GeorgeEi löytänyt bioa

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1. marraskuuta , 1996Ikä: 24 vuotta,24-vuotiaat miehetAurinko merkki: Skorpioni

kuinka vanha prinsessa d

Tunnetaan myös:George Henry DavidsonSyntynyt maa: Englanti

Syntynyt:Lontoo, Englanti

Kuuluisa:YouTube GamerKorkeus: 5'9 '(175cm),5'9 'Huono

Kaupunki: Lontoo, Englanti

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

TommyInnit Mongraal EthanGamerTV Kyle Jackson

Kuka on GeorgeNotFound?

GeorgeNotFound on suosittu britti George George Davidsonin online-salanimi Minecraft pelaaja ja Youtube sisällönluoja. George on kaksi Youtube kanavia ja tekee enimmäkseen yhteistyötä muiden pelaajien DreamWasTaken, BadBoyHalo ja Sapnap kanssa. George on myös kuuluisa Nykiä ja Instagram . Hän on myös tuonut markkinoille oman tuotemerkkinsä. Vaikka hänen henkilökohtaisesta elämästään ei tiedetä paljoakaan, hänen faninsa yhdistävät hänet usein Unelmaan ja kutsuvat heitä pariksi johtuen siteestä, jonka he jakavat verkossa.

GeorgeEi löydy Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=D9OCD-HEJRQ
(Tweekbr0s) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CDpWZ4wnteX/
(georgenotf._ •) Edellinen Seuraava Aikainen elämä

GeorgeNotFound syntyi 1. marraskuuta 1996 Lontoossa, Englannissa, Iso-Britanniassa. Hän asuu tällä hetkellä Brightonissa. Hänen oikea nimensä on George Henry Davidson.

Vaikka hän on suosittu pelaaja ja a Youtube tähti, hänen perheestään ei tiedetä paljoakaan.

Jatka lukemista alla Ura: Hänen nousunsa pelaajana

GeorgeNotFound aloitti sosiaalisen median uransa lähettämällä Minecraft liittyvät pelivideot. Hänen ensimmäinen Youtube kanava, GeorgeEi löydy , käynnistettiin 12. lokakuuta 2013. Se on tähän mennessä saanut yli 1,92 miljoonaa tilaajaa ja yli 80 miljoonaa katselukertaa.

9. syyskuuta 2019 George lähetti videon otsikolla Bedwars-hiiri + näppäimistö ASMR (käsi- / jalkakamera) . Hänen aikaviivevideonsa on nimetty Minecraft Endermen Destruction katsottiin yli miljoona kertaa.

Hän tekee usein yhteistyötä muiden kanssa Minecraft YouTube sisällöntuottajat, kuten DreamWasTaken, BadBoyHalo ja Sapnap. Itse asiassa Dream oli keksinyt Georgen käyttäjänimen, GeorgeEi löydy , törmännyt virheilmoitukseen 404 Sivua ei löydy, kun etsitään George-nimimerkkejä.

kuinka vanha isä jenki on

George lähinnä viestejä Minecraft haasta videoita otsikkomuodolla Minecraft, mutta ... tai Minecraft Hunter VS Speedrunner. Hän tekee yleensä yhteistyötä Dreamin kanssa jälkimmäisessä muodossa. George on ollut esillä monissa Minecraft YouTube videoita bball0982.

Georgeilla on toinen kanava, GeorgeLöytyi , joka käynnistettiin 29. tammikuuta 2020. Hän on saanut yli 177 tuhatta tilaajaa ja yli miljoona katselua kanavalla. Tili osui 100 tuhanteen tilaajaan 21. heinäkuuta 2020.

kim seok-jin ikä

Hänen Viserrys tili, GeorgeEi löydy , käynnistettiin joulukuussa 2014. Se on tähän mennessä saanut yli 270 tuhatta seuraajaa. Aikaisemmin hän käytti käyttäjänimeä GeorgeeeHDplays ladata videoita Nykiä . Hän on kerännyt alustalle yli 316 tuhatta seuraajaa.

Hänen Instagram tili, georgenotfound , on tähän mennessä ansainnut yli 206 tuhatta seuraajaa.

George osallistui MC-mestaruudet 6 , osana Team Lime Llamas , yhdessä Dream, TheEret ja Mefs kanssa. Hän sijoittui henkilökohtaisesti 12. sijalle, kun taas hänen joukkueensa sijoittui kolmanneksi.

Sisään MC-mestaruudet 7 , hän soitti osana Joukkueen violetit pandat , yhdessä Dream, Sylvee ja Sapnap kanssa. Hän sijoittui 22. yksilöllisesti, ja joukkue sijoittui neljänneksi

Hän osallistui MC-mestaruuskilpailut 8 , osana Joukkue Green Guardians , yhdessä Sapnapin, TheEretin ja Krtzyyn kanssa.

Hän myy omia tavaroitaan, kuten huppareita ja T-paitoja georgenotfound.shop .

George persoonana

George ilmoitti 15. huhtikuuta 2020 Viserrys että hänellä on Protan (puna-vihreä) värisokeus. Hän on myös vasenkätinen.

Lokakuun lopussa 2019 George sai kissan ja antoi sille nimen Luca. Kissa sai myöhemmin lempinimen Pooper, koska hän pistoi Georgen sängyssä.

28. heinäkuuta 2020 suoratoiston aikana (ja myöhemmin Viserrys ), George ilmoitti, että Luca oli hengittänyt oudosti ja että hän oli vienyt Lucan eläinlääkärille. Tämän jälkeen Lucalla todettiin lopullinen sairaus, ja se oli kuunneltava. Luca oli vain vuoden vanha, kun hänet laskettiin.

George on suuri fani Harry Potter ja tunnistaa nimellä Ravenclaws . Hänen ystävänsä ja faninsa usein kiusoittavat häntä: 'Löydetäänkö George koskaan?

Georgen suosikki musiikkitaiteilija on Travis Scott. George soitti CS: GO ja oli maailmanlaajuinen sijoitus.

Onko George Treffit Joku?

Georgen fanit uskovat, että hänellä on syvä side Dreamiin, joka on yksi hänen yleisimmistä yhteistyökumppaneistaan. Hän ja Dream olivat tavanneet työskennellessään palvelimella MunchyMc vuonna 2016.

George tapasi Wilbur Sootin ja Dreamin henkilökohtaisesti lähellä heinäkuun 13. päivää 2020 Pizza Hut Brightonissa. George ja Dream rakastavat kissoja.

mitä Emily Procter tekee nyt

Unen nähtiin antavan Georgeille kukkia Voittaa Minecraftia yhdellä inventaariopaikalla ... jonka jälkeen hän yritti saada George sanomaan rakastan sinua. Marraskuussa 2019 George sai Dreamilta 5000 dollaria kuluttamiseen Amazon .

1. huhtikuuta 2020. George vitsaili Viserrys tuo unelma ja hän olivat menossa naimisiin. Myöhemmin hän kuitenkin twiitti, että häät oli keskeytetty.

Alussa Ylpeyskuukausi , George kirjoitti Love you Dream -tapahtuman Dreamin twiittien alle.

Heinäkuussa 2020 Dream poisti toisen Viserrys profiili, jonka monet uskoivat olevan merkki protestista Georgen flirttailevaa käyttäytymistä vastaan ​​Maian kanssa (mxmtoon). Koko tapahtuma oli kuitenkin vitsi. Kuitenkin huhut siitä, että Dream ja George ovat pari, nousivat uudella voimalla. Heidän faninsa kutsuvat heitä usein DreamNotFoundiksi.

Instagram