Hazel Moder Biografia

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 28. marraskuuta , 2004Ikä: 16 vuotta,16-vuotiaat naisetdanny kelly danny greenen poika

Aurinko merkki: Jousimies

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Los Angeles, Kalifornia

Kuuluisa:Tytär Julia Roberts

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naisetPerhe:

isä: Julia Roberts Daniel Moder Phinnaeus Moder Sininen Ivy Carter

Kuka on Hazel Moder?

Hazel Moder on akatemian palkinnon saaneen Hollywood-näyttelijän, Julia Robertsin, ja hänen kuvaaja aviomiehensä Daniel Moderin tytär. Huolimatta siitä, että hän on syntynyt julkkisvanhemmille, hänellä on ollut hyvin normaali kasvatus pois valokeilasta. Äidin jalanjälkiä seuraten myös Hazelilla on ollut osuutensa näytöllä. Vuonna 2006 hän oli esiintynyt tv-sarjassa VH1: All Access kaksoisveljensä Finnin kanssa jaksossa '20 Cutest Celebrity Babies ', jossa esiintyi myös muita julkkislapsia, kuten Brian Donovan ja Jill Dobson. Vuosikymmenen kuluttua Hazel ja hänen veljensä esiintyivät pienissä rooleissa kärrylapsina äitinsä romanttisessa komediassa Äitienpäivä 2016, jossa pääosissa olivat myös Jennifer Aniston ja Kate Hudson. Ei tiedetä, aikooko hän tehdä näyttelijänuran, koska hän ei ole vielä ottanut vakavia näyttelijöitä. Häntä nähdään harvoin julkisuudessa lukuun ottamatta satunnaisia ​​retkiä perheensä kanssa.

demi lavato lapsena
Hazel Moder Kuvahyvitys https://dodoodad.com/hazel-moder Nouse tähtiä Hazel Moder on kasvanut hieman eri tavalla kuin useimmat ikäisensä julkkislapset. Äitinsä Julia Robertsin mukaan 'hän tilaa Meryl Streepin kuuluisan äitiyden koulun. Julia oli tiettävästi kysynyt Streepin tyttäreltä Grace Gummerilta, kuinka hän varttui supertähden tyttärenä, ja soveltaa joitain oivalluksia pitääkseen lapsensa poissa valokeilasta. Hän on kuitenkin tietoinen siitä, että hänen tyttärensä saattaa haluta ryhtyä näyttelemiseen tulevaisuudessa, ja haluaisi kuulla Natalie Portmanin äitiä, joka oli valinnut tyttärelleen huolellisesti näyttelijöiden tehtävät varmistaakseen, että opintoihin ei vaikuteta. Siitä huolimatta Julia Roberts korosti, että hän antaisi mieluummin lapsilleen normaalin lapsuuden, kentällä pelaamisen, kuin huolta heidän tulevaisuudestaan ​​alalla. Sellaisena Hazelin vanhemmat ovat varmistaneet, että lapset ovat poissa median uteliaasta silmästä. Häntä on joskus havaittu perheenjäsentensä rinnalla tai koulun urheilutapahtumissa. Vaikka rajoitetut mahdollisuudet, tabloidit osoittivat nopeasti, kuinka nuori tyttö kasvaa näyttämään yhä enemmän äitinsä kaltaiselta. Vaikka hän on toistaiseksi esiintynyt vain pienessä roolissa yhdessä äitinsä elokuvista, tabloidit ovat jo alkaneet spekuloida hänen näyttelijänsä mahdollisuuksista. Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä

Hazel Patricia Moder syntyi 28. marraskuuta 2004 Los Angelesissa Kaliforniassa Julia Roberts ja Daniel Moder. Hänen äitinsä on tunnettu Hollywood-näyttelijä, kun taas hänen isänsä työskentelee elokuvaajana viihdeteollisuudessa. Molemmat hänen vanhempansa olivat aiemmin naimisissa; hänen äitinsä maalaulajaksi Lyle Lovett ja isänsä Vera Steimbergille. Kun hänen vanhempansa tapasivat ensimmäisen kerran vuoden 2000 elokuvan 'Meksikolainen' sarjassa, hänen isänsä oli vielä naimisissa edellisen vaimonsa kanssa ja hänen äitinsä tapasi näyttelijää Benjamin Bratt . He menivät naimisiin 4. heinäkuuta 2002 Taosissa New Mexicossa pian sen jälkeen, kun hänen isänsä avioero oli saatu päätökseen. Hänellä ei ole sisaruksia, mutta hänellä on veljellinen kaksosveli nimeltä Phinnaeus Moder, alias Finn, ja nuorempi veli nimeltä Henry Daniel Moder, joka syntyi 18. kesäkuuta 2007. Hänen setänsä Eric Roberts, täti Lisa Roberts Gillan, ja serkku Emma Roberts ovat kaikki näyttelijöitä. Hän käy Los Angelesin Our Lady of Mercy -koulussa, jossa hän osallistuu aktiivisesti erilaisiin urheilutapahtumiin.

Hänen äitinsä, joka on hindulaisuuden harjoittaja ja myöhään intialaisen henkisen guru Neem Karoli Baban harrastaja, vei lapsensa Swami Daram Devin Ashram Hari Mandiriin Pataudissa, Haryanassa syyskuussa 2009 elokuvassa '' Syö rukoile rakkautta ''. Intia. Lapsille annettiin myöhemmin uudet nimet hindujumalien mukaan, hänen nimensä oli Laxmi. Hänen oma Hollywood-muistoesineensä Huhtikuussa 2017 People-lehden haastattelussa Hazel Moderin äiti Julia Roberts paljasti, että hän on turvallisesti pitänyt yhden ikonisimmista mekkoistaan ​​punaisella matolla esiintymisistä tyttärelleen Hazelille siinä toivossa, että hän saattaa haluta sitä jonain päivänä. Mekko on mustavalkoinen Valentino-puku, jota hän pukeutui ottaessaan vastaan ​​Oscarin esityksestään vuoden 2000 elämäkerrallisessa elokuvassa Erin Brockovich '73 Academy Academy Awards' -tapahtumassa 25. maaliskuuta 2001. Mekko, vintage 1992 Valentino-arkiston muotoilu äänestettiin kaikkien aikojen kolmanneksi ikonisimmaksi punamattopukeutumiseksi Daily Telegraph -lehdessä julkaistun Debenhamsin kyselyn mukaan. Mielenkiintoista on, että ikonisella mekolla on myös oma Wikipedia-sivu. Roberts mainitsi pitävänsä tätä mekkoa ja monia muita niin merkittäviä pitkästä urastaan ​​merkittäviä sänkyjä sängyn alla olevassa laatikossa, pienessä tilassa, jota hänen aviomiehensä '' kutsuu kulttuuriperintökokoelmaksi ''.