Jan Tarrantin elämäkerta

Nopeita faktoja

Poikaystävä: Amerikkalainen nainenPerhe:

sisarukset:Andy Tarrantlapset:Julie Marie Pacino

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulleShanna Atwood Justine Musk Jätä Jackson Mary luki

Kuka on Jan Tarrant?

Jan Tarrant on amerikkalainen toimiva valmentaja. Hän tapasi näyttelijä Al Pacinon 1980-luvun lopulla ja on hänen vanhimman lapsensa, Julie Marie Pacinon, äiti. Tarrant varttui Louisianan osavaltiossa ja osallistui Taran lukioon. Valmistuttuaan hän ilmoittautui Louisianan osavaltion yliopistoon. Hän valmistui LSU: sta vuonna 1976 ja aloitti toimi valmentajana. Jossain vaiheessa hän muutti New Yorkiin ja tapasi myöhemmin Pacinon. Heidän suhteensa oli lyhyt, oletettavasti kestävä vuosina 1988-1989. Vuonna 1989 syntynyt heidän tyttärensä jatkaisi heidän jälkeään ja jatkaisi uraa viihdeteollisuudessa. Tarrant ja Pacino kasvattivat hänet yhdessä New Yorkissa, jossa Tarrant edelleen asuu.

Halusit tietää

  • 1

    Mikä on Jan Tarrantin ikä?

    Uskotaan, että Jan Tarrant syntyi 1950-luvun puolivälissä. Hänen varhaisesta elämästään ei ole paljon tietoa.

Jan Tarrant Kuvahyvitys http://araratnews.am/al-pacino-honoured-at-the-venice-film-festival/?lang=fi Aikainen elämä Jan Tarrantin varhaisesta elämästä ja lapsuudesta ei ole juuri saatavilla tietoja. Hänellä on veli nimeltä Andy, ja hänet kasvatettiin Baton Rougessa, Mississippi-joen kaupungissa sijaitsevassa kaupungissa ja Yhdysvaltain Louisianan osavaltion pääkaupungissa. Hän opiskeli Taran lukiossa Baton Rougessa valmistuen vuonna 1972. Sitten hän ilmoittautui Louisianan osavaltion yliopistoon, joka sijaitsee myös Baton Rougessa. Vietettyään siellä seuraavat neljä vuotta hän valmistui vuonna 1976 kandidaatin tutkinnosta luovassa kirjoittamisessa. Jatka lukemista alla Ura

Jossakin vaiheessa yliopiston valmistuttuaan Jan Tarrant muutti New Yorkiin. Vuodesta 1986 hän on isännöinyt työpajoja ja kursseja aloitteleville näyttelijöille sekä aloitteleville kirjailijoille New Yorkissa. Hän toimi kerran tuotantopäällikkönä The Actor's Studiossa New Yorkissa. Hänellä oli tilaisuus työskennellä puolalaissyntyisen amerikkalaisen näyttelijän, ohjaajan ja teatteriharjoittajan Lee Strasbergin johdolla, kun hän piti kursseja The Actor's Studion West Hollywood -haarassa.Viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana jotkut hänen muista merkittävistä ammattilaisista ovat olleet Ellen Burstyn, Harvey Keitel, Drew Barrymore ja Al Pacino . Hänellä on myös ero olemisesta Angelina Jolie ensimmäinen valmentaja, opettanut häntä 12-vuotiaasta lähtien. Syyskuusta 2013 lähtien hän on ollut mukana Class Act Studiosissa näyttelijänä.

Suhde Al Pacinoon

Vaikuttavan uran, joka on kestänyt yli viiden vuosikymmenen ajan, Alfredo James Al Pacinoa pidetään yleisesti yhtenä suurimmista näyttelijöistä, joka on koskaan armahtanut hopeanäyttöä. Hän on voittanut Oscar-palkinnon, kaksi Tony-palkintoa, kaksi Primetime Emmy -palkintoa, Britannian akatemian elokuvapalkinnon, neljä Golden Globe -palkintoa ja American Film Institutein elämäntyöpalkinnon. Pacinolla on ero siitä, että hän on yksi harvoista näyttelijöistä, joka on voittanut kilpailukykyisen Oscar-, Emmy- ja Tony-palkinnon näyttelijöistä, joita yhdessä kutsutaan näyttelemisen kolmoiskruunuksi.

Hän ei ole koskaan naimisissa, mutta hänellä on ollut useita suhteita älykkäiden, vahvojen, yleensä muiden kuin julkkis-naisten kanssa, mukaan lukien Jan Tarrant ja näyttelijä Beverly D’Angelo . Tarrantin suhde Pacinoon kesti noin vuoden, ja heidän tyttärensä Julie Marie Pacino syntyi 16. lokakuuta 1989. Julie on seurannut vanhempiensa jalanjälkiä esittävän taiteen maailmaan. Hän on näyttelijä ja elokuva näyttelijä ja tuottaja.

Viserrys