Fiona Loudonin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 5. toukokuuta , 1968Ikä: 53 vuotta,53-vuotiaat naisetmarion knight, sr.

Aurinko merkki: Härkä

Syntynyt maa: SkotlantiSyntynyt:Skotlanti

mestari ov klaanien yhteenotto

Kuuluisa:Daniel Craigin entinen vaimo

Perheenjäsenet Skotlantilaiset naisetPerhe:

Puoliso / entinen: Sara MacDonald Joan Templeman Max Liron Bratman Ann Carlson Khan

Kuka on Fiona Loudon?

Fiona Loudon on skotlantilainen näyttelijä, joka asuu Lontoossa ja tunnetaan parhaiten kuuluisan näyttelijän Daniel Craigin ensimmäisenä vaimona. Daniel tunnetaan kuvitteellisesta brittiläisen salaisen palvelun agentin James Bondin esityksestä alkaen vuoden 2006 menestyselokuvasta Casino Royale. Loudon itse tunnetaan paremmin työstään lavalla Lontoossa kuin työstään näytöllä; hänen nykyisestä urasuhteestaan ​​ei kuitenkaan tiedetä paljoakaan. Hän oli naimisissa Daniel Craigin kanssa vain pari vuotta ja jakaa tyttärensä nimeltä Ella Craig. Ella on näyttelijä, joka tunnetaan lyhytelokuvasta Maneater (2017) ja elokuvasta Trauma on aikakone (2018), ja on myös Instagram-tähti. Vaikka Fiona Loudonin lyhyt avioliitto Daniel Craigin kanssa oli herättänyt paljon huomiota, Loudon on aina johtanut yksityiselämää.

mikä on isä jenkin oikea nimi
Fiona Loudon Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=XIhKSsL1TcA
(Sinun pitäisi tietää) Nouse tähtiä

Fiona Loudon herätti median huomion ensimmäisen kerran vuonna 1991, jolloin hänen korkean profiilinsa suhde suosittuun näyttelijään Daniel Craig paljastettiin yleisölle. Huolimatta siitä, että he olivat aina paparatsojen silmissä, he välttivät huolellisesti suhdettaan koskevien yksityiskohtien paljastamista, samalla kun hän piti perheensä, koulutuksensa ja kasvatuksensa peitossa. Siitä huolimatta hän pysyi lehtien ajankohtaisena aiheina muutaman seuraavan vuoden ajan, kun pariskunta meni naimisiin, otti tyttären vastaan ​​ja lopulta erosi kahden ja puolen vuoden aikana avioliitostaan. Vaikka Craig ansaitsi lisää mainetta ikonisena salaisena agenttina James Bondina, hän pysyi poissa parrasvalosta loppuelämänsä ajan. Koska hänen entinen aviomiehensä Craig on kuitenkin ollut romanttisessa suhteessa useiden naisten kanssa aiemmin ja myöhemmin naimisissa näyttelijä Rachel Weiszin kanssa, uteliaisuus ensimmäisestä avioliitostaan ​​Loudonin kanssa pysyi pinnalla mediassa vuosikymmenien ajan. Äskettäin hän palasi uutisiin, kun hänen tyttärensä Craigin, Ellan kanssa, tuli viihdeteollisuuteen näyttelijänä.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä Fiona Loudon syntyi 5. toukokuuta 1968 Skotlannissa. Hän opiskeli näyttelijöitä ja alkoi esiintyä lavalla. Vaikka Fiona Loudon ja Daniel Craig eivät koskaan paljastaneet, kuinka he oppivat tuntemaan toisensa tai kuinka kauan he olivat olleet treffailijoita, uutiset heidän suhteestaan ​​tuli ensimmäisen kerran tiedoksi vuonna 1991. Kaksi, jotka syntyivät kahden kuukauden välein ja olivat 20-luvun alussa, menivät naimisiin vuonna 1992 ja muutama kuukausi myöhemmin sinä vuonna toivottivat tervetulleeksi heidän ainoan lapsensa, tyttären Ella Craigin. Heidän suhteensa päättyi kuitenkin kaksi vuotta myöhemmin vuonna 1994. Hän päätti olla naimisissa uudelleen ja kasvatti tyttärensä yksinhuoltajaäidiksi Lontoossa. Avioerosta puhuessaan Craig sanoi myöhemmin haastattelussa, että hän oli tuolloin hyvin nuori ja oli käsitellyt avioliittoa kypsymättömästi. Muutama vuosi avioeronsa jälkeen Craig joutui 7-vuotiseen suhteeseen saksalaisen näyttelijän Heike Makatschin kanssa, joka päättyi vuonna 2004. Seuraavana vuonna hän aloitti tapaamisen elokuvantuottaja Satsuki Mitchellin kanssa. Pari jopa kihlasi, mutta lopetti kihlauksen vuonna 2010. Lopulta joulukuussa 2010 hän alkoi seurustella pitkäaikaisen ystävänsä, näyttelijä Rachel Weiszin kanssa, jonka kanssa hän esiintyi yhdessä elokuvassa 'Dream House' vuonna 2011. He menivät naimisiin vuonna yksityinen seremonia 22. kesäkuuta 2011 neljän vieraan, mukaan lukien Ella, hänen tyttärensä Loudonin kanssa, ja Henry Chance Aronofsky, Weiszin poika entisen kumppaninsa, elokuvantekijän ja käsikirjoittajan Darren Aronofskyn kanssa. Ellalla, joka on hyvin lähellä isäänsä ja jota voidaan usein nähdä hänen kanssaan julkisesti, on tiettävästi läheinen suhde myös äitipuoleensa. Fiona Loudonin tytär Ella Craig on seurannut vanhempiensa urapolkuja. Hän aloitti näyttämöt Shakespeare and Companyn näyttämöteoksessa. Vuonna 2017 hän esiintyi lyhytelokuvassa Maneater, joka kertoo nuoresta naisesta, joka navigoi nykyaikaisessa treffimaailmassa. Seuraavana vuonna hän esiintyi elokuvassa Trauma on aikakone. Hän on myös kerännyt monia seuraajia Instagramissa jakamalla suoria kuvia hänestä, mukaan lukien kulissien takana olevat napsautukset ja perhekuvat. Tällä hetkellä Fiona Loudon asuu tyttärensä kanssa Lontoossa.