ympäri Aasiaa, Lähi-itää ja Eurooppaa.

Vuonna 2006 hän koordinoi SEAL Team Three -työryhmän risteilijän komentajana SEAL-operaatioita Irakin kapinallisia vastaan ​​sodan runtelemassa Ramadin kaupungissa rauhan ja vakauden luomiseksi. Hänen yksiköstä tuli lopulta Irakin sodan korkeimmin sisustettu erikoistoimintayksikkö.

Palattuaan Irakiin Jocko palasi kotiin ja aloitti kaikkien länsirannikon SEAL-joukkueiden koulutuksesta vastaavan upseerin tehtävät. Tässä tehtävässä hän johti SEAL-johtajien seuraavan sukupolven koulutusta.

Kahden vuosikymmenen palveluksen jälkeen laivastossa hän jäi eläkkeelle lokakuussa 2010. Erinomaisen uransa ansiosta hän on saanut hopeatähden, pronssitähden kunniamaininnan ja ansiokkaan palvelumitalin. Lisäksi hän saa myös lukuisia muita henkilökohtaisia ​​ja yksikköpalkintoja.

Eläkkeelle siirtymisen jälkeen hän perusti Echelon Frontin yhdessä toisen SEAL-upseerin Leif Babinin kanssa. Tässä monen miljoonan dollarin johtamis- ja johtokonsultointiyrityksessä hän kouluttaa taistelukentällä oppimiaan johtamiskäytäntöjä tarkoituksena auttaa muita johtamaan ja voittamaan. Asiakkaiden luettelossa on sekä yksilöitä, tiimejä että yrityksiä eri toimialoilta ja aloilta.

Jocko Willink ja Leif Babin tekivät myös yhteistyötä kirjan kirjoittamiseksi Äärimmäinen omistajuus: Kuinka Yhdysvaltain laivasto sinetöi ja voittaa . Siinä he jakavat kovaa taistelutarinaa Navy SEAL -laitteina, jotka opettavat vertaansa vailla olevia kokemuksia liike-elämälle ja elämälle. Vuonna 2015 julkaistusta kirjasta tuli New York Timesin suosituin bestseller.

Seuraavina vuosina hän kirjoitti / kirjoitti useita muita myydyimpiä kirjoja, mukaan lukien Tieteenala on yhtä suuri kuin vapaus: kenttäopas (2017), Johtajuuden kahtiajako: Äärimmäisen omistajuuden johtamisen ja voiton haasteiden tasapainottaminen (2018, yhdessä Leif Babinin kanssa), Johtamisstrategia ja taktiikat: kenttäkäsikirja (2020) ja Koodi. Arviointi. Pöytäkirjat: Pyrkimys tulla huomattavan päteväksi ihmiseksi (2020, mukana Dave Berke ja Sarah Armstrong).

Hän on kirjoittanut myös lasten kirjoja Mikey ja lohikäärmeet (2018) ja Soturi-lapsen tapa -sarja (2017–2019, Jon Bozakin kanssa).

Ensimmäisen kirjansa mainostamiseksi hän esiintyi Tim Ferrissin, Joe Roganin ja Sam Harrisin podcasteissa ja innostui aloittamaan oman podcastinsa, Jocko Podcast . Hänen podcastistaan ​​(yhdessä isäntä Echo Charlesin kanssa), joka käsittelee kurinalaisuutta ja johtajuutta liiketoiminnassa, sodassa, suhteissa ja jokapäiväisessä elämässä, tuli pian yksi korkeimmista podcasteista, jossa oli miljoonia latauksia. ITunes valitsi sen jopa vuoden 2016 kahdentoista parhaan podcastin joukkoon.

Jocko Willink on johtamisen konsulttiyrityksen johtamisen, kirjojen kirjoittamisen ja podcastin isännöinnin lisäksi myös Origin USA: n, joka valmistaa ja myy tuotteita elämäntapa-, ravintolisä- ja kuntolaiteluokassa. Lisäksi Willink on jiu-jitsu-ohjaaja Victory MMA & Fitness -taistelulajikoulussa San Diegossa Kaliforniassa.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

John Gretton Willink, nuorempi, syntyi 8. syyskuuta 1971 Torringtonissa Connecticutissa Yhdysvalloissa ja varttui New Englandin kaupungissa, jossa hänen isänsä oli koulunopettaja. Lapsena hänellä oli kapinallinen luonne, ja varttuessaan hän liittyi armeijaan kanavoimaan itsepäistä persoonallisuuttaan.

Jocko Willink on naimisissa Helen Louise Willinkin kanssa, entisen lentoemännän kanssa, jonka hän tapasi ensimmäisen kerran Bahrainissa. He menivät pian naimisiin (1997), ja heillä on yhdessä neljä lasta - kolme tytärtä ja poika.

Hän on musta vyö Jiu-jitsussa.

Viserrys Instagram