Gayle Kingin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 28. joulukuuta , 1954Ikä: 66 vuotta,66-vuotiaat naiset

Aurinko merkki: Kauris

tyler posey syntymäaika

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Chevy Chase, Maryland, Yhdysvallat

Kuuluisa:Televisio-esittelijä

Toimittajat TV-juontajatKorkeus: 5'10 '(178cm),5'10 'Naiset

Perhe:

Puoliso / entinen:William Bumpus (m. 1982–1993)

isä:Scott King

äiti:Peggy King

milloin on Kevin Gatesin syntymäpäivä

lapset:Kirby Bumpus, William Bumpus Jr.

MEILLE. Osavaltio: Maryland,Afrikkalainen amerikkalainen Marylandista

Lisää faktoja

koulutus:Marylandin yliopisto, College Park

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Tucker Carlson Ronan Farrow Ellen DeGeneres Conan O'Brien

Kuka on Gayle King?

Gayle King on tunnettu amerikkalainen televisiohenkilöstö ja lähetystoimittaja, joka tunnetaan yhteispalvelusta CBS tänä aamuna vuodesta 2012. Hän on myös O, Oprah-lehti, kuukausittainen amerikkalainen aikakauslehti, jonka aloitti Oprah Winfrey. Uransa alussa King työskenteli useilla televisioasemilla ennen liittymistään CBS: n tytäryhtiöön WFSB-TV: hen Hartfordissa, Connecticutissa, jossa hän vietti seuraavat 18 vuotta televisiouutisankkurina. Vuosien varrella hän on myös esiintynyt elokuvissa ja televisiossa sekä työskennellyt lukuisissa televisioerikoissa ja dokumentteissa. Työstään hän on voittanut lukuisia palkintoja, myös arvostetun Emmy-palkinnot . Times Magazine sisällytti hänet vuonna 2019 vuotuiseen 100 vaikutusvaltaisimman henkilön luetteloon. Ammatillisten saavutusten lisäksi hän tunnetaan myös pitkäaikaisesta ystävyydestään kuuluisan talk-show-isännän ja näyttelijän kanssa, Oprah Winfrey .

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Vuoden 2020 vaikutusvaltaisimmat naiset Gayle King Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gayle_King_David_Shankbone_2010.jpg
(David Shankbone, CC BY 3.0, Wikimedia Commonsin kautta) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B8PtCMjBgt-/
(thedonelsonraport •) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CHJd_bdH8ZP/
(katsaus) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BwPxI_Dl_XT/
(etuosa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BNsKaIFgQqp/
(homo) Edellinen Seuraava Ura

Hänen vielä yliopistollaan Gayle Kingin televisioura alkoi työpaikalla WTOP-TV: ssä Washington DC: ssä. Vuonna 1976 hän aloitti tuotantoassistenttina WJZ-TV: ssä Baltimoressa. Myöhemmin hän työskenteli uutistoimittajana ja yleislähetystoimittajana WDAF-TV: ssä Kansasissa Missourissa. Vuonna 1981 hän liittyi CBS: n tytäryhtiöön WFSB-TV: hen Hartfordissa, Connecticutissa televisio-uutisankkurina ja jatkoi siellä työskentelyä seuraavien 18 vuoden ajan.

Tänä aikana hän käytti myös muita työmahdollisuuksia. Tähän sisältyi työskentely erikoiskirjeenvaihtajana Oprah Winfrey -näyttely ja esittelemme yhdessä NBC: n päiväkeskustelua Kannesta kanteen (1991). Vuonna 1997 hän sai oman puolen tunnin syndikoidun talk show'n Gayle King Show ; CBS: n Eyemark Entertainment kuitenkin peruutti sen heti yhden kauden jälkeen huonojen luokitusten vuoksi.

Vuonna 1999 hän otti toimitukselliset tehtävät O, Oprah-lehti.

Vuonna 2006 hän aloitti XM Satellite Radio -kanavalla (satelliitti- ja online-radiopalvelu) isännöidä ohjelmaa, jolla oli sama nimi kuin hänen edellisellä ohjelmallaan. Gayle King Show Muutama vuosi myöhemmin, vuonna 2011, tunnin mittainen päivittäinen televisio-ohjelma alkoi näyttää OWN - Oprah Winfrey -verkossa. Näyttely sisälsi keskusteluja eri aiheista politiikasta kulttuuriin.

Myöhemmin, vuonna 2011, CBS palkkasi Gayle Kingin johtamaan kanavan aamu-tv-ohjelmaa CBS tänä aamuna (ensi-ilta vuonna 2012). Isäntänään King on tehnyt lukuisia korkean profiilin haastatteluja merkittävien henkilöiden kanssa eri aloilta. Näihin kuuluvat entinen Yhdysvaltain presidentti Barack Obama, laulaja-lauluntekijä Taylor Swift, stand-up-koomikko Dave Chappelle, näyttelijä Dylan Farrow ja liikemagneetti Elon Musk.

Hän on myös käsitellyt prinssi Harryn ja Meghan Marklen kuninkaallisia häät ja osallistunut CBS Newsin vaalien yönäkemyksiin vuosina 2014, 2016, 2018 ja 2020.

Hän on myös isännöinyt ja esiintynyt useissa televisioerikoissa ja dokumenttielokuvissa, kuten Tähtien ilta: Kunnianosoitus Quincy Jonesille (2005), Unelman rakentaminen: Oprah Winfrey Leadership Academy (2007), Global Citizen -festivaali (2013), Prinsessa Diana: Hänen elämänsä, kuolemansa, totuus (2017), Meghan ja Harry Plus One (2019), John Lewis: Sankarin juhliminen (2020), Tulossa (2020) ja Sano hänen nimensä: Breonna Taylorin kertomaton tarina (2020).

Yllä olevan työnsä lisäksi Gayle King on esiintynyt vain vähän elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Näitä ovat mm Hieman huulipunaa (viihdetoimittaja - 2000) ja Manchurian ehdokas (mediakuvake - 2004). Hän on esiintynyt myös itse elokuvissa Pomo (2016) ja Kuningatar ja ohut (2019) sekä jokaisen tv-sarjan jakso 30 Rock (2012), Koska Mary Jane (2015), Lauantai-ilta (2015) ja Kuningatar Sokeri (2017).

Vuonna 2020 hän teki yhteistyötä satelliittiradiopalvelujen tarjoajan SiriusXM: n kanssa viikoittaisen kutsunäyttelyn järjestämiseksi Gayle King talossa . Esityksessä hän puhui ihmisten kanssa ympäri maata eri aiheista.

Vuosien mittaan hänet on tunnustettu työstään useita kertoja. Hän on esimerkiksi kolme kertaa voittanut Emmy-palkinnon. Lisäksi hän voitti AWRT: n (American Women in Radio & Television) Gracie-palkinto erinomaisesta Radio Talk Showsta vuonna 2008. Vuonna 2010 hän paketti pari palkintoa, mukaan lukien Matrix-palkinto antanut NYWICI (New York Women in Communications). Vuonna 2017 hänet kunnioitettiin Naisten monipuolisuusvoima ja vuosi myöhemmin hyväksyttiin Lähetys- ja kaapelikanavien maine . Vuosi 2019 näki hänen hahmonsa AIKA 100 joka on Time-lehden vuosittainen luettelo, joka kattaa sata vaikutusvaltaisinta ihmistä maailmassa.

kuinka vanha on keith richards
Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Gayle King syntyi 28. joulukuuta 1954 Chevy Chase Marylandissa ensimmäisenä neljästä Scottin ja Peggy Kingin tyttärestä. Hänen isänsä oli sähköinsinööri Inkarassa Ankarassa, ja siksi hän vietti paljon varhaisvuosiaan siellä, ennen kuin perhe muutti lopulta takaisin Yhdysvaltoihin. Hän osallistui Marylandin yliopistoon College Parkiin ja valmistui psykologiasta.

Vuonna 1982 hän meni naimisiin asianajajan ja avustavan asianajajan Bill Bumpuksen kanssa Connecticutissa. Pariskunnalla on kaksi lasta - tytär Kirby ja poika William. King ja Bumpus erosivat vuonna 1993.

Hän on ollut kuuluisan talk-show-isännän, näyttelijän ja kirjailijan Oprah Winfreyn läheinen ystävä jo pitkään. Kaksi tapasivat työskennellessään yhdessä Baltimoren televisioasemalla.

Viserrys Instagram