Eve Jobsin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 2. toukokuuta , 1998Ikä: 23 vuotta,23-vuotiaat naisetAurinko merkki: Härkä

Syntynyt maa: YhdysvallatKuuluisa:Steve Jobs tytär

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naiset

anissa jones kuolee
Perhe:

isä: Steve Jobs Lisa Brennan-Jobs Erin Siena Työpaikat Sasha Obama

Kuka on Eve Jobs?

Eve Jobs on Applen perustajan Steve Jobsin nuorin tytär. Hän on ratsastaja ja on onnistuneesti tehnyt itselleen nimen ratsastusmaailmassa. Hän on kilpaillut useissa tapahtumissa ympäri maailmaa tunnettujen julkkisten rinnalla. Keskittynyt ja kova yksilö, hän kuvaa itseään itsenäisenä naisena. Eve suunnitteli ammattiaan ja teki itse päätöksiä nuorena, ja päätti keskittyä intohimonsa ratsastamiseen. Valmistuttuaan lukiosta hän otti vuoden vapauden ainoana tarkoituksena keskittyä ratsastukseen. Hän painotti ratsastustaan ​​ennen liittymistään Stanfordin yliopistoon valmistumiseen. Huolimatta elämästään legendan, Steve Jobsin varjossa, Eve on henkilö, joka haluaa vakiinnuttaa itsensä uralla, joka ei liity täysin hänen isänsä uraan. Eve on valtava koripallojoukkueen Golden State Warriors fani. Ratsastuksen lisäksi hänen muihin harrastuksiinsa kuuluu vaellus, snorklaus ja matkustaminen. Hän on äskettäin mallinnettu kauneusbrändille Glossier.Eve Jobs Kuvahyvitys http://thedailytruffle.com/blog/2015/10/los-angeles-masters-2015/ Kuvahyvitys https://twitter.com/evelj_cmr Kuvahyvitys http://www.hola.com/actualidad/galeria/2016041485118/concurso-saltos-longines-miami/1/ Edellinen Seuraava Lapsuus ja varhainen elämä

2. toukokuuta 1998 syntynyt Eve Jobs on Applen perustajan nuorin tytär, Steve Jobs ja hänen vaimonsa Laurene Powell.

Hänellä on kaksi sisarusta - Erin Siena Työpaikat ja Reed Jobs. Hänellä on myös puolisisko nimeltä, Lisa Brennan Jobs

kuinka vanha on tommy viisas

Mona Simpson, amerikkalainen kirjailija Missä tahansa muualla maine on Eevan täti.

Valmistuttuaan lukiosta Eve otti vuoden vapaapäivän keskittyä ratsastukseensa ja liittyi Upper Echelon Akatemiaan hioa ratsastustaitojaan.

Hän valmistui Stanfordin yliopistosta.

Jatka lukemista alla Ura

Eve Jobs oli kiehtonut hevosia lapsesta asti. Aluksi harrastuksena alkoi nopeasti hänen tavoite. Hän on kilpaillut useissa näyttelyissä ja tapahtumissa esittäen ratsastustaitojaan.

Teini-ikäiselle oli aluksi vaikea löytää tasapaino opintojensa ja ratsastuksen välillä. Eve sai lukionsa Kaliforniassa tuen jatkaakseen opintojaan Upper Echelon Akatemiassa, joka on yksilöllinen verkko-oppimisympäristö, jonka opetussuunnitelmat on suunniteltu erityisesti ajajien aikataulut ja kilpailut huomioon ottaen.

Haastattelussa koululehdelleen Eve kuvasi ratsastusta intohimona. Vaikka koulun ja kilpailujen tasapainottaminen on haastava tehtävä, Eve onnistui saamaan sen toimimaan.

Toisessa vuotuisessa Longines Masters -näyttelyssä vuonna 2015 Eve esitteli taitojaan ratsastuksessa ja hyppäämisessä. Neljän päivän pituisessa tapahtumassa Eve kilpaili Jennifer Gates , Bill Gates tytär; Georgina Bloomberg, jonka isä on New Yorkin entinen pormestari; Jessica Springsteen, laulaja Bruce Springsteen tytär; ja Destry Spielberg, Steven Spielberg tytär.

Vuonna 2015 Eve ja hänen hevosensa, Quickley 3, onnistuivat saamaan voiton Écuries d’Ecaussinnes -palkinnolla 29,181 sekunnissa. Hän voitti Destry Spielbergin, ohjaaja Steven Spielbergin tyttären.

Eve Jobs on taitava hyppääjä ja sijoittui ei. Viides maailman parhaiden alle 25-vuotiaiden ratsastajien luettelossa vuonna 2019.

kuinka vanha on lindsay lohan

Vuonna 2020 hän siirtyi mallinnusmaailmaan ja mallinnettiin pääomasijoitetulle kauneusbrändille Glossier. Hänet nähtiin poseeraa kylpyammeessa, jossa Glossierin huulikiilto kädessä.

Henkilökohtainen elämä Eve Jobs on matkan harrastaja ja hänen harrastuksensa on viettää aikaa ratsastuksella. Hän on usein ilmaissut, että ratsastus tekee nöyräksi. EEA totesi haastattelussa UEA: lle, että ratsastus on tehnyt hänestä paremman ihmisen. Se on opettanut hänelle itsenäisyyttä, sitkeyttä ja omistautumista. Hänen Instagram-rullansa tarjoaa matkoja, seikkailuja ja hauskaa elämää. Trivia Hän on NBA: n Warriors-joukkueen fani.