Jacob Sartorius Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 2. lokakuuta , 2002Ikä: 18 vuotta,18-vuotiaat miehetAurinko merkki: Vaaka

Tunnetaan myös:Rolf Jacob SartoriusSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Tulsa, Oklahoma, Yhdysvallat

Kuuluisa:Laulaja ja Internet-persoonallisuusPop-laulajat Amerikkalaiset miehet

Korkeus: 5'8 '(173cm),5'8 'Huono

Perhe:

isä:Rolf Sartorius

äiti:Pat Sartorius

sisarukset: Caroline Sartorius Grace VanderWaal Brynn Cartels Trinitee Stokes

Kuka on Jacob Sartorius?

Jacob Sartorius on yhdysvaltalainen laulaja ja sosiaalisen median tähti, josta tuli suosittu lähettämällä koomisia videoita Vine-levylle ja huulisynkronoivia videoita TikTokiin (joka sitten tunnettiin nimellä Musical.ly). Hän julkaisi ensimmäisen singlensä Huppari Se oli iso hitti, ja Jacobista tuli vuoden 2016 9. haetuin musiikkitaiteilija. Vuonna 2017 hän keksi debyyttisen EP: n Viimeinen teksti . Myöhemmin hän on julkaissut vielä kolme EP: tä, nimittäin Jätti minut Hanginiksi , Parempi kanssasi ja Missä olet ollut? . Jacob Sartoriusilla on suuri fani sosiaalisen median kahvoissaan. Hänellä on yli 9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja yli 24 miljoonaa fania TikTokissa.

Halusit tietää

  • 1

    Onko Jacob Sartoriusilla tyttöystävä?

    Jacob Sartorious oli suhteessa brittiläisen näyttelijän Millie Bobby Brownin kanssa vuoden 2017 lopusta elokuuhun 2018. Mutta tällä hetkellä hän on sinkku.

  • 2

    Onko Jacob Sartoriusilla tatuointi?

    Jacob Sartoriousilla on kruunu korvan takana, ja sen innoittamana koripalloilija Lebron James!

Jacob Sartorius Kuvahyvitys http://mashable.com/2016/06/05/jacob-sartorius-vine-star-angers-teen-fans/ Kuvahyvitys http://wheretoget.it/explore/jacob-sartorius Kuvahyvitys http://contactisto.com/celebrity/jacob-sartorius-contact-phone-number-details/ Edellinen Seuraava Perhe ja henkilökohtainen elämä

Jacob Sartorius syntyi 2. lokakuuta 2002 Tulsassa Oklahomassa. Hänet luovutettiin adoptioon, koska hänen biologiset vanhempansa eivät kyenneet hoitamaan häntä. Hän varttui Restonissa Virginiassa adoptiovanhempiensa kanssa. 7-vuotiaana Jacob Sartorius alkoi toimia musikaaleissa, joissa hän löysi rakkautensa esiintymiseen. Hänen adoptiovanhemmat tukivat häntä sydämestään hänen musiikillisissa pyrkimyksissään. Hänellä on sisar Caroline, joka on usein esillä hänen videoissaan.

Jatka lukemista alla Nousta kuuluisuuteen

Vuonna 2014 11-vuotiaana Jacob Sartorius julkaisi ensimmäisen videonsa Vineen; se oli kiusaamisen vastaista. Video meni virukseen ja Jacobin maine alkoi. Myöhemmin vuonna 2014 hän liittyi Musical.ly-sivustoon ja aloitti huulisynkronointivideoiden lähettämisen sovellukseen. Hänen videoistaan ​​tuli erittäin suosittuja ja hänet luokiteltiin Musical.ly-parhaiden tähtien joukkoon vuonna 2016.

Kiusaaminen koulussa

Jacob Sartoriusin uudella löydetyllä maineella oli myös haittapuoli. Hänen täytyi kohdata kiusaamista koulussa ja vuonna 2015 hän muutti koulua kolmesti sen jälkeen, kun luokkatoverinsa hyökkäsivät ja kiusasivat suullisesti. Tuolloin sosiaalinen media tarjosi hänelle paeta ja auttoi häntä menemään.

Ura

Saatuaan suosittua sosiaalisessa mediassa, Jacob Sartorius allekirjoitti T3 Music Groupin kanssa ja julkaisi debyyttis singlensä 'Sweatshirt' 3. toukokuuta 2016. Singli oli iso hitti, ja se saavutti sijan 90. Yhdysvaltain Billboard Hot 100: lla ja nro 81 Kanadan Hot 100: lla. Jacob Sartorius tervehdittiin seuraavaksi Justin Bieberiksi.

20. tammikuuta 2017 hän julkaisi debyyttinsä EP: n 'The Last Text EP'. Vuoden 2017 puolivälissä Jacob allekirjoitti RCA Recordsin ja 6. lokakuuta 2017 julkaisi toisen EP: n ”Left Me Hangin”. Hänen kolmas EP: nsä, 'Better With You', julkaistiin 1. marraskuuta 2018, kun taas hänen neljäs EP: nsä 'Where Have You Been' julkaistiin 31. toukokuuta 2019.

Ihmissuhteet

Vuoden 2017 lopulla Jacob Sartorius alkoi seurustella brittinäyttelijän kanssa Millie Bobby Brown . Pari hajosi elokuussa 2018, mutta he ovat edelleen ystäviä.

Maaliskuussa 2020 alkoi kiertää huhuja, jotka saattavat olla Jacob Sartorius ja Vauva Ariel ovat parisuhteessa, kun Baby Ariel lähetti kuvakaappauksen FaceTime-puhelusta Jacob Sartoriusille Instagramissaan otsikolla '' poimi puhelinvauva ''. Mutta YouTube-kanavallaan 30. maaliskuuta 2020 lähetetyssä videossa Baby Ariel selvensi, että he eivät ole parisuhteessa ja ovat vain ystäviä.

Viserrys Youtube Instagram Tiktok