Jena Frumes Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 21. syyskuuta , 1993Ikä: 27 vuotta,27-vuotiaat naisetkaya ruusu scodelario-davis

Aurinko merkki: Neitsyt

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Union Beach, New Jersey

Kuuluisa:Malli ja Instagram Star

Korkeus: 5'4 '(163cm),5'4 'NaisetMEILLE. Osavaltio: New Jersey,Afrikkalainen amerikkalainen New Jerseystä

Lisää faktoja

koulutus:Perustutkinto Pohjois-Carolina Central Universitystä

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Alexis Ren Hannah Palmer Andrew Davila Corinna pää

Kuka on Jena Frumes?

Jena Frumes on tunnettu amerikkalainen malli, joka teki itselleen nimen sosiaalisen median kautta. Yli 4,5 miljoonan seuraajansa kanssa hän on kuuluisa Instagram-tähti. Hänellä on täydellinen vartalo ja lävistävät siniset silmät, jotka voivat olla päihdyttäviä useimmille miehille. Tällä hämmästyttävällä kauneudella on kasvava ura, joka on pitänyt hänet kiireisenä mallintamisessa, näyttelemisessä ja markkinoimassa hänen tukemiaan tavaroita. Hänet nähdään useimmiten urheiluun ja terveyteen liittyviin tuotteisiin, jotka sopivat täydellisesti hänen persoonallisuuteensa. Union Beachiltä New Jerseystä Los Angelesiin on ollut tapahtumarikas matka tälle afrikkalaisesta, ranskalaisesta ja alkuperäiskansalaisesta tytöstä. Jena Frumes on ottanut vanhempiensa vakuuttamisesta uuden elämän luomiseen itselleen näyttelyliiketoiminnassa yksinään. Jena Frumes näytti elokuvan pääroolia Mango ja guava .

Halusit tietää

  • 1

    Mikä on Jena Frumesin etnisyys?

    Jenna Frumesilla on afrikkalaiset, ranskalaiset ja alkuperäiskansat. Jenan äiti on valkoinen ja hänen isänsä on musta.

Jena Frumes Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CF7gi-Cl7n-/
(jenafrumes) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CIUxZ_AFkMX/
(jenafrumes) Kuvahyvitys https://john-marshall-ulqo.squarespace.com/blog-horizon/2015/7/12/obeyyourthirst-jena-frumesNeitsyt Naiset

Nöyrästä alusta lähtien hänen oma tuotenimensä kasvoi sosiaalisessa mediassa ja hän hyväksyi laajan valikoiman kosmetiikka- ja urheilutuotteita, jotka ovat erikoistuneet rannan kulumiseen. Jena Frumes esiintyi ANS Wolfpack -faneillaan suosikki siivilätyttö faneilleen.

Jena Frumesin lopullinen tavoite oli päästä elokuviin ja että hän teki johtavan naisroolin kanssa urheiludraamassa Mango ja guava , joka kertoo lahjakkaasta juoksijasta, joka pettyy rakkauteen.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Jena Frumes syntyi 21. syyskuuta 1993 Union Beachillä, New Jerseyssä, Yhdysvalloissa, jossa hänen vanhempansa kasvattivat hänet nuoremman sisarensa kanssa. Hänen upeat ulkonäönsä ovat peräisin sekoitetuista afrikkalaisista, ranskalaisista ja alkuperäiskansalaisista syntyperistä.

Opiskellessaan Skotlannin lukiossa Laurinburgissa, Pohjois-Carolinassa, Jena Frumes meni Pohjois-Carolinan yliopistoon Durhamissa, NC, suorittamaan perustutkintoa. Hänen sydämensä oli kuitenkin taipunut näyttelyyrityksiin, joten hän muutti myöhemmin Los Angelesiin jatkaakseen mallinnusuraa, koska altistuminen Durhamissa oli rajallinen.

Hänen vanhempansa olivat aluksi huolissaan siitä, että hänestä tuli malli, koska he olivat konservatiivisia. Sinnikkyydestään huolimatta he antautuivat ja alkoivat tukea häntä pyrkimyksissään tulla tähdeksi. Hän oli harrastanut urheilua ja hänellä oli muodokas urheilullinen runko, joka sai päät kääntymään aina kun hän käveli ohi teini-ikäisistään lähtien.

Suuri osa hänen menestyksestään johtuu hänen manageristaan ​​Draya Michellestä. He kuitenkin putosivat, kun Jena Frumes koki johtajansa olevan epäammattimaista ja Jena julkisti aiheen sosiaalisessa mediassa. Jena Frumes oli parisuhteessa amerikkalaisen jalkapalloilijan kanssa Antonio Brown . Suhteesta tuli melko ongelma Chelsie Kyrissin kanssa, koska hän oli suhteessa Antonion kanssa ja hänellä oli kaksi lasta. Myöhemmin Antonio jätti Jenan ja palasi Chelsieen, kun hän oli raskaana heidän kolmannen lapsensa kanssa.

Sen jälkeen Jenna Frumesilla oli 15 kuukauden suhde englantilaisen jalkapalloilijan Jesse Lingardin kanssa. Jenna lopetti asian huomatessaan, että Jesseellä oli tuuletin tuulen kanssa. Tällä hetkellä Jenna Frumes on suhteessa amerikkalaiseen laulajaan Jason Derulo . Pari toivotti poikavauvan tervetulleeksi toukokuussa 2021.

kuka on mary lou henner

Jena Frumes rakastaa eläimiä ja hänen parhaan ystävänsä on koira nimeltä Yoda. Hän rakastaa muun muassa syödä ananasta ja vesimelonia, nauttii nyrkkeilystä ja on melko hyvä riimaus.

Viserrys Instagram