Haley Pham Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 5. joulukuuta , 2000Ikä: 20 vuotta,20-vuotiaat naisetAurinko merkki: Jousimies

Syntynyt maa: Yhdysvallatkuinka vanha on jared padalecki

Syntynyt:Austin, Texas, Yhdysvallat

Kuuluisa:YouTuber

Korkeus: 5'3 '(160cm),5'3 'NaisetPerhe:

Puoliso / entinen: Ryan Trahan Jojo Siwa Emma Chamberlain Audrey Nethery

Kuka on Haley Pham?

Haley Pham on yhdysvaltalainen YouTuber ja vlogger, joka tunnetaan parhaiten samannimisestä YouTube-kanavastaan. Hän aloitti YouTube-kanavansa varhaisessa iässä ja alkoi houkutella monia faneja. Hänen kanava on omistettu kauneus- ja elämäntapavinkeille. Hän kattaa erilaista sisältöä YouTube-sivullaan. Löydetään video Phamista, jossa hän keskustelee huoneensa sisustamisesta. Täällä voit nähdä hänen puhuvan muutoksista, jotka hän toi huoneeseensa. Toisaalta löydät myös videon, jossa nuori YouTuber puhuu uudesta leikkauksestaan. Tällä tavoin Pham ei keskity yhteen luokkaan toisin kuin monet YouTuberit. Paitsi YouTubea, Pham seuraa faneja myös muilla sosiaalisen median sivustoilla, kuten Instagram, Twitter ja Snapchat.

Haley Pham Kuvahyvitys https://www.youtube.com/channel/UC7szm7Z-YOF_HiFSY7KtYGw Kuvahyvitys https://www.famousbirthdays.com/people/haley-pham.html Kuvahyvitys https://idolwiki.com/1911-haley-pham.htmlJousimies Youtuberit Naisten kauneuden vloggaajat

Haley Pham ei ole vain tunnettu kauneusvideoistaan, mutta hän käsittelee myös elämäntapakysymyksiä kanavansa kautta. Yhdessä videossa hän puhui erosta poikaystävänsä kanssa. Lisäksi hän lähetti videon 2. elokuuta 2016, jossa hän puhui ensimmäisestä kuukautisistaan. Täältä löydät hänet kertomaan koko tapahtuman dramaattisesti ja mainitsemalla myös, kuinka se pilasi hänen kalliit vaatteensa. Monet hänen seuraajistaan ​​jakoivat tarinansa myös kommenttien kautta. Tämä on tapa, jolla Pham on yhteydessä seuraajiinsa.

Hänen kanavallaan on myös vakavaa sisältöä, kuten video 'Psyko-hullun häiritsemä', jossa hän kertoi tapahtumasta, kun muukalainen vaali häntä. Hän julkaisee myös hauskaa sisältöä, kuten ”Idioottigeometrian opettaja loukkaa minua”, ”Aika, jonka melkein pönkisin lavalla”, ”Palaminen ja itseni pissattaminen kulissien takana”, ”Hämmentävät lukion tarinat”.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Haley Pham syntyi 5. joulukuuta 2000 Austinissa Texasissa. Hän ei ole koskaan paljastanut vanhempiensa nimiä, mutta kutsuu äitiään äidiksi Phamiksi YouTubessa.Pham on aina ollut intohimoinen tanssimiseen ja puhunut siitä usein videoissaan.

American Beauty Vloggers American Women YouTubers American Woman Beauty Vloggers Jousimies Naiset

Vuonna 2018 Haley Pham alkoi seurustella YouTuber Ryan Trahanin kanssa ja vuonna 2019 hän ja Ryan aloittivat yhteistyöhön perustuvan YouTube-kanavan nimeltä Traphamily . He kihloivat toukokuussa 2020 ja menivät naimisiin marraskuussa 2020. Ennen tapaamistaan ​​Ryanilla Pham oli suhteessa Gabe Chauun.

Youtube Instagram