Helen Huntin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 15. kesäkuuta , 1963Ikä: 58 vuotta,58 -vuotiaat naaraatAurinko merkki: Kaksoset

Tunnetaan myös:Helen Elizabeth HuntSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Culver City, Kalifornia, Yhdysvallat

Kuuluisa:NäyttelijäNäyttelijät Amerikkalaiset naiset

Korkeus: 5'7 '(170cm),5'7 'Naaraat

Perhe:

Puoliso/Ex-: Meghan Markle Olivia Rodrigo Jennifer Aniston Scarlett Johansson

Kuka on Helen Hunt?

Helen Hunt on yhdysvaltalainen näyttelijä, jonka teki tunnetuksi roolistaan ​​televisioscomissa 'Mad About You', jossa hän näytteli juuri naimisissa olevaa pr -asiantuntijaa. Näytteleminen tulee luonnollisesti lahjakkaalle naiselle, jonka isä oli elokuvaohjaaja ja näyttelijävalmentaja. Hänen näyttelijäuransa alkoi, kun hän oli lapsi; yksi hänen varhaisimmista rooleistaan ​​oli pieni osa komediasarjassa The Mary Tyler Moore Show. Hän esiintyi myös säännöllisesti tv -sarjassa The Swiss Family Robinson. elokuvassa My Life and Times lyhytaikainen draamasarja, joka esitettiin ABC: ssä. Hänen esittämänsä 'Jamie Buchman' elokuvassa 'Mad About You' ei vain voittanut hänelle 'Emmy -palkintoa', vaan ansaitsi hänelle myös useita muita arvostettuja palkintoja ja ehdokkuuksia. Vaikka taitava näyttelijä esiintyi jo elokuvissa, hänen roolinsa sarjassa auttoi häntä saamaan merkittävimmät elokuvaroolit. Bill Paxtonin rinnalla hän näytteli katastrofidraamaelokuvassa Twister, josta tuli yksi vuoden parhaista tuottajista ja vakiinnutti hänet näyttäväksi näyttelijäksi. Hänen Oscar-voitonsa elokuvasta 'Niin hyvä kuin se saa' katapultoi hänet Hollywoodin A-listalle. Hän jatkoi ohjaamista ja teki debyyttinsä elokuvassa 'Sitten hän löysi minut' vuonna 2007.

kuinka vanha on lisa raye
Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Julkkikset, jotka eivät enää ole parrasvaloissa Helen Hunt Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/Bu5BaqvDfos/
(helenhunt) Kuvaluotto http://www.prphotos.com/p/AES-087750/
(Valokuvaaja: Andrew Evans) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/Bg2vRz6Asik/
(helenhunt) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/Bg1hsSQAQTz/
(helenhunt) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BamMAudnx76/
(helenhunt) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BhhV0-tANGY/
(helenhunt) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BcLWMMLh9mY/
(helenhunt)Kaksoset Naiset Ura

Hän teki elokuvan debyyttinsä lapsitaiteilijana televisioelokuvassa Pioneer Woman vuonna 1973.

Hän esiintyi 1970- ja 80 -luvuilla eri sarjoissa, televisio -elokuvissa ja elokuvissa pienissä rooleissa. Teini-ikäisenä hän esiintyi useissa televisiosarjoissa, kuten 'The Swiss Family Robinson' (1975-76) ja 'It Takes Two' (1982-83).

Nuorena naisena hänet valittiin toistuvaan rooliin lääketieteellisessä draamassa St. Muualla ”, jossa hän soitti Clancy Williamsia kausina 1984–86.

Hänen suuri televisiotaukonsa tapahtui, kun hänelle tarjottiin Jamie Buchmanin, äskettäin avioliitossa olleen naisen, roolia NBC -komediasarjassa Mad About You vuonna 1992. Erittäin suosittu esitys kesti vuoteen 1999.

Mad About You -sarjan menestys varmisti, että näyttelijä huomasi näyttelijätaitonsa. Huntille, joka näytteli toistaiseksi pieniä rooleja elokuvissa, tarjottiin nyt merkittäviä rooleja. Hän soitti 'Dr. Jo Harding ”katastrofidraama -elokuvassa Twister vuonna 1996, josta tuli valtava kaupallinen hitti.

Hänen roolinsa Carol Connellyna vuoden 1997 rom-comissa ”Niin hyvä kuin se saa”, jossa hän näytteli yksinhuoltajaäitiä, joka rakastuu monimutkaiseen mieheen, ansaitsi hänelle useita palkintoja ja ehdokkuuksia.

Hän näytteli naispääosaa Darcy McGuirea Mel Gibsonia vastapäätä vuoden 2000 rom-comissa What Women Want.

Vuonna 2001 hän näytteli Woody Allenin rikoskomediassa 'Jade Scorpionin kirous', jossa esiintyivät myös Elizabeth Berkley, Charlize Theron ja Wallace Shawn. Elokuva sai ristiriitaisia ​​arvosteluja, mutta sai kultin seuraajan.

Vuonna 2006 amerikkalaisessa draamaelokuvassa Bobby hän näytteli kampanjan lahjoittajaa Samanthaa. Elokuva oli fiktiivinen kuvaus Yhdysvaltain senaattorin Robert F.Kennedyn ampumisesta.

fox news martha maccallum bio
Jatka lukemista alla

Hänestä tuli käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja vuonna 2007 komediadraamaelokuvalla 'Sitten hän löysi minut'. Hän näytteli myös elokuvassa kuvaamalla 'April Epner' -hahmoa, joka joutuu sekaisin useisiin kotimaisiin ongelmiin.

Yksi hänen huolestuttavimmista rooleistaan ​​tuli The Sessions -elokuvassa, joka kertoo vuonna 2012 vammaisesta runoilijasta nimeltä Mark O'Brien ja hänen kokemuksestaan ​​sukupuolen korvikkeesta. Häntä arvostettiin roolistaan ​​kriittisesti.

Vuodesta 2013 vuoteen 2019 hän esiintyi monissa elokuvissa, kuten 'Decoding Annie Parker', 'Ride', 'I Love You, Daddy', 'The Miracle Season' ja 'I See You'.

Samaan aikaan Hunt näytteli pääjohtaja 'kuvernööri Patricia Eamonsin' vuoden 2017 tv -minisarjassa 'Shots Fired'. Vuonna 2019 hän alkoi esittää amerikkalaista toimittajaa 'Nancy Campbellia' brittiläisessä sotadraamasarjassa 'World on Fire'.

Vuonna 2020 hänet nähtiin pelaamassa Ethel Bromleyä yhdysvaltalaisessa rikosdraamaelokuvassa The Night Clerk. Ohjaaja Michael Cristofer, elokuva julkaistiin 21. helmikuuta 2020.

Tärkeimmät teokset

Hän nousi esille esiintyessään televisiosarjassa Mad About You, jossa hän näytteli Jamie Buchmania. Hän voitti lukuisia palkintoja tästä esityksestä ja se myös avasi tietä erittäin menestyksekkäälle Hollywood -uralle.

Hän esitti yhden hienoimmista esityksistään rom-comissa ”Niin hyvä kuin se saa”, josta hän ansaitsi useita palkintoja, mukaan lukien ”Golden Globe”.

Palkinnot ja saavutukset

Hän voitti Oscar -palkinnon parhaasta naispääosasta johtavassa roolissa Carol Connellyn esittämisestä elokuvassa Niin hyvä kuin se saa.

Hän voitti Primetime Emmy -palkinnon komediasarjan erinomaisesta pääosasta naisnäyttelijänä neljä kertaa peräkkäin vuosina 1996–1999 esittäessään Jamie Buchmania NBC: n elokuvassa Mad About You.

Hänelle myönnettiin Golden Globe -palkinto parhaasta näyttelijästä televisiosarjassa - komedia kolme kertaa (1994, 1995 ja 1997) Jamie Buchmanin soittamisesta elokuvassa Mad About You.

kelsey grammer ja kayte walsh
Henkilökohtainen elämä ja perintö

Hänellä oli lyhyt avioliitto näyttelijä Hank Azarian kanssa, joka kesti 17 kuukautta.

Hän oli suhteessa ohjaaja/tuottaja Matthew Carnahaniin, jonka kanssa hänellä on tytär. Hunt ja Carnahan menivät omille teilleen elokuussa 2017.

Trivia

Hän on ainoa näyttelijä, joka on voittanut Golden Globe -palkinnon, Oscar -palkinnon ja Emmy -palkinnon samana vuonna (1998).

Hän ilmoittautui Kalifornian yliopistoon Los Angelesiin, mutta erosi kuukauden kuluttua.

Hänet valittiin People -lehden 50 kauneimman ihmisen joukkoon vuonna 1998.

Elokuvat Helen Hunt

1. Näyttelijät (2000)

(Seikkailu, Romantiikka, Draama)

2. Niin hyvä kuin se saa (1997)

(Romantiikka, Draama, Komedia)

3. Maksa se eteenpäin (2000)

(Draama)

kuinka vanha on gavin magnus tänään

4. Soul Surfer (2011)

(Elämäkerta, Perhe, Draama, Urheilu)

5. Sessiot (2012)

(Elämäkerta, romantiikka, draama, komedia)

6. Bobby (2006)

(Historia, Draama, Elämäkerta)

7. Vesitanssi (1992)

(Romantiikka, Draama)

8. Jade Scorpionin kirous (2001)

(Komedia, mysteeri, rikos, romantiikka)

9. Sveitsiläinen perhe Robinson (1975)

(Seikkailu)

10. Bob Roberts (1992)

(Draama, Komedia)

Palkinnot

Oscarit (Oscar)
1998 Paras näyttelijä johtavassa roolissa Niin hyvä kuin se saa (1997)
Golden Globe -palkinnot
1998 Paras naisnäyttelijä elokuvassa - komedia tai musikaali Niin hyvä kuin se saa (1997)
1997 Paras naisnäyttelijä televisiosarjassa - komedia tai musikaali Hulluna sinuun (1992)
tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäviisi Paras naisnäyttelijä televisiosarjassa - komedia tai musikaali Hulluna sinuun (1992)
1994 Paras naisnäyttelijä televisiosarjassa - komedia tai musikaali Hulluna sinuun (1992)
Primetime Emmy -palkinnot
1999 Erinomainen näyttelijä komediasarjassa Hulluna sinuun (1992)
1998 Erinomainen näyttelijä komediasarjassa Hulluna sinuun (1992)
1997 Erinomainen näyttelijä komediasarjassa Hulluna sinuun (1992)
1996 Erinomainen näyttelijä komediasarjassa Hulluna sinuun (1992)
People's Choice Awards
1999 Suosikki nais -tv -esiintyjä Voittaja
Viserrys Instagram