Jenna Arend Bio

Nopeita faktoja

Nimimerkki:Jenna Jean ArendSyntymäpäivä: 23. helmikuuta , 2000Ikä: 21 vuotta,21-vuotiaat naiset

megan kelly fox -uutisten bio

Aurinko merkki: kalastaaTunnetaan myös:Jenna Arend, Jen, Cupcake Cutie170

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:KaliforniassaKuuluisa:YouTuber, Vlogger

kuinka vanha olet huomenna
Perhe:

isä:Jeff Arend

äiti:Tuulinen Kotka

MEILLE. Osavaltio: Kaliforniassa

mikä on todennäköisyys räppärin oikea nimi
Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Addison Rae Jojo Siwa Dixie D’Amelio Emma Chamberlain

Kuka on Jenna Arend?

Jos olet YouTube-videoiden fani, et ole koskaan kuullut Jenna Arendista. Yli 285 000 seuraajaa omalla henkilökohtaisella kanavallaan hän on yksi menestyneimmistä nuorista YouTubereista. Hän on myös yksi seitsemän jäsenestä erittäin suositussa YouTube-kanavassa ”SevenSuperGirls”, jolla on noin 6 miljoonaa tilaajaa! Teini-ikäinen YouTuber-ikä oli viimeinen asia Jennan mielessä. Hän oli vain normaali teini-ikäinen tyttö, joka kävi koulua, oli hauskaa ystävien kanssa ja asui elämässä kuten kaikki muutkin tytöt siellä, kun hän yhdessä parin ystävän kanssa päätti lähettää videoita verkossa vain huvin vuoksi. Tämä hetkellinen päätös johti 'SevenSuperGirls' -yrityksen luomiseen ja vahvisti Jennan uraa ja suosiota kuuluisana nuorena sosiaalisen median tähtinä ja julkkisina. Yli 3,5 miljoonan seuraajansa ansiosta hänellä on melko paljon seuraajia myös Instagramissa.

Jenna Arend Kuvahyvitys http://keywordsuggest.org/gallery/476040.html Kuvahyvitys https://www.youtube.com/channel/UCYBQ6kvbqwRdxUbhrzmv6Aw Kuvahyvitys https://twitter.com/arendjennaarend Edellinen Seuraava Meteorinen nousu tähtiin

Jenna Arend kuuluu hurjasti suosittuun ja kuuluisaan YouTube-kanavaan 'SevenSuperGirls', jossa hän tekee ja lähettää videoita joka torstai. Hän lataa ne torstaina vain siksi, että tyttöjä on kuusi muuta ja kullakin heistä on erilliset ja tietyt päivät lähtöaikana, joten Jennan päivä on torstai. Jenna on ollut SevenSuperGirls-sarjassa 30. kesäkuuta 2011 lähtien, kun hän oli yksitoista vuotta vanha. Hänen perheenjäsenensä auttavat ohjaamaan hänen YouTube-videoitaan ja lataamaan ne SevenSuperGirls-kansioon. Teemat vaihtelevat joka viikko, mukaan lukien bloggaaminen, komedia, näytteleminen, teeskentely, muoti ja paljon muuta. Jennan Twitter-tunniste on 'hyvä tyttö, jolla on hieman asenne', ja tämä näkyy monissa hänen videoissaan. Yksi hänen menestyneimmistä ja katsotuimmista YouTube-videoistaan ​​on nimeltään Jenna After The Accident, joka keräsi yli 28 miljoonaa katselukertaa. Videossa hänet voidaan nähdä ratsastavan olohuoneessaan ja keittiössään hoverboardilla ja sitten onnettomuudessa. Vain 16-vuotiaana hänen nettovarallisuus on huikeat 250 000 dollaria! Toinen uransa kohokohta on, että YouTube ja sosiaalisen median legenda, Lilly Singh AKA Superwoman on hänen fani. Hänen henkilökohtaisella YouTube-kanavallaan on noin 285 000 seuraajaa ja hänen Instagram-tilinsä on ansainnut yli 356 000 seuraajaa.

Amerikkalaiset vloggaajat Amerikkalaiset YouTuberit Amerikkalaiset naisloggaajatJatka lukemista alla Mikä tekee Jenna Arendista niin erikoisen

Jenna on kaunis, omituinen ja erittäin hauska tyttö, joka heijastuu hänen videoissaan. Hyvin positiivinen ja onnellinen ihminen, hän tekee aina jotain hauskaa tai toista, olipa se sitten laulaa, tanssia, syö tai polkupyörällä ja leijulaudalla. Jenna lataa myös tosielämän ongelmiin ja aktiviteetteihin liittyviä kappaleita, kuten hänen ”Expectation Vs Reality: Staying Home Alone” -video, jossa hän listaa melkein kaiken, mitä käymme läpi, kun jotain tällaista tapahtuu, ja lyö naulan suoraan päähän. Huolimatta siitä, että hän on niin suosittu niin nuorena, hän on joku, johon fanit voivat olla yhteydessä. Hän on erittäin vilkas ja suloinen luonteeltaan tyttö, jonka videot herättävät välittömästi mielialasi sinisenä ja huonona päivänä.

Naisten sosiaalisen median tähdet American Social Media Stars American Women Social Media Stars Fameen ulkopuolella

Jenna Arend asuu Covinassa Kaliforniassa äitinsä ja isänsä kanssa, jotka ovat vastuussa kanavalle lähetettävän sisällön valvonnasta, koska hän ei ole vielä 18-vuotias. Hänen videonsa ovat melkein kuin perheen saippuaoopperat äitinsä ja isänsä kanssa. vahvasti mukana hänen videoissaan! Jenna on kiihkeä eläinten rakastaja, joka aina puhuu eläinten julmuutta vastaan ​​ja puolustaa luonnon ja eläinten merkitystä.

Verhojen takana

Jenna syntyi ja kasvoi Covinassa Kaliforniassa. Hänen isänsä Jeff Arend on kilpa-auton kuljettaja ja menestyy hyvin alallaan. Kun hän ei tallenna ja lataa videoita, Jenna rakastaa viettää aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa ja pitää hauskaa tekemällä kaikenlaisia ​​hauskoja aktiviteetteja. Hän on parhaita ystäviä ‘SevenSuperGirls’ Katherinen kanssa ja myös hyvin läheisiä ystäviä Trevor Moranin, Kaelyn Westin ja Alex Angelon kanssa. Yksi hänen erottavimmista piirteistään on hampaiden kiinnikkeet, joista hän on pääsemässä eroon hyvin pian. Jenna ei treffaa ketään tällä hetkellä.

Trivia Jenna Arendin faneihin kuuluu kukaan muu kuin Lilly Singh! Viserrys Youtube Instagram