Gabbi Garcian elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 2. joulukuuta , 1998Ikä: 22 vuotta,22-vuotiaat naisetAurinko merkki: Jousimies

Tunnetaan myös:Gabriella Louise Ortega LopezSyntynyt maa: Filippiinit

Syntynyt:Makati, Filippiinit

Kuuluisa:NäyttelijäNäyttelijät Filippiiniläiset naiset

Korkeus: 5'7 '(170cm),5'7 'Naiset

milloin burt reynolds syntyi
Perhe:

isä:Vince Pena Lopez

äiti:Tes lopez

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Kyline alcantara Ysa Penarejo Shelby Rabara Nadine Luster

Kuka on Gabbi Garcia?

Gabbi Garcia on filippiiniläinen näyttelijä, levytystaiteilija ja tuotemerkki, joka tunnetaan parhaiten näyttelijöistään joissakin suosituissa tv-sarjoissa Kohtaloni ja Anna rakkauden alkaa . Makatissa syntynyt ja kasvanut hyvin nöyrässä perheessä hän haaveili aina show-liiketoiminnan urasta - olipa hän mallina, näyttelijänä tai laulajana. Alkuperäisen taistelun jälkeen hän sai vihdoin elämän tauon tukiroolilla vuoden 2014 sarjassa Kohtaloni . Sarjan menestyksen jälkeen hänestä tuli kysytty näyttelijä ja näytteli edelleen erittäin menestyvissä sarjoissa, kuten InstaDad , Anna rakkauden alkaa ja Encantadia . Hänen johtava roolinsa jälkimmäisessä osoittautui uransa selväksi rooliksi ja työnsi hänet filippiiniläisten huippunäyttelijöiden liigaan. Hän teki elokuvan debyyttinsä vuonna 2016 elokuvan kanssa Meluisa .

kuinka vanha on daisy ridley
Gabbi Garcia Kuvahyvitys http://www.gmanetwork.com/entertainment/showbiznews/news/29695/listen-gabbi-garcias-best-song-covers/story/ Kuvahyvitys https://www.gmanetwork.com/entertainment/celebritylife/news/32379/watch-gabbi-garcia-is-going-to-france-for-makingmega/story/ Kuvahyvitys http://www.gmanetwork.com/entertainment/celebritylife/news/30785/must-read-gabbi-garcia-reminisces-place-where-her-dream-came-true/storyJousimies Naiset Ura

Vuonna 2014 hän kävi läpi useita koesarjoja sarjan valuprosessin aikana Kohtaloni . Hän ansaitsi tukiroolin sarjassa, jossa hän soitti Nicole Pereziä. Sarja menestyi hyvin 80 jaksonsa aikana, ja se julkaistiin myöhemmin maailmanlaajuiselle yleisölle, saamalla Gabbi kansainvälisen parrasvaloihin.

Hän jatkoi pääosaa sarjassa joidenkin suurimpien filippiiniläisten TV-tähtien kanssa, kuten Carla Abellana ja Tom Rodriguez. Hän kutsui kokemusta unelmaksi.

Vuonna 2014 hän sai toisen merkittävän työn, jossa hän esiintyi yhtenä antologiasarjan johtohahmoista Rakkauden kaudet ja sillä oli tärkeä rooli osiossa Minun sielunkumppanini, sielunkumppanini . Vaikka hänen toinen sarja ei toistanut debyyttikokemuksensa menestystä, se kuitenkin arvostettiin.

Vuonna 2015 hän esiintyi InstaDad-elokuvassa, joka antoi hänelle tarpeeksi tilaa näyttelemään näyttelijäkykyjään. Hänet pommitettiin näyttelytarjouksilla tämän näyttelyn jälkeen, mutta hän päätti edetä varovasti ja valitsi vain roolit, jotka sopivat hänelle ja haastivat hänet tekemään jotain erilaista.

Anna rakkauden alkaa oli toinen sarja, jossa hän teki kiitettävää työtä, ja se on edelleen yksi hänen arvostetuimmista rooleistaan ​​tähän päivään asti. Sitä seurasi päärooli epäonnistuneessa sarjassa Wagas: Anjo ja Aleine Robrigado Rakkaustarina . Kaikki hänen sarjansa ovat toistaiseksi tuottaneet GMA Network, ja hänestä on selvästi tullut yksi heidän suosikkinäyttelijöistään.

Tauko fiktio-TV: stä hän työskenteli show-isäntänä Wowowin ja seurasi sitä pääroolilla sarjassa Naku, Boss Ko !

Vuonna 2016 tuli rooli, josta tuli käännekohta hänen urallaan. Hänet valittiin näyttelemään päärooli sarjassa Encantadia . Tämä jättimäinen menestys nosti hänet edelleen eturintamaan filippiiniläisten huippunäyttelijöiden joukossa.

Vuonna 2017 hänestä tuli osa neljää peräkkäistä TV-sarjaa, kuten 3 päivää kesää , Taistelijoiden kuningas XIV , Haplos ”Ja Yu-Gi-Oh! 5D: t . Vuonna 2018 hänet on määrä ilmestyä sarjassa Sherlock Jr. . yhtenä johtavista näyttelijöistä.

Vuoteen 2016 mennessä hän oli jo tehnyt debyyttinsä elokuvan kanssa Meluisa , joka oli vähemmän tunnettu elokuva. Vuoden 2017 elokuva Tarkoitettu Beh: lle otettiin paremmin vastaan ​​sekä yleisöltä että kriitikoilta.

Mitä hänen näyttelijänsä kunnianosoituksiin, hän voitti Näyttelijän erinomainen läpimurto palkinto 6. sijalle Golden TV Screen Awards -palkinnot vuonna 2015 Kohtaloni . Hän sai myös Saksalainen Moreno Youth Achievement Award vuonna 2016 64. FAMAS-palkinnot .

Vuonna 2017 hänestä tuli ensimmäinen Pantene-shampootyttö maastaan. Hän meni Australiaan kuvaamaan mainosta, joka lähetettiin maailmanlaajuisesti. Sen lisäksi hän on tehnyt valokuvia useille kansallisille ja kansainvälisille lehdille. Henkilökohtainen elämä Gabbi Garcia on näyttelijä Zac Efronin suuri fani ja haluaa työskennellä hänen kanssaan jonain päivänä. Hän huhutaan tapaavan näyttelijä Ruru Madridin, mikä käy ilmi heidän esiintymisistään yhdessä tapahtumissa. Mutta koska hän uskoo yksityiselämän johtamiseen, hän ei ole vielä vahvistanut suhdettaan.

Yli 850 000 Twitter-seuraajaa ja yli 7 miljoonaa Instagram-fania, hän on melko suosittu myös sosiaalisessa mediassa.

Instagram