Harvey Millsin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 31. joulukuuta , 2002Ikä: 18 vuotta,18 -vuotiaat miehetkuinka vanha on sal vulcano

Aurinko merkki: Kauris

Syntynyt maa: EnglantiSyntynyt:Berkshire, Englanti

Kuuluisa:Pop-laulaja

Poplaulajia Brittiläiset miehetmihin luke bryan meni yliopistoon

Korkeus: 5'10 '(178cm),5'10 'Huono

Perhe:

isä:Paul Mills

äiti:Sara Mills

sisarukset:Leo,Max Mills Sophia Grace Br ... Lewis Blissett Matilda Devries

Kuka on Harvey Mills?

Harvey Mills on osa kuuluisaa kaksikkoa Max ja Harvey, jotka ovat keränneet miljoonia faneja TikTokissa ja YouTubessa. Harvey ja Max ovat identtisiä kaksosia, ja he alkoivat harmonisoida yhdessä kappaleiden kanssa viiden vuoden iästä lähtien. Harvey tuli ensin kuuluisaksi luomalla huulisynkronoituja videoita TikTokissa veljensä Maxin kanssa. Veljet eivät todellakaan alkaneet tehdä TikTok -videoita tavoitteena tehdä siitä ura. Ensimmäiset luomukset olivat vain ilmaus intohimosta, jonka veljet jakoivat musiikkiin, mutta videoiden suosio teki heistä todella tähtiä. Saatuaan merkittävän seuraajakunnan TikTokista huhtikuussa 2016 he päättivät kehittää oman YouTube -kanavansa, Max & Harvey , joka on saanut sen jälkeen huomattavan määrän seuraajia. Harvey ei rajoittunut vain musiikin rajoihin, vaan hän tutki myös näyttelemisen areenaa jo varhaisessa iässä. Hän on tavallinen kasvot TV -ohjelmissa ja mainoksissa. Hän on näytellyt myös West End -teatterin tuotannoissa. Hänen ensimmäinen singlensä veljensä Maxin kanssa julkaistiin iTunesissa vuonna 2017.

Harvey Mills Kuvaluotto http://wholecelebwiki.com/harvey-mills/ Kuvaluotto http://ageunfold.com/harvey-mills-age-height-weight-wiki-bio/ Kuvaluotto http://www.famousbirthdays.com/people/harvey-mills.html Edellinen Seuraava Ura

Harvey Millsin ura kääntyi nousuun, kun hänen ja hänen kaksoisveljensä Maxin luomat huulisynkronoidut videot TikTokissa (tunnettiin silloin nimellä Musical.ly) alkoivat saada suosionosoituksia. Videot tekivät heistä paitsi suosittuja musereita, myös antoivat heille Musical.ly -tähtien aseman aivan välittömästi. Ensimmäiset videot, jotka ansaitsivat heille nimen ja kuuluisuuden, tallennettiin enimmäkseen ja suoratoistettiin usein heidän isänsä Paul Millsin toimesta, joka käytti vain tavallista älypuhelinta tehtävään. Ei mennyt paljon aikaa, kun kaksikko sai 2,5 miljoonaa seuraajaa TikTokilla, ja he pystyivät tekemään sen 13 -vuotiaana.

Harvey ja Max toivat sen YouTubeen vain vuonna 2016, ja lyhyessä ajassa he keräsivät valtavia seuraajia myös YouTubessa. Harvey aloitti näyttelijäuransa TV -elokuvalla 'Double Take' vuonna 2012. YouTuben vloggaamisen lisäksi hän on esiintynyt myös TV -mainoksissa ja -sarjoissa. Hän pyrkii myös viemään näyttelijäuraansa. Hän on näytellyt useissa West End Theatre -tuotannoissa, mukaan lukien Sound of Music UK Tour. Hänen ensimmäinen singlensä Maxin kanssa, joka julkaistiin vuonna 2017, saa myös hyvän suosion iTunesissa.

Vuonna 2018 veljet allekirjoittivat ensimmäisenä Disney Music Groupin uuden levy -yhtiön, RMI Recordsin kanssa. He julkaisivat singlensä Vaihda sydämiä lokakuussa 2018. Helmikuussa 2020 Harvey ja Max julkaisivat debyyttinsä EP: n Tulossa pian . Heinäkuussa 2019 he julkaisivat singlensä Sähköinen , yhteistyössä Jayden Bartelsin kanssa. Syyskuussa 2019 kaksikko julkaisi singlen, Muukalainen . Vuonna 2019 veli kilpaili X Factor: julkkis , brittiläisen reality -ohjelman erikoisversio, X-tekijä , ja tuli toiseksi.

Vuonna 2020 veljet isännöivät 24 tunnin suoratoistoa kerätäkseen rahaa Royal Manchesterin lastensairaalalle.

kuinka vanha kyle kuzma on
Jatka lukemista alla Palkinnot

Vuosien varrella Harvey Mills ja Max Mills ovat olleet ehdolla useisiin palkintoihin. Näitä ovat: Vuoden muser 2017 Shorty Awardsissa, Social Star iHeartRadio Music Awards -gaalassa (2018), YouTube -muusikko Shorty Awardsissa (2019) ja suosikki sosiaalisen musiikin tähti Nickelodeon Kids 'Choice Awards -gaalassa (2019 ja 2020) ).

Vuonna 2018 duo voitti suosikki sosiaalisen musiikin taiteilijan Radio Disney Music Awards -gaalassa.

Perhe ja henkilökohtainen elämä

Harvey Mills syntyi 31. joulukuuta 2002 Berkshiressä, Englannissa. Hänen vanhempansa, Sara ja Paul, ovat onnellisesti aviopari. Harvey jakaa erityisen siteen kaksoisveljensä Maxin kanssa, joka on hänelle kaksi minuuttia nuorempi. Maxin lisäksi Harveylla on myös kaksi muuta nuorempaa sisarusta, Leo ja Tilly.

Harvey ja hänen veljensä Max ovat aina saaneet vanhemmiltaan täydellistä tukea uusissa aloitteissaan. Harveyn isä Paul aloitti ensimmäisen kerran kaksoispoikiensa musiikkivideoiden tallentamisen ja lataamisen TikTokiin.

Instagram