Kuuluisa valtameren elämäkerta

Nopeita faktoja

Nimimerkki:Kuuluisa Kayla J-LA



missä popularmmot elävät tosielämässä

Syntymäpäivä: 8. lokakuuta , 2002



Poikaystävä:Chris Gone Crazy (Ex), Chris Gone Crazy (Ex),Räppärit Musta laulaja

Korkeus: 5'4 '(163cm),5'4 'Naiset



Perhe:

sisarukset:SuperstarrStacie

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Danielle Bregoli NLE Choppa Matt Ox Inw Bslime

Kuka on kuuluisa valtameri?

Famous Ocean on amerikkalainen räppäri, joka nousi kuuluisuuteen Instagram-kahvan ja YouTube-kanavan kautta. Kayla-nimisenä syntynyt laulajauransa hän sai näyttönimen Famous Ocean, joka on yleinen käytäntö räppareiden keskuudessa. Hän, sisarensa Stacien ja Hollywoodin kanssa, muodostivat Hollywood Dollz YouTube-kanava. Kanava tunnetaan tällä hetkellä nimellä Kuuluisa valtameri x KungFu noin 350 000 tilaajaa. Kuuluisa Ocean alkoi räppää, kun hän lähestyi teini-ikäistään. Hän oli alusta asti erittäin rohkea ja ilmeikäs freestyle-videoissaan. Jotkut hänen julkaisemistaan ​​suosituimmista musiikkivideoista ovat Aktivoidu , villi ja Ei savua , miljoonilla näkymillä kukin. Teini-ikäinen räppäri on nähnyt enimmäkseen räikeissä vaatteissa, rohkeassa meikissä ja kirkkaanvärisissä hiuksissa parin viime vuoden aikana.



Kuuluisa valtameri Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B7JzoSoHTQv/
(kuuluisa maa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B79TLhIH987/
(kuuluisa maa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B5OMbfQHc-V/
(kuuluisa maa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B46HpnXnLLt/
(kuuluisa maa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B4LP7lZnB8S/
(kuuluisa maa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B4D-Xr1p0Z1/
(kuuluisa maa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B3VLWvanjEP/
(kuuluisa maa) Edellinen Seuraava Ura

Famous Ocean alkoi räppää hyvin varhaisesta iästä alkaen. Lapsena freestyle-räppärit vaikuttivat häneen ja alkoivat tehdä omia freestyle-tyyliään. Hän varttui kahden sisarensa Stacien ja Hollywoodin kanssa, jotka ovat iso osa hänen laulumatkaaan. Famous Ocean alkoi lähettää omia freestyle-videoita TikTok-tililleen. Hän käytti myös äänenjakelualustaa SoundCloud musiikin julkaisemiseen.

Kolme sisarta muodostivat ryhmän Hollywood Dollz ja käytti SoundCloudia debyyttikappaleensa julkaisemiseen Liian söpö . Kappale ladattiin vuonna 2017 ja haettiin yli 27 tuhatta virtaa. Etsitessään suurempaa yleisöä sisaret päättivät käyttää suositumpaa alustaa ja siirtyivät YouTubeen. Videonjakoalustan käyttö antoi heille myös mahdollisuuden ottaa yhteyttä seuraajiinsa paremmin.

12. syyskuuta 2017 Famous Ocean ja hänen kaksi sisartaan lähettivät ensimmäisen kappaleensa, Iso Ole Flex , Youtubessa. Videolla on yli 100 tuhatta katselukertaa, kun taas SoundCloudin ääniraidalla on noin 30 tuhatta virtaa. Nopea vasteaika YouTubessa ja kyky tavoittaa laajempi yleisö tuli ratkaiseviksi laulaville sisarille ja heidän kasvavalle maineelleen.

Kaksi kuukautta debyyttikappaleen julkaisun jälkeen YouTubessa Hollywood Dollz latasi toisen kappaleen, jossa oli Famous Ocean. Video, Joten Groovy Freestyle, kuuluisa Kayla J-LA , esillä Famous Ocean ja hänen freestyle-esityksensä. Se on tähän mennessä rekisteröinyt yli 200 tuhatta katselukertaa.

Sisaret vaihtivat kanavansa nimeksi Kuuluisa valtameri x KungFu YouTubessa ja jatkoi videoidensa lataamista säännöllisesti. Joulukuussa 2019 heidän kanavalle ladattiin kepponen video, jossa esiintyi Famous Oceanin poikaystävä. Videon otsikkona Huijaaminen poikaystäväni kepponen ehdotti, se oli kepponen, jonka Famous Ocean veti melko loistavasti poikaystävänsä päälle. Video on toistaiseksi saanut yli 1,2 miljoonaa katselukertaa.

Kappaleen musiikkivideo Ei savua ladattiin syyskuussa 2019 ja sitä on katsottu yli 2,1 miljoonaa kertaa. Heidän tilaajansa ovat myös nauttineet kappaleen musiikkivideosta villi joka ladattiin takaisin elokuussa. Heidän kanavansa katsotuin video on kappale Aktivoidu , joka on saanut yli 5,7 miljoonaa katselukertaa.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Famous Ocean syntyi nimellä Kayla 8. lokakuuta 2002 Yhdysvalloissa. Hänellä on kaksi sisarta nimeltä Stacie ja Hollywood, joilla on tärkeä rooli hänen ammatillisessa tai henkilökohtaisessa elämässään.

Famous Ocean oli suhteessa toiseen räppääjään ja orastavaan YouTube-tähtiin Chris meni hulluksi hetkisen. Tällä hetkellä hän on suhteessa laulaja Luh Keliin. He ovat myös avanneet YouTube-kanavan, jonka nimi on Kel ja Ocean . Hänen Instagram-tilillään on yli 1,9 miljoonaa seuraajaa; siellä hän lähettää valokuvia ja freestyle-videoita faneilleen. Hän on hauskaa rakastava henkilö ja rakastaa kokeilla hiuksiaan jatkuvasti!

Instagram