Guy Fierin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 22. tammikuuta , 1968



missä Ellen degeneres syntyi

Ikä: 53 vuotta,53-vuotiaat miehet



Aurinko merkki: Vesimies

Tunnetaan myös:Guy Ramsay lautta



Syntynyt:Columbus, Ohio, Yhdysvallat

Kuuluisa:Ravintoloija, keittokirjan kirjoittaja

Kokit Ravintolapalvelut



Korkeus: 5'10 '(178cm),5'10 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen:Lori Fieri

isä:Jim Lautta

äiti:Penelope lautta

sisarukset:Morgan Fieri

lapset:Ryder Possible on tullut metsästäjä

MEILLE. Osavaltio: Ohio

Lisää faktoja

koulutus:Nevadan yliopisto, Las Vegas

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Olivia culpo Joe Bastianich Eddie Huang Marcela valladolid

Kuka on Guy Fieri?

Guy Ramsay Ferry, joka tunnetaan paremmin nimellä Guy Fieri, on monien kykyjen mies; hän on ravintoloitsija, kirjailija, peliohjelmien isäntä ja televisio-persoona. Hän aloitti jäljen amerikkalaisessa vieraanvaraisuudessa avaamalla ravintolaketjun Kalifornian eri kaupungeissa yhteistyössä muiden kanssa. Tällä hetkellä hän on kolmen Kalifornian ravintolan osakasomistaja ja lisensoi nimensä kahdelle ravintolalle, yksi Las Vegasissa ja Baltimoressa, tuotemerkillä 'Guy Fieri's Kitchen and Bar'. Ansaittuaan tunnustuksen ravintolana hän yritti saada läsnäolonsa viihdeteollisuuden pienillä näytöillä. Todellisuusruoka-show'n ”Next Food Network Star” järjestäjille lähettämänsä videonauhan perusteella hänet valittiin kilpailijaksi ohjelman toisella kaudella, jonka hän lopulta voitti. Sen jälkeen hän isännöi omanimisen ruoanlaitto-ohjelmaa 'Guy's Big Bite', jota edelleen näytetään 'Food Network' -kanavalla. Hän isännöi myös suosittua ruoka-ohjelmaa ”Diners, Drive-Ins ja Dives”, jossa hän esittelee Amerikan paikallisia ruokapaikkoja. Fieri on kirjoittanut muutaman reseptikirjan ja kirjoittanut reseptikirjan itsenäisesti.Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Tunnetut ihmiset, joita et tiennyt, käyttävät näyttämönimiä Kaveri Kuvahyvitys https://www.thrillist.com/eat/nation/guy-fieri-diners-drive-ins-and-dives-interview# Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CAYHYtiAlqF/
(levityskehitys_) Kuvahyvitys https://www.eater.com/2012/11/19/6520473/watch-snls-guy-fieri-segment-that-never-aired Kuvahyvitys http://www.spokesman.com/stories/2018/aug/15/air-date-viewing-party-changed-for-waddells-appear/ Kuvahyvitys https://www.imdb.com/name/nm2225974/ Kuvahyvitys http://www.huffingtonpost.in/entry/guy-fieri-hair_us_57b30dd6e4b0a8e1502530de Kuvahyvitys https://nerdist.com/guy-fieri-fiericon-pub-crawl/Vesimies-kirjailijat Amerikkalaiset kirjailijat Amerikkalaiset ruoka-asiantuntijat Ravintolana Guy Fierillä oli takana kuuden vuoden työkokemus, kun hän päätti avata ravintolan yhdessä liikekumppaninsa Steve Gruberin kanssa. Vuoden 1996 lopulla hän aloitti liikekumppaninsa, Johnny Garlicin, Santa Rosassa Kaliforniassa, jota seurasi vielä kaksi Windsorissa ja Petaluma vuonna 1999. Petaluman 'California Pasta Grill' -osoite kaatoi sen ikkunaluukut ja vuonna 2008 he avasivat neljännen ravintolansa Rosevillessä. Myöhemmin he monipuolistuivat sushi- ja grillihintoihin avaamalla Tex Wasabi'sin Santa Rosassa vuonna 2003 ja lisäämällä toisen sijainnin Sacramentoon vuonna 2007, joka lopulta suljettiin. Liikekumppanit avasivat Johnny Garlicin ravintolan uudessa avatarissa vuonna 2011 Dublinissa, Kaliforniassa. Fieri teki aloitteen ruokasalin avaamisesta New Yorkiin, riskialttiiksi, kun otetaan huomioon, että Big Apple oli Yhdysvaltain ravintoloiden kilpailukykyisin markkina-alue. Hän antoi ravintolalle nimen 'Guy's American Kitchen and Bar', joka avasi ovensa New Yorkissa vuonna 2012. Ravintola sai kielteisiä lehdistökatsauksia New York Timesin kanssa ja kritisoi pelottavasti ravintolan avaamista. Guy Fieri puolusti ravintolansa käynnistämistä kumoamalla, että New York Timesin toimittajan pessimistinen raportti oli pikemminkin itseliikkuva temppu. Hän päätti sulkea New York City -ravintolansa vuoden 2017 loppuun mennessä, vaikka ruokasali oli ravintola-alan listalla '100 parhaan itsenäisen ravintolan' myynnin kannalta. Hän avasi yhden ravintolan (Guy Fierin Vegas-keittiö ja baari) Las Vegasissa vuonna 2014 ja toisen Baltimoressa (Guy Fierin Baltimore-keittiö ja baari) vuonna 2015.Amerikkalaiset ravintoloitsijat Amerikkalaiset yrittäjät Vesimies Miehet TV-ankkurina Guy Fieri pääsi kilpailijaksi The Next Food Network Star -kokkausnäyttelyn toiselle kaudelle ja voitti kilpailun. Voittajana hän tarjosi sopimuksen kulinaarisen ohjelmansa ”Guy's Big Bite” mainostamisesta Food Networkissa samana vuonna. 'Guy's Big Bite', joka lähetettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2006, näytetään edelleen Food Network -kanavalla. Toinen hänen gourmet-esityksensä ”Diners, Drive-Ins ja Dives”, joka näki hänet risteilevän Amerikkaa, haastattelemalla paikallisia kahviloita, tuli esiin huhtikuusta 2007. Tätä ohjelmaa lähetetään edelleen. Vuonna 2008, 17. helmikuuta lähtien, hän aloitti Ultimate Recipe Showdown -palvelun yhdessä Marc Summersin kanssa isäntänä. Kolme vuodenaikaa peräkkäin lähetetyn ohjelman The New York Times kutsui enemmän todellisuusnäyttelyksi kuin kulinaariseksi tapahtumaksi. Jatka lukemista Seuraavan, syyskuusta 2008 lähtien lähetetyn ”Guy off the Hook” -esityksen alla oli tavanomaisemmat puitteet, joissa yleisö näki hänen paiskuvan suussa sulavia ruokia. Kuitenkin, kun ohjelman TRP-arvosanat eivät nousseet huomattavasti suorien katsojien lavastuksesta huolimatta, esitys veti pois. Guy Fieri on isännöinyt ja vieraillut lukuisissa muissa kulinaarisissa sarjoissa ja Food Network -jaksoissa, mukaan lukien 'The Best Thing I Ever Ate', 'Ace of Cakes', 'Phineas & Ferb' ja 'Ridiculousness'. Vuodesta 2012 vuoteen 2017 Fieri esiintyi isäntänä ja isäntänä yhteensä 12 sarjassa ja jaksossa. Hän oli 'Guy's Grocery Games', Guy & Hunter's European Vacation 'ja' Super Southern Eats 'vastaava tuottaja. 'Guy's Grocery Games' oli kilpailuohjelma, jossa kolme paneelia arvioi neljä kokkia, jotka valmistavat ruokia kolmessa vaiheessa. Vuonna 2017 hän ohjasi kolmea esitystä, Guy's Family Road Trip, Super Southern Eats ja On Your Marc, viimeinen tuotantojälkivaiheessa. Esiintyminen mainoksissa ja mainoksissa Guy Fieri on toiminut joukossa mainoksia ja mainoksia, mukaan lukien yhdysvaltalaisen autopuhalluskomponenttien valmistajan ”Flowmaster” -kampanjat. Hän toimi amerikkalaisen rento ruokaketjun T.G.I. Perjantai kahden vuoden ajan. Cook Book Author Guy Fieri on kirjoittanut Ann Volkweinin kanssa yhteensä neljä kirjaa, jotka kaikki löytivät tiensä New York Times Bestsellers -listalle ja pysyivät paikallaan yli 33 viikkoa. Kirjat, jotka Guy on kirjoittanut Ann Volkweinin kanssa, ovat: 'Diners, Drive-Ins, and Dives: All-American Road Trip…. With Recipes!', 'More Diners, Drive-Ins and Dives: Another Drop-Top Culinary Risteily Amerikan hienoimpien ja hauskimpien, Guy Fieri Food: Cookin 'It, Livin'It, Lovin'It ja Diners, Drive-Ins and Dives: Funky Finds in Flavortown: Amerikan klassiset nivelet ja Killer Comfort Food -ruokien läpi . Fieri kirjoitti myös: 'Guy on Fire: 130 Reseptit Adventures in Outdoor Cooking' itsenäisesti. Henkilökohtainen elämä Guy Fieri meni naimisiin Lorin kanssa vuonna 1995 ja asettui Santa Rosaan Kaliforniaan. Pariskunnalla on kaksi poikaa, Ryder ja Hunter. Avioliitonsa aikana hän muutti sukunimensä lautasta Fieriksi, joka oli hänen perheensä alkuperäinen sukunimi, jonka isoisä oli hylännyt, kun hän muutti Italiasta Yhdysvaltoihin. Fierillä on intohimo kerätä vanhoja amerikkalaisia ​​automalleja. Hänellä on 1968 Pontiac Firebird, Chevrolet Impala SS (1969) ja Jeep CJ-5 (1976) sekä monia muita klassisia autoja. Viserrys Instagram