Jane Seymourin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 15. helmikuuta , 1951Ikä: 70 vuotta,70 -vuotiaat naaraatAurinko merkki: Vesimies

Tunnetaan myös:Joyce Penelope Wilhelmina FrankenbergSyntynyt:Hayes, Middlesex, Englanti, Iso -Britannia

Humanitaarinen Filantrooppeja

Korkeus: 5'3 '(160cm),5'3 'NaaraatPerhe:

Puoliso/Ex-:Pääosissa David Flynn, Geoffrey Planer, James Keach, Michael Attenborough

isä:John Benjamin Frankenberg

tohtori dre ja nicole uhkaus

äiti:Mieke van Trigt

lapset:Pääosissa John Stacy Keach, Katherine Flynn, Kristopher Steven Keach, Sean Flynn

Kaupunki: Lontoo, Englanti

Lisää faktoja

koulutus:Taidekasvatuskoulu

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Kate Winslet Carey Mulligan Lily James Millie Bobby Brown

Kuka on Jane Seymour?

Jane Seymourin nimi on luokka, tyylikkyys ja loisto. Elokuvakävijät muistavat hänen roolinsa kettuviikuna, 'Solitaire', nopeatempoisessa James Bond -klassikossa 'Live and Let Die'. Baletin harrastajasta Seymourista on tullut yksi Hollywoodin ja maailman arvostetuimmista televisio- ja elokuvanäyttelijöistä. Hänen USP: nsa perustuu siihen, että hänen valitsemansa roolit ovat yhtä stimuloivia ja numinoivia kuin hänen magneettinen persoonallisuutensa. Bondin rakkaustarinan soittamisesta omituiseen, provosoivaan tohtori Quinniin elokuvassa Dr. Quinn: Medicine Woman ”, hän on muuttunut yksinkertaisesta tytöstä, jolla on yksinkertaisia ​​balettiunelmia, ja hänestä on tullut televisioelokuvien hallitseva kuningatar 1900 -luvulla. Vaikka hänen työelämänsä oli hedelmällistä, hänen henkilökohtainen elämänsä ei ollut niin ruusuista. Hän on ollut naimisissa neljä kertaa ja kokenut useita henkilökohtaisia ​​tragedioita perheessään. Hän ei koskaan helpottanut työskentelyä, vaan hänen ensimmäisestä julkaisustaan ​​'Jane Seymourin opas romanttiseen elämään' tuli kansainvälinen bestseller ja pian hän julkaisi sarjan muita menestyneitä lastenkirjoja. Vaikka hän toimii edelleen, hän omistaa myös paljon aikaa maalaamiseen ja myös kasvavaan muotimimperiaan.Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

39 kuuluisaa ihmistä, joita et tiennyt, olivat taiteilijoita Jane Seymour Kuvaluotto http://www.prphotos.com/p/LMK-140199/
(Maamerkki) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BxiNxBlnAzq/Vesimies Naiset Tärkeimmät teokset Hänen roolinsa 'Solitaire', hämmästyttävän kaunis Bond-tyttö, oli uraa määrittelevä, ja hän sai hänelle useita elokuvia ja keräsi kultin. Hänet sijoitettiin nro. 10 IGN: n Top 10 Bond Babes List -listalla ja hänelle taattiin pysyvä paikka Hollywoodissa elokuvan menestyksen jälkeen. 1990 -luvulla hän ansaitsi suosiota ja kriitikoiden suosiota ”Dr. Mike Quinn ”suositusta televisiosarjasta” Dr. Quinn: Lääketieteellinen nainen ”. Hänen työnsä ei vain täynnä häntä useilla suurilla Hollywood -projekteilla, vaan ansaitsi hänelle myös Golden Globe -palkinnon. Jatka lukemista alla Palkinnot ja saavutukset Hän voitti Golden Globe -palkinnon elokuvasta East of Eeden vuonna 1981. Hän sai Golden Globe -palkinnon elokuvasta Dr. Quinn: Medicine Woman ”, vuonna 1993. Vuonna 2000 hänet tehtiin virallisesti Britannian imperiumin ritarikunnan virkamieheksi ja hän sai myös Ellis Islandin kunniamitalin vuonna 2010. Lainausmerkit: Rakkaus,Tahtoa,Sydän Henkilökohtainen elämä ja perintö Jane Seymour meni naimisiin neljä kertaa ja kaikki hänen suhteensa olivat erittäin lyhyitä. Hänen ensimmäinen avioliitonsa Michael Attenborough'n kanssa kesti vuosina 1971-1973. Hän meni naimisiin Geoffrey Planerin kanssa vuonna 1977, mutta se ei kestänyt kauan ja pari erosi vuonna 1978. Vuonna 1981 hän meni naimisiin kolmannen miehensä David Flynnin kanssa ja pariskunnalla oli kaksi lasta. He erosivat vuonna 1992. Vuonna 1993 hän meni naimisiin James Keachin kanssa, jonka kanssa hänellä oli kaksoset. Huhtikuussa 2013 pari ilmoitti erostaan. Tällä hetkellä Seymour on voittoa tavoittelemattoman järjestön Childhelp suurlähettiläs, joka on omistettu auttamaan lasten hyväksikäytön uhreja. Näyttelemisen lisäksi hän keskittyy myös Jane Seymour Collection -vaatemalliston laajentamiseen. Trivia Tätä Bond -tytön taloa käytettiin ”Radioheadin” singlen ”OK Computer” tallentamiseen. Tämä kuuluisa näyttelijä ja Bond -tyttö kärsii heterokromiasta - hänen oikea silmä on ruskea, kun taas vasen silmä on vihreä.

Jane Seymour -elokuvat

1. Jossain ajassa (1980)

(Draama, Romantiikka, Fantasia)

2. Glen Campbell: I'm Be Me (2014)

(Dokumentti, Elämäkerta, Musiikki, Perhe)

3. Elä ja anna kuolla (1973)

(Toiminta, Jännitys, Seikkailu)

4. Battlestar Galactica (1978)

(Seikkailu, Sci-Fi, Toiminta)

5. Voi! Mikä ihana sota (1969)

(Komedia, Musikaali, Sota)

6. Ranskan vallankumous (1989)

(Draama, sota, trilleri, historia)

7. Becoming Bond (2017)

(Komedia, Elämäkerta, Dokumentti, Historia)

8. ainoa tie (1970)

(Sota, draama)

9. Nuori Winston (1972)

(Elämäkerta, Draama, Sota)

10. Sinbad ja Tiikerin silmä (1977)

(Perhe, Seikkailu, Fantasia, Toiminta)

Palkinnot

Golden Globe -palkinnot
1996 Paras naisnäyttelijä televisiosarjassa - draama Tohtori Quinn, lääketieteen nainen (1993)
1982 Näyttelijän paras esitys minisarjassa tai televisiolle tehty elokuva Eedenistä itään (1981)
Primetime Emmy -palkinnot
1988 Erinomainen naissivuosa minisarjassa tai erikoissarjassa Onassis: Maailman rikkain mies (1988)