Helga Lovekaty Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 7. toukokuuta , 1992Ikä: 29 vuotta,29-vuotiaat naisetAurinko merkki: Härkä

Syntynyt maa: VenäjäSyntynyt:Pietari, Venäjä

Kuuluisa:Malli, Instagram-tähti

Korkeus: 5'9 '(175cm),5'9 'NaisetPerhe:

sisarukset:Daria (sisar)

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Kristina Pimenova Nathan Schwandt Jasmine Sanders Valentina Paola

Kuka on Helga Lovekaty?

Helga Lovekaty on todennäköisesti yksi parhaista asioista, joita Venäjä on tuottanut viime aikoina. Jopa Vodkan suurin fani ei voi kieltää sitä, että kurvikas Helga Lovekaty antaa varmasti korkeamman kuin kirkas viina. Pitkä ja ruskeaverikkö kaksikymmentä jotain Helga on tavaraa, josta unelmia tehdään.

Kissalla on paljon korkean profiilin mallinnussopimuksia ja hän on mallinnut jopa aikuislehdille. Hänellä on valtava seuraaja sosiaalisen median piirissä, lähinnä Instagramissa. Hänen taustastaan ​​ja henkilökohtaisesta elämästään tiedetään hyvin vähän, mutta hänen kuvansa ovat yllin kyllin verkossa. On ilmeistä, että Helga nousee korkealle maineensa ja julkkisasemansa suhteen. Kuvahyvitys walldesk.com Kuvahyvitys Pinterest.com Kuvahyvitys cavemancircus.com Edellinen Seuraava Ilmatieteen nousu ja ura Debyyttinsä Instagramissa vuonna 2013 lähtien hän on kerännyt seuraajaa yli 3 miljoonalle ihmiselle, ja luvut ovat nousussa joka päivä. Hänen seksikkäät kuvansa herättivät kiinnostuksen aaltoja sosiaalisen median piirissä ja pian hän alkoi saada seuraajia, jotka olivat innokkaita saamaan vilauksen tästä jalka-kauneudesta. Helga näyttää loistavalta kaikentyyppisistä asuista vähäisistä rantavaatteista hienostuneisiin couture-pukuihin. Hänen faninsa eivät voi lopettaa raivostamista hänen söpöstä tyttö-naapurinsa ulkonäöstä yhdessä diivan ruumiin kanssa. Hän on tehnyt kaupallista mallinnusta, kuntomallinnusta ja esittänyt jopa aikuisten mallina. Valtavan suosionsa sosiaalisessa mediassa ansiosta Helgan on allekirjoittanut eliitti Mavrin Models Management, eliitti Venäjän mallitoimisto. Hän on Philip Pleinin, miesten ja naisten vaatteita, kenkiä ja asusteita myyvän suunnittelumerkin brändin lähettiläs. Hän tukee myös huippumuotia Plein Sportsia. Helga on myös mallinnut tuotemerkkiä Manomy Sports, joka valmistaa ammattilaisurheiluvaatteita ja -jalkineita. Vaikka Helga ei ole vahvistettu, sanotaan, että Helga kulkee myös alias Chloe D: n paremmissa aikuisyrityksissä ja toimii todennäköisesti korkean profiilin fetissimallina. Jatka lukemista alla Mikä tekee Helga Lovekatystä niin erikoisen Hänen täydellisesti veistetty ruumiinsa, jolla on herkullisia kaaria ja kuumia, sytyttäviä silmiä, näyttää hyppäävän näytöltä ja lumoaa sinut. Hänen kasvonsa ja ruumiinsa ovat kaikki luonnollisia eivätkä ole koskaan menneet veitsen alle parantamaan kauneuttaan. Hänen houkuttelevuutensa sosiaalisen median menestyksessä on tieto siitä, kuinka pitää fanit koukussa yhdellä viehättävällä kuvalla itsestään toisensa jälkeen ja lähettämällä korkean glam-ampumansa cam-kohtausten taakse. Hän kuvaa glam-elämää, jota kaikki naiset salaa himoitsevat, ja antaa miehille välähdyksiä hänen superkuumasta bikini-verhotusta ruumiistaan, jonka he viettävät unettomina öinä. Hän ei myöskään koskaan poistu lähettämästä kauniita, maanläheisiä kuvia itsestään, geeky-teknisistä tiedoista ja tilavista PJ: stä.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Missä tahansa hotellissa ympäri maailmaa otan aina kahden hengen huoneen Minulle ja minun 🤣🤣 @BangEnergy Seuraa Bangin keksijää: @ BangEnergy.CEO #EnergyDrink

Jakama viesti Helga Lovekaty (@helga_model) 13. kesäkuuta 2020 klo 8.04 PDT

Verhojen takana Helgan taustasta tai lapsuudesta ei tiedetä paljoakaan. Internet on epäonnistunut hänen faneissaan uudestaan ​​ja uudestaan ​​henkilökohtaisen elämänsä suhteen. Helgasta tiedetään vain, että hän on kotoisin Venäjältä Saint Petersbergistä ja jolla on sisar nimeltä Daria. Tämä tiedon niukkuus pitää Helga Lovekatyn mystiikan hengissä ja saa fanit palaamaan profiiliinsa uudestaan ​​ja uudestaan ​​toivoen saavansa tietoa hotdystä.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Löysin vihdoin aikaa ja energiaa (thx @BangEnergy siitä) tekemään pienen Indonesian online-matkan kanssasi. Seuraavissa videoissa haluan kertoa sinulle todella upeista salaisista paikoista täällä 🤗, mutta ei turistien keskuudessa hyvin tiedossa. Tiimimme oli otettava yksityinen vene päästäkseen tähän paikkaan, koska kiertoajelut eivät kuljeta ihmisiä sinne. Onneksi indonesialaiset ovat erinomaisia ​​merimiehiä 🤝 ja ovat hyvin tietoisia vesialueesta, jonka ansiosta meidät voidaan toimittaa paikkamme yön varjolla aamusta. Seuraa Bangin keksijää: @ BangEnergy.CEO #EnergyDrink #BangEnergy

Jakama viesti Helga Lovekaty (@helga_model) 30. toukokuuta 2020 klo 7.29 PDT

Viserrys Instagram