Jennifer Lyntonin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 26. lokakuuta , 1947Ikä: 73 vuotta,73-vuotiaat naisetAurinko merkki: Skorpioni

Syntynyt maa: EnglantiSyntynyt:Yhdistynyt kuningaskunta

Kuuluisa:Sir Anthony Hopkinsin entinen vaimo

Britannian naiset Skorpioni NaisetPerhe:

Puoliso / entinen: Patricia altschul Albert, prinssi ... Stedman Graham Natacha Van Hon ...

Kuka on Jennifer Lynton?

Jennifer Lynton on eläkkeellä oleva englantilainen tuotantoavustaja. Hän tuli parrasvaloihin, kun hän meni naimisiin Oscarin voittaneen näyttelijän Sir Anthony Hopkinsin kanssa. Hopkins, joka on kuuluisa vuorostaan ​​kannibal-sarjamurhaajana, Hannibal Lecter, vuonna Lampaiden hiljaisuus oli alkoholisti, kun tapasi Jenniferin. Vaikka hän auttoi häntä toipumaan alkoholismistaan, keskinäinen ymmärryksen puute ja huhuttu uskottomuus Anthony Hopkinsin puolella johti heidän avioeroonsa. Ehkä avioliitto oli tuomittu alusta lähtien Hopkinsin luonteen, masennuksen ja kyvyttömyyden vuoksi sitoutua yhteen suhteeseen. Tai ehkä se oli luonne, jossa suhde alkoi ensinnäkin, mutta avioliiton 29 vuotta antoi Jennifer Lyntonille sekä mainetta että tunnettuutta. Hän ei enää houkuttele tiedotusvälineiden huomiota eikä näin ollen ole uutisissa. Tämä on ollut hänelle siunaus, koska Jennifer Lynton on pystynyt tekemään elämän itselleen, kaukana Anthony Hopkinsin sotkuisesta henkilökohtaisesta elämästä.

Halusit tietää

  • 1

    Kuinka Jennifer Lynton tapasi Sir Anthony Hopkinsin?

    Jennifer Lynton tapasi ensimmäisen kerran Sir Anthony Hopkinsin vuonna 1971. Tuolloin hän työskenteli tuotantoassistenttina Pinewood Studiosissa. Lynton tapasi Hopkinsin, kun hän meni hakemaan hänet lentokentältä, koska hän oli liian humalassa ja oli unohtanut lennon.

Jennifer Lynton Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=R6VtX7wSWhs
(Luuranko) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=R6VtX7wSWhs
(Luuranko) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=R6VtX7wSWhs
(Luuranko) Edellinen Seuraava Ura ja maine

Jennifer Lyntonilla oli hyvä ura, ennen kuin hän tapasi Sir Anthony Hopkinsin. Hän työskenteli tuotantoassistenttina Pinewood Studiosissa vuonna 1971. Lynton tapasi Hopkinsin lähdettyään hakemaan hänet lentokentältä, koska hän oli liian humalassa ja oli unohtanut lennon. Hopkins oli jo naimisissa näyttelijän Petronella Barkerin kanssa vuodesta 1966 tuolloin. Mutta huhut hänen uskottomuudestaan ​​olivat jo levinneet. Lisäksi hän oli myös saamassa mainetta alkoholismistaan ​​ja myönsi myöhemmin juomansa kuin kala.

Patronellan ja Hopkinsin välinen hajoaminen pahensi heidän ainoan tyttärensä Abigail Hopkins Harrisonin syntymän jälkeen. Hopkins alkoi pysyä poissa kotoa ja uppoutua syvemmälle alkoholismiin. Näissä olosuhteissa hän tapasi Jennifer Lyntonin. Kaksi aloitti suhde hänen vielä ollessa naimisissa. Jennifer Lynton esiintyi jopa punaisella matolla Hopkinsin rinnalla elokuvansa Lontoossa Kun kahdeksan kelloa maksetaan 9. maaliskuuta 1971.

Hopkins jätti vaimonsa ja tyttärensä, joka oli vain neljätoista kuukautta vanha, olemaan Jennifer Lyntonin luona ilman varoitusta. Treffit yhdellä Hollywoodin suurimmista tähdistä toivat nuoren tuottajaavustajan yön yli mainetta. Lisäksi heidän suhteidensa luonne ja Hopkinsin kylmä asenne ensimmäiseen vaimoonsa ja lapseensa toivat paljon negatiivista huomiota Jennifer Lyntoniin.

Anthony Hopkins erosi Petronellasta vuonna 1972 ja meni naimisiin Jennifer Lyntonin kanssa 13. tammikuuta 1973. Siihen aikaan näyttelijä oli syvällä alkoholismissaan ja masennuksessaan ja kamppaili pitääkseen tekonsa yhdessä. Lynton seisoi hänen vieressään ja oli ohjaava voima hänen hitaassa ja raskaassa toipumisprosessissaan. Vaikka hän kamppaili riippuvuutensa kanssa avioliiton kahden ensimmäisen vuoden aikana, vuonna 1975 Jennifer julkaisi lopulta lausunnon sanomalla, että hänen aviomiehensä ei enää ollut pullon orja.

Näin ollen tämä lunasti Jennifer Lyntonin monien silmissä, jotka pitivät häntä kodin tuhojana. Ei ollut kieltämättä rakkautta ja vetovoimaa, jonka hän tunsi Hopkinsia kohtaan. Kerran hänet lainattiin sanovan, että hän oli juuri sitä, mitä hän etsi kumppaninaan, olipa kyse hänen epävakaasta, luovasta tai eksentrisestä luonteestaan.

Jennifer oli jyrkästi päinvastainen kuin Anthony Hopkins, ja se oli tärkein syy, miksi hänet houkutteli Oscar-voittaja. Anthony Hopkinsin yksinäinen luonne ja levoton kasvatus leviävät kuitenkin heidän onnelliseen avioliittoonsa. Joyce Ingalls ja Francine Kay alkoivat levitä huhuja siitä, että hän huijasi häntä useiden naisten kanssa. Asiat saavuttivat kiehumispisteen, kun Los Angelesissa toimiva Sir Anthony Hopkins päätti tulla Yhdysvaltain kansalaiseksi. Englannissa Lontoossa asuva Jennifer Lynton kieltäytyi ehdottomasti, mikä johti heidän avioeroonsa. Se valmistui 30. maaliskuuta 2002.

Myöhemmässä haastattelussa Hopkins paljasti, että hän oli asunut erillään vuosia ennen avioeron viimeistelemistä. Lisättiin, huhut hänestä Kolumbiassa syntyneen antiikkikauppiaan kanssa, Stella Arroyave , oli alkanut ilmestyä vuonna 2001, ennen avioeroa Lyntonin kanssa. Hän meni myöhemmin naimisiin Stellan kanssa vuonna 2003. Jennifer ei koskaan tehnyt julkista lausuntoa näistä kaikista kunnioituksesta.

Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä Jennifer Lynton syntyi 26. lokakuuta 1947 Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Hänen koulutuksestaan ​​ja kasvatuksestaan ​​ei tiedetä mitään. Hän oli naimisissa Sir Anthony Hopkinsin kanssa 13. tammikuuta 1973 - 30. maaliskuuta 2002, eikä heillä ollut lapsia. Avioeron jälkeen hän asuu Isossa-Britanniassa ja on onnistunut pitämään yksityisen ja työelämänsä poissa median silmistä.