Hirohiko Arakin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 7. kesäkuuta , 1960

Ikä: 61 vuotta,61-vuotiaat miehet

Aurinko merkki: KaksosetTunnetaan myös:Toshiyuki Araki

Syntynyt maa: Japani

Syntynyt:Sendai, Miyagi, Japani

Kuuluisa:Manga-taiteilija

Japanilaiset miehet Japanilaiset taiteilijat ja maalarit

Korkeus: 5'7 '(170cm),5'7 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen:Asami Araki

Lisää faktoja

koulutus:Miyagin yliopisto

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Akira Toriyama Jean Fouquet Karel Appel Edgar degas

Kuka on Hirohiko Araki?

Hirohiko Araki on japanilainen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten pitkäaikaisen manga-sarjan luomisesta JoJon omituinen seikkailu . Japanissa Sendaissa syntynyt ja kasvanut hän kiinnostui mangojen piirtämisestä varhaisessa iässä. Hänen isänsä oli valtava mangafani, ja tämä sai Hirohikon kiinnostumaan kentästä. Lukion valmistuttuaan hän aloitti manga-taiteen luomisen kokopäiväisesti. Hän aloitti uransa vuonna 1983 yhden laukauksen mangalla Pokeri kainaloissa . Vaikka hänen muutamat ensimmäiset mangansa auttoivat häntä kehittämään tyyliään, hän jatkoi maailmanlaajuista menestystä otsikoidulla mangalla JoJon omituinen seikkailu , josta tuli kansainvälinen menestys, myymällä yli 100 miljoonaa kappaletta. Hirohikosta tuli Japanissa valtava julkkis ja hän piirsi onnistuneempia mangoja. Hänet tunnetaan länsimaiseen vaikutteeseensa vaikuttavasta tyylistään, joka on raskaana veressä, väkivallassa ja rienauksessa. Hän on tehnyt yhteistyötä monien muiden taiteilijoiden ja jopa tuotemerkkien, kuten Gucci , vuosien saatossa. Hän kirjoitti myös romaanin nimeltä Manga teoriassa ja käytännössä , jossa hän puhui yksityiskohtaisesti työmenetelmästään.

Hirohiko Araki Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=r2FHRUjBI6Q
(vizmedia) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=e6laeefGzOk
(Infernape1000) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CEbrWQnFh7U/
(boiplatinum19) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=liiSRrYawA4
(Infernape1000) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=GeHGJv9c8Cw
(Merkintä) Edellinen Seuraava Lapsuus ja varhainen elämä

Hirohiko Araki syntyi 7. kesäkuuta 1960 keskiluokan perheeseen Sendai, Japani. Hänen isänsä oli innokas mangalukija, ja hän välitti kiinnostuksen hänelle. Hirohiko oli vanhin perheen kolmesta lapsesta ja varttui kahden nuoremman sisaren kanssa. Myöhemmin hän sanoi, että hänen nuoremmat identtiset kaksoissisarensa asettuivat usein häntä vastaan ​​ja että hän vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​lukittuaan huoneeseen, jossa ei ollut mitään muuta kuin lukea isältä lainattuja manga-sarjakuvia.

Hänen mukaansa hänen isänsä rakasti taidetta ja omisti valtavan kokoelman kuvitettuja kirjoja ja kirjoja, jotka esittävät muinaisia ​​japanilaisia ​​taideteoksia. Kaikki tämä auttoi Hirohikoa kiinnostamaan itseään taiteilijana. Manga on yksi japanilaisen kulttuurin ensisijaisista symboleista, ja taide on edelleen suosittu suuren yleisön keskuudessa. Hirohiko ymmärsi mangan merkityksen ja päätti tulla mangataiteilijaksi, kun hän oli melko nuori.

Koulussa hän näytti mangapiirustuksia joillekin luokkatovereilleen ja sai kiitosta. Ensimmäisen mangapiirustuksensa hän teki neljännessä luokassa. Siitä lähtien hän vaali unta tulla mangataiteilijaksi.

Carlos sääli, jr.

Kun hän oli lukion ensimmäisenä vuonna, hän lähetti työnsä paikalliselle lehdelle, mutta joutui hylkäämään. Hänestä tuli epävarmaa saatuaan tietää, että lehdessä oli ollut useita nuoria taiteilijoita. Hän ei voinut tulla toimeen hylkäämisen kanssa ja työskenteli uuden mangan parissa koko yön. Sitten hän lähti Tokioon, kustantamon pääkonttoriin Shogakukan , sama yritys, joka oli aiemmin hylännyt hänen mangansa. Sitten hän tuli Shueisha toimisto toimittaa piki.

Yrityksen päätoimittaja kritisoi hänen työstään ja pyysi häntä muokkaamaan sitä. Hirohiko työskenteli sen parissa, ja se valittiin lopulta julkaistavaksi. Manga oli otsikoitu Pokeri kainaloissa .

Lukion valmistuttuaan hän liittyi Miyagi University of Education, ja samaan aikaan hänet kunnioitettiin tuona vuonna Tezuka-palkinnot.

Jatka lukemista alla Ura

Saatuaan maininnan suositulla manga-palkinnolla, joka tunnetaan nimellä Tezuka-palkinnot , Hirohiko Araki aloitti työskentelyn kokopäiväisenä manga-taiteilijana. Poker Under Arms, julkaistu 1980-luvulla, oli yksi hänen ensimmäisistä julkaistuista teoksistaan. Se oli osittain innoittamana amerikkalaisesta käsitteestä villi länsi ja oli yhden laukauksen manga. Ensimmäisen mangansa avulla hän oli esittänyt kykynsä ja out of box -lähestymistavan taiteelleen, josta myöhemmin tuli hänen allekirjoitustyylinsä.

Vuonna 1983 hän julkaisi toisen mangansa nimeltä Cool Shock B.T. Hän esitteli tarinankerrontaitojaan esittelemällä rikollisuutta selvittävää taikuria taistelemalla älykkäitä roistoja vastaan. Mangassa oli pieni gore, josta tuli myös hänen allekirjoitustyylinsä. Hänen oli kuitenkin vielä tutkittava täyttä potentiaaliaan ja tyyliään, minkä hän teki kolmannella manga-sarjakuvallaan, nimeltään Baoh , joka julkaistiin vuonna 1984.

Baoh oli hänen debyyttinserialisoitu mangansa, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Viikoittain Shonen Jump ja julkaistiin myöhemmin kahdessa osassa. Se oli myös hänen ensimmäinen mangateoksensa, joka sovitettiin videoanimaatioon. Mangasta tuli erittäin suosittu nuorten keskuudessa, ja se oli myös uutisissa sen aikuisille suunnatusta sisällöstä, kuten äärimmäisistä gore-aiheista ja rienausten käytöstä. Manga perustui tieteiskirjallisuuteen tarinasta teini-ikäisestä pojasta, josta tulee bioase. Se huomattiin omaperäisyydestään ja vuoropuheluistaan.

Vuonna 1985 Hirohiko Araki julkaisi toisen mangan nimeltä Upea Irene . Se oli myös yksi hänen ensimmäisistä hankkeistaan, joka aloitti tärkeän tyylisen elementin, jota hän myöhemmin käyttää useammin teoksissaan, lihaksikkaissa päähenkilöissään.

joka pelaa joeyä liv ja maddie

Kaikki nämä teokset tekivät hyvin perustamaan hänen allekirjoitustyylinsä, mutta se saavutettiin vuonna 1987, kun hän saavutti ylivoimaisen menestyksen manga-teoksellaan. Hän keksi nimitetyn mangan JoJon omituinen seikkailu , joka kertoi kahden veljen tarinan, jossa konfliktin keskipiste oli heidän isänsä perintö. Mangan edetessä siihen lisättiin monia muita elementtejä, kuten vampyyrit ja maaginen realismi. Mangasta tuli välitön menestys, koska se julkaistiin Viikoittain Shonen Jump .

Se oli myös ensimmäinen Hirohiko Arakin julkaisema todella kansainvälinen teos, joka sisälsi elementtejä länsimaisesta pop-kulttuurista. Mangaa on myyty 100 miljoonaa kappaletta ja siitä on tullut yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä mangoista. Siitä on tullut franchising, joka johtaa moniin yhden laukauksen mangoihin ja videopeleihin. Tarina on jaettu kahdeksaan tarinakaareen, joissa kaikissa on kahdeksan eri päähenkilöä nimellä JoJo .

Mangalle on tehty useita anime-elokuvia ja -sarjoja, kun taas niiden englanninkielisiä versioita käsitellään Viz Media vuodesta 2005.

Manga sai lämpimän kriittisen vastaanoton Japanissa ja lännessä. IGN arvioi sen hyvin. Vuonna 2006 japanilaiset äänestivät sen yhdeksi kaikkien aikojen parhaista mangateoksista.

Hirohiko Araki ratsasti mangan menestyksessä monien vuosien ajan. Myöhemmin hän julkaisi onnistuneempia sarjakuvia, kuten Eksentristen elämää ; Suorituksen alla, Jailbreakin alla; ja Deadmanin kysymykset .

Jatka lukemista alla

Vuonna 1997 hän julkaisi mangan otsikolla Siksi puhui Kishibe Rohan , mikä oli jälleen yksi menestys. Se oli sarja yhden laukauksen mangoja, jotka olivat luonteeltaan enimmäkseen itseensä viittaavia, koska se kertoi mangataiteilijan, joka matkusti ympäri maailmaa inspiraation etsimiseksi.

Viime aikoina, vuonna 2012, Hirohiko Araki teki yhteistyötä muotibrändin kanssa Gucci ja loi mangan nimeltä Jolyne, lentää korkealla Guccin kanssa

Häntä pyydettiin myös piirtämään kansia erilaisille kirjoille ja julkaisuille. Hän on piirtänyt tunnetusti kansin Izun tanssiva tyttö ja Breeeeze tyttö . Vaikka ensimmäinen oli novelli, jälkimmäinen oli musiikkivideo.

Vuonna 2009 häntä pyydettiin sisällyttämään alkuperäinen taideteos kuuluisaan Louvren taidemuseo . Näin hän loi teoksen nimeltä Rohan Louvressa , josta tuli ikoninen.

Hän yritti lisätä tietoisuutta Jemenin käynnissä olevista rakennustöistä Hiraizumin rauniot , joka oli tuhoutunut Japanin Tohokun alueella tapahtuneen maanjäristyksen ja tsunamin kaksoisvoimalla. Hän havainnollisti taideteoksen, joka kuvaa raunioiden kauhuja.

Huhtikuussa 2015 hän julkaisi kirjan nimeltä Manga teoriassa ja käytännössä . Se käännettiin myöhemmin englanniksi ja siitä tuli melko menestys. Kirja selitti hänen ideologiansa ja työprosessinsa mangojen luomisen takana.

Henkilökohtainen elämä

Hirohiko Araki on myös suosittu näyttämään nuorekkaalta jopa 50-vuotiaana. Hän on inspiroinut suosittuja meemejä Japanissa, ja hänen nuorekas ulkonäköään on usein vitsailtu. Yksi suosituimmista vitseistä on, että hän sattuu olemaan vampyyri. Hän sanoi kerran, että hänen nuorekkaan ulkonäkönsä salaisuus oli se, että hän puhdisti kasvonsa vain Tokion vesijohtovedellä ja työskenteli vain neljä päivää viikossa.

Hän on valtava fani Sherlock Holmes kirjailija Arthur Conan Doyle.

Häntä kritisoidaan homofobian aiheiden työntämisestä teoksissaan. Hän on kuitenkin usein kiistänyt olevansa homofobinen.

Hän on naimisissa Asami Arakin kanssa ja hänellä on kaksi lasta.