George Chakiris Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 16. syyskuuta , 1934Ikä: 86 vuotta,86-vuotiaat miehetAurinko merkki: Neitsyt

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:), Norwood, Ohio, Yhdysvallat

Kuuluisa:Tanssija

Näyttelijät LaulajatKorkeus: 5'11 '(180cm),5'11 'Huono

Perhe:

isä:Steven Chakiris

äiti:Zoe Anastasiadou

MEILLE. Osavaltio: Ohio

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Matthew Perry Jake Paul Dwayne Johnson Caitlyn Jenner

Kuka on George Chakiris?

George Chakiris on entinen amerikkalainen tanssija, näyttelijä ja laulaja, joka tunnetaan parhaiten Oscar-palkinnostaan ​​ja Golden Globe -palkinnosta elokuvassa nimeltä West Side Story. Ohiossa syntynyt hänet kasvoi Tucsonissa, Arizonassa ja Long Beachillä. Kreikan maahanmuuttajavanhempiensa kanssa kasvanut George ei koskaan pyrkinyt tulemaan esiintyjäksi, mutta hänen makunsa esittävään taiteeseen kehittyi lukion aikana, kun hän liittyi koulunsa draamaklubiin. Hän keskeytti yliopiston aloittaakseen näyttelijäuran ja otti näyttelijä- ja tanssitunteja muutettuaan Los Angelesiin. Aluksi hän esiintyi pieninä luottamattomina rooleina tanssijana elokuvissa, kuten 'Call me Madam' ja 'Second Chance'. George oli parrasvaloissa vuoden 1961 West Side Story -elokuvan menestyksen jälkeen. Huolimatta siitä, että hänelle tarjottiin päärooleja elokuvissa, kuten 'Kaksi ja kaksi tekevät kuusi' ja 'Lento Ashiyasta', hänen elokuvanuransa ei koskaan nähnyt aivan menestystä, jonka hän oli kuvitellut. Televisiossa hän esiintyi sarjoissa kuten Poor Little Rich Girls, Hell Town, Murder, She Wrote ja Thriller monien muiden joukossa. Hän jäi eläkkeelle näyttelemisestä vuoden 1990 jälkeen; hänen viimeinen elokuvansa oli vampyyrielokuva nimeltä ”Pale Blood”.

George Chakiris Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:George_Chakiris_Medical_Center_1970.JPG
(CBS Televisio, julkinen, Wikimedia Commonsin kautta) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BaUz7z9hxvz/
(georgechakiris •) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CHCsOmuooI-/
(alea_quiz •) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CFL1l5GBWA1/
(gr8erdays) Kuvahyvitys https://www.flickr.com/photos/kingkongphoto/48728966058/
(John Mathew Smith ja www.celebrity-photos.comSeuraa)Neitsyt laulajat Amerikkalaiset näyttelijät Amerikkalaiset laulajat Ura

Teini-ikäisenä hän oli jo debytoinut vuoden 1947 elokuvalla nimeltä Song of Love, jossa hänellä oli pieni rooli kuoropoikana nimeltä George Kerris. Muutama vuosi myöhemmin, vuonna 1951, hän esiintyi pienenä roolina tanssijana musiikkielokuvassa nimeltä 'The Great Caruso'. Seuraavana vuonna hän esiintyi myös juhlatanssijana elokuvassa 'Tähdet ja raidat ikuisesti'.

Vuonna 1953 George osoittautui suureksi vuodeksi, kun hän esiintyi viidessä projektissa, kuten 'Gentlemen Prefer Blondes' ja 'Second Chance'. Hänelle tarjottiin enimmäkseen pieniä rooleja taustatanssijana; tanssi kuitenkin auttoi häntä löytämään alkuperäisen perustan teollisuudelle.

Se oli vuoden 1954 elokuva ”Valkoinen joulu”, joka osoittautui hänen ensimmäiseksi virstanpylvääkseen. Hän esiintyi lähikuvassa, valokuvassa Hollywood-näyttelijän Rosemary Clooney kanssa, joka osoittautui hänen lippu mainetta. Kuva tuotti paljon faneja ja Georgeista tuli hieman tunnettuja kasvoja yhdessä yössä. Tämä maine johti hänet myös allekirjoittamaan sopimuksen Paramount Picturesin kanssa.

Tästä alkuperäisestä maineesta ei kuitenkaan ollut hyötyä Georgeille, koska hänen oli silti hyvin vaikeaa saada hyvää roolia kunnollisessa Hollywood-tuotannossa. Sen sijaan hänelle tarjottiin lisää pieniä projekteja taustatanssijana, kuten ”Meet Me in Las Vegas” ja “The Country Girl”.

Vuonna 1957 elokuvassa ”Tulen alla” hän onnistui jotenkin näyttämään dramaattisesti puhuvan roolin, mutta rooli oli liian pieni huomatakseen. George päätti muuttaa Hollywoodin kohtelua ja päätti siirtää huomionsa teatterituotantoon ja 1950-luvun lopulla hän muutti New Yorkiin.

Klassinen musikaali West Side Story oli ollut käynnissä vuoden New Yorkissa, ja George kuuli Jerome Robbinsin hahmon. Hänet valittiin kuitenkin näyttelemään Riffin hahmoa ja hän valmistautui kovasti rooliinsa, debytoimaan lavalla vuonna 1958.

Musikaali avattiin erinomaisille arvosteluille ja Georgen esitys sai laajaa kiitosta. Musikaalia soitettiin seuraavat kaksi vuotta eri paikoissa eri puolilla maata. Musikaali oli niin iso hitti, että suuret Hollywood-tuottajat huomasivat sen.

Oikeudet mukauttaa musikaali Hollywood-elokuvaksi menivät Mirisch Brothersin tuottajille. Georgen hämärä iho sai hänet harkitsemaan yhtä avainrooleista Bernardona. Vuoden 1961 elokuva oli merkittävä kriittinen ja kaupallinen menestys ja on ansainnut kulttiklassikon aseman ajan myötä.

Georgen suorituskykyä elokuvassa ihailtiin yleismaailmallisesti, ja hän päätyi voittamaan ehdokkuuksia toissijaisesta roolistaan ​​Oscar- ja Golden Globe -palkinnoissa. George voitti molemmat palkinnot. Elokuvan menestys ja kiitokset Georgeille saivat jälkimmäisen allekirjoittamaan pitkäaikaisen sopimuksen veljien kanssa.

Jatka lukemista alla

Pian West Side Storyn menestyksen jälkeen George ansaitsi pääroolin romanttisessa komediaelokuvassa nimeltä 'Two and Two Make Six'. Huolimatta siitä, että ympärillä on paljon hälinää, elokuva oli kriittinen ja kaupallinen häiriö. Hän seurasi sitä avainroolilla 'Diamond Head' -romanttisessa draamaelokuvassa, joka oli melko menestyvä elokuva sekä kriittisesti että kaupallisesti.

kuinka vanha on Lacey Chabert

1960-luvun puolivälissä, kun Georgen ura alkoi nousta, hän veloitti 100 000 dollaria elokuvaa kohden. 1960-luvulla hän esiintyi kolmessa Mirisch Brother -elokuvassa, joiden otsikot olivat ”Lento Ashiyasta”, ”Auringon kuninkaat” ja ”633 laivue”. Sen jälkeen hän lopetti yhteydenpidon Mirisch-veljiin.

Vuonna 1965 hän esiintyi pääroolissa brittiläisessä elokuvassa The High Bright Sun. Hän soitti elokuvassa Haghiosia, mikä oli kriittinen ja kaupallinen epäonnistuminen.

Hänellä oli pitkä oleskelu Euroopassa 1960-luvun loppupuolella ja hän työskenteli monissa eurooppalaisissa elokuvissa, kuten ”The Big Cube” ja ”The Day the Hot Line Got Hot”.

Vaikka hän oli harvoin tehnyt televisiota 1960-luvulla, pienillä rooleilla TV-sarjoissa, kuten 'The Carol Burnett Show' ja 'Ford Star Jubilee', 1970-luvulla, hän aktivoitui televisiossa. Hän esiintyi tukirooleissa sarjoissa, kuten 'Return to Fantasy Island' ja 'Notorious Woman'.

Elokuva-urastaan ​​hän sanoi, että hän oli tehnyt joitain virheitä ammattirintamalla West Side Storyn menestyksen jälkeen. Hänen elokuvansa epäonnistuivat, eikä kriittinen vastaus hänen esityksiinsä ollut rohkaisevaa.

* Vuonna 1969 hänellä oli keskeinen rooli osittain omaelämäkerrallisen näytelmän ”Maissi on vihreä” näyttämötuotannossa, joka hänen mukaansa toi itseluottamuksen takaisin.

Seuraavien kahden vuosikymmenen aikana George keskittyi tekemään vähemmän mutta laadukasta työtä. Televisiota varten hän esiintyi mm. Sarjoissa, kuten 'Matt Houston', 'Poor Little Rich Girls', 'Thriller' ja 'Wonder Woman'.

Hänestä tuli niin huono työ ja kritiikki, että hän teki vain kaksi elokuvaa 1970-luvun jälkeen, 1982 ”Jekyll and Hyde ... Yhdessä jälleen” ja 1990 ”Vaalea veri”.

Vuonna 2021 hän on kaikki tarkoitus esiintyä dokumenttielokuvassa nimeltä 'Rita Moreno: Vain tyttö, joka päätti mennä siihen'. Hän esiintyy itsekseen dokumenttielokuvassa, joka perustuu tanssija ja näyttelijä Rita Morenon elämään.

George on työskennellyt korujen suunnittelijana tuotemerkkinsä George Chakiris -kokoelmille sen jälkeen, kun hän oli jäänyt eläkkeelle näyttelijästä.

Näyttelijät, jotka ovat 80-vuotiaita Amerikkalaiset elokuva- ja teatteripersoonat Neitsyt miehet Henkilökohtainen elämä

George Chakiris on pysynyt poissa parrasvalosta koko uransa ajan. Hän on tiettävästi naimaton eikä hänellä ole lapsia.

George ei ole koskaan myöntänyt seksuaalista mieltymystään. Hän on kuitenkin lueteltu IMDB: n 500 homo-näyttelijän ja -henkilön luettelossa, mikä antaa äänen voimakkaille spekulaatioille hänestä homo.

George Chakiris -elokuvat

1. West Side -tarina (1961)

(Musikaali, Trilleri, Rikos, Romantiikka, Draama)

2. Valkoinen joulu (1954)

(Romantiikka, musikaali, komedia)

3. Rochefortin nuoret tytöt (1967)

(Komedia, musikaali, romanssi, draama)

4. Tähdet ja raidat ikuisesti (1952)

(Elämäkerta, komedia, musiikki)

5. Maatyttö (1954)

(Draama, musiikki)

6. Herrat suosivat blondeja (1953)

(Komedia, romanssi, musikaali)

7. Soita minulle rouva (1953)

(Komedia, musikaali, romanssi)

8. Bebon tyttö (1964)

(Draama, Rikos)

9. Brigadoon (1954)

(Fantasia, romanssi, musikaali)

10. Tohtori T: n 5000 sormea ​​(1953)

(Perhe, musiikki, fantasia, romanssi)

Palkinnot

Oscar-palkinnot (Oscar)
1962 Paras näyttelijä naispuolisessa roolissa länsipuolen tarina (1961)
Golden Globe -palkinnot
1962 Paras naispuolinen näyttelijä länsipuolen tarina (1961)
Instagram