Jennifer Katharine Gatesin elämäkerta

Nopeita faktoja

Nimimerkki:JennySyntymäpäivä: 26. huhtikuuta , 1996Poikaystävä:Nayel Nassar

mistä Martin Lawrence on kotoisin

Ikä: 25 vuotta,25-vuotiaat naisetAurinko merkki: Härkä

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Medina, WashingtonKuuluisa:Bill Gatesin tytär

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naiset

kuinka vanha on dc nuori lentää

Korkeus:1,57 m

Perhe:

isä: Bill Gates Melinda Gates Rory John Gates Phoebe Adele Gates

Kuka on Jennifer Katharine Gates?

Jennifer Katharine Gates on amerikkalainen hevosurheilija, hyppääjä, hyväntekeväisyys ja lääkäri, joka tunnetaan paremmin Microsoftin perustajan vanhimpana tyttärenä. Bill Gates ja hänen entinen vaimonsa Melinda Gates. Hän on tällä hetkellä toisen vuoden lääketieteen opiskelija Icahnin lääketieteellisessä koulussa. Yhdysvaltain ratsastusliiton 19. sijaa esteratsastuksessa hän osallistui hevosurheilutapahtumiin ympäri maailmaa ja on mukana useissa eläinten hyvinvointiin liittyvissä hyväntekeväisyysjärjestöissä. Huolimatta siitä, että hänen isänsä lahjoittaisi suurimman osan omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen, Jenniferin arvo on jo 20 miljoonaa dollaria. Vuonna 2020 hän kihlautui egyptiläisen ratsastajan ja hyppääjän Nayel Nassarin kanssa.

Jennifer Katharine Gates Kuvahyvitys http://ans-wer.com/biography/jennifer-katharine-gates-bio-boyfriend-school-height-wiki-car-home-measurements.html Kuvahyvitys https://www.instagram.com/jenniferkgates/ Kuvahyvitys https://frostsnow.com/jennifer-katharine-gates Edellinen Seuraava Hän opiskelee lääkäriksi

Jennifer Katharine Gates osallistui Lakeside-kouluun, Seattlen eniten eliittiä edustavaan yksityiskouluun, jossa hänen isänsä ja veljensä, Rory John Gates , myös opiskellut. Sitten hän meni opiskelemaan biologiaa Stanfordin yliopistoon, jossa hänen sisarensa, Phoebe Adele Gates , tällä hetkellä tutkimuksia. Jennifer on tällä hetkellä toisen vuoden lääketieteen opiskelija Sinai-vuoren Icahnin lääketieteellisessä koulussa New Yorkissa. Muutama kuukausi sitten ottaessaan ensimmäisen Covid-rokoteannoksensa hän tunnusti etuoikeutensa ja kiitti lääkäreitä, tutkijoita, kansanterveysasiantuntijoita, apteekkeja. Hän vitsaili myös isäänsä koskevasta salaliittoteoriasta ja lisäsi, että se valitettavasti EI istuttanut nerokasta isääni aivoihini.

Jatka lukemista alla Hän on suoritettu ratsastaja

Jennifer Katharine Gates oli vasta kuusi vuotta vanha, kun hän aloitti ratsastuksen, ja pian hänellä oli intohimo esteratsastukseen. Hän on osallistunut useisiin ratsastusturnauksiin ammattimaisesti, sekä kansallisesti että kansainvälisesti, ja Yhdysvaltain ratsastusliitto on sijoittunut 19. sijalle esteratsastuksessa. Vuonna 15, kun 15-vuotias Jennifer osallistui talviurheilujuhlille Palm Beachillä Floridassa, hänen isänsä käytti kertomuksessa miljoona dollaria kartanoon ja yksityisiin suihkukoneisiin auttaakseen häntä saavuttamaan unelmansa. Valmistuttuaan hänellä oli vuosi vapaa kilpailemaan hevosurheilutapahtumissa ympäri maailmaa ennen kuin hän aloitti lääketieteellisen koulun. Hän voitti U25 National Championship -tapahtuman Lexingtonissa Kentuckyssa ja varmisti 9. sijan maailmanmestaruusliigassa vuonna 2019. Hän on Evergate Tallien presidentti ja Pariisin Pantherin perustaja ja tiimipäällikkö.

Hän on hyväntekijä

Lääketieteellisestä kiinnostuksestaan ​​puhuen Jennifer Katharine Gates mainitsi kerran, että hän varttui kuulemaan lasten kuolleisuudesta ruokapöydässä, polioista ja HIV / AIDS-epidemiasta. Muuten, Gates vei lapsensa usein kehitysmaihin oppimaan heidän kamppailuistaan ​​ja osallistumaan hyväntekeväisyyteen. Maaliskuussa 2018 Jennifer edisti ”Ride for Our Lives” -tapahtumaa, aloitetta aseväkivallan torjumiseksi kouluissa, joka on ”March for Our Lives” -liikkeen ratsastusvastaava. Intohimoinen eläinten rakastaja hän edistää aktiivisesti organisaatioita, jotka yrittävät parantaa työhevosten, aasien ja muulien elämää maailmanlaajuisesti. Hänestä tuli 'EQUUStar' vuonna 2017 ja hän auttoi EQUUS-säätiötä pitämään työhevoset turvassa. Hän osallistui Sunset Polo and White Party -tapahtumaan Wellingtonissa Floridassa maaliskuussa 2018 lisäämään tietoisuutta ja varoja Brooke USA: lle, joka on johtava kansainvälinen eläinten hyvinvointia edistävä hyväntekeväisyysjärjestö.

Frederick II, pyhä Rooman keisari
Hän on kihloissa Nayel Nassan kanssa

Jennifer Katharine Gatesin suhde muihin ratsastus- ja hyppääjiin Nayel Nassariin tuli julkiseksi vuoden 2017 alussa, kun Nassar lähetti hänelle ystävänpäiväviestin. Hän tulee rikkaasta egyptiläisestä perheestä, joka osallistuu arkkitehtuuriin ja muotoiluun Kuwaitissa. Molemmat opiskelivat Stanfordissa, vaikka hän on kolme vuotta vanhempi kuin hän, ja he osallistuvat usein hevosurheilutapahtumiin yhdessä. Tuon vuoden joulukuussa he matkustivat Kuwaitiin kolmen päivän matkalle viettämään aikaa ystäviensä ja perheensä kanssa. He juhlivat yhden vuoden suhdettaan 15. tammikuuta 2018 toivomalla toisiaan sosiaalisessa mediassa. Kaksi vuotta myöhemmin, 29. tammikuuta 2020, molemmat jakoivat kuvia talvisesta pakenemisestaan ​​vahvistaakseen, että he ovat kihloissa. Sekä Bill että Melinda Gates ilmaisivat ilonsa ja toivoivat pariskunnalle onnea ilmoituksen jälkeen.

Jotkut tabloidit erehtyvät edelleen Rachael Leigh Cookina

Jennifer Katharine Gatesillä ja hänen sisaruksillaan oli tiukka kasvatustapa, eikä heillä ollut lupa olla matkapuhelimia nuorena. Sellaisena he eivät olleet aktiivisia sosiaalisessa mediassa, kuten useimmat teini-ikäiset, ja kuvia Gates-lapsista oli niukasti, kunnes Jennifer alkoi käyttää Instagramia 19-vuotiaana. Jostain syystä erilaiset tabloidit turvautuvat artikkeleissa käyttämään amerikkalaisen näyttelijän ja mallin Rachael Leigh Cookin kuvia Jenniferistä. Mielenkiintoista on, että he kieltäytyivät korjaamasta sitä, vaikka tiedotusvälineissä julkaistiin harvinaiset perheloma-kuvat Billistä ja Melindasta heidän kolmen lapsensa kanssa. Nyt kun hän jakaa usein kuvia perheenjäsentensä ja sulhasensa kanssa Instagramissa, monet sivustot ovat korjanneet edellisen vahinkonsa, mutta jotkut käyttävät sen sijaan Cookin kuvia Jenniferin sisaresta Phoebesta. Valitettavasti yksinkertainen kuvahaku Jenniferille näyttää edelleen useita tuloksia amerikkalaisen näyttelijän kuvilla.