Ellie Zeiler Orgaaninen

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 6. maaliskuuta , 2004Ikä: 17 vuotta,17-vuotiaat naisetAurinko merkki: kalastaa

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat

Kuuluisa:TikToker

Perhe:

sisarukset:Ben, WillMEILLE. Osavaltio: Kaliforniassa

Kaupunki: San Diego, Kalifornia

vanna valkoinen syntymäaika
Lisää faktoja

koulutus:Del Norten lukio

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Erica Delsman Kadaria Txunamy

Kuka on Ellie Zeiler?

Ellie Zeiler on yhdysvaltalainen sosiaalisen median vaikuttaja, joka nousi kuuluisuuteen virusvideoistaan TikTok . Vaikka hän on suhteellisen uusi alustalla, Zeiler on jo kerännyt miljoonien faneja. Hänen lip-sync-leikkeet ja tanssivideot ovat melko viihdyttäviä, kun taas hänen numeropohjaiset videonsa inspiroivat katsojia. Kuitenkin keskellä COVID-19-pandemiaa, kun on mahdollista TikTok saatetaan poistaa Yhdysvalloissa, Zeiler on kääntynyt muihin sosiaalisen median alustoihin. Hän on jo Instagram julkkis ja sillä on tuhansia seuraajia alustalla, koska hänen profiilinsa leuat pudottavat kuvia. Hän on äskettäin lanseerannut hänet Youtube kanavalla ja on jo tehnyt yhteistyövideon. Zeiler on pyrkivä kiinteistönvälittäjä ja aikoo myös käynnistää kosmeettisen linjan jonain päivänä. Hän on myös intohimoinen mallinnuksen harjoittamisesta kokopäiväisenä ammatina.

Ellie Zeiler Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CGc8zcaH0ZY/
(elliezeiler) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CGS2gS-nEfq/
(elliezeiler) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CGYHRnYn_co/
(elliezeiler) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CEAVEP1HmTT/
(elliezeiler) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CDZ3Pc3Hr6A/
(elliezeiler)Kalat Naiset

Zeiler varttui veljiensä Benin ja Willin kanssa, jotka ovat myös kaksoset. Hän osallistui Del Norten lukio Kaliforniassa, Yhdysvalloissa

Hän on ollut innokas urheilija ja harrastaa erilaisia ​​urheilulajeja. Zeiler pelasi koripalloa ja golfia lukiossa.

Jatka lukemista alla Nouse sosiaalisen median tunteeksi

Ellie Zeiler astui sosiaalisen median areenalle suositun videonjakosovelluksen kautta TikTok . Ei tiedetä, milloin hän loi tilinsä sovelluksessa, mutta hänestä tuli aktiivinen foorumilla maaliskuussa 2020.

Hän lähettää enimmäkseen huulisynkronointi-, tanssi- ja ruoanlaittovideoita hänelle TikTok tili, elliezeiler . Hän jakaa myös mielekkääseen aktivismiin liittyviä videoita. Zeiler kiinnitti katsojiensa huomion ensimmäisen kerran, kun suosittu sosiaalisen median persoonallisuus ja tanssija Charli D'Amelio julkaisi kommentin yhdestä hänen TikTok videoita sanomalla, että ne muistuttavat toisiaan.

Hän keräsi noin 2 miljoonaa seuraajaa vain noin kuukaudessa.

Huhtikuussa 2020 Zeiler lähetti joukon TikTok videoita, esiintyy Megan Thee Stallion -laulussa kapteeni Koukku . Tällä hetkellä hänellä on noin 5,6 miljoonaa seuraajaa ja yli 142 miljoonaa tykkäystä sovelluksesta.

milloin on tyler josephin syntymäpäivä

Ellie Zeilerillä on Instagram sivu, jolla isännöidään hänen satunnaisia ​​kuvia. Hänen Instagram viestit osoittavat, että hänellä on moitteeton mekko ja hän on mukava poseerata kameran edessä.

Hänen muotivalokuvat ovat ansainneet hänelle noin 764 tuhatta seuraajaa Instagram .

Siitä lähtien, kun huhut TikTok vaarassa tulla kielletyksi Yhdysvalloissa (keskellä COVID-19-pandemiaa), Zeiler ja monet muut vaikuttajat alkoivat keskittyä muihin sosiaalisen median alustoihin, etenkin Youtube .

Vaikka Ellie Zeilerillä oli Youtube Kun hän oli kuudennella luokalla, hän esitteli kanavansa uudelleen heinäkuussa 2020. Hänen kanavansa kuvauksessa kerrotaan, että hän oli luonut oman nimensä kanavan tammikuussa 2017.

Tällä hetkellä kanavalla on vain kolme videota, joista yksi on Q & A-video, joka osoittaa myös hänen meikkisovelluksensa. Kanavalla on myös yhteistyövideo muiden sosiaalisen median vaikuttajien Blake Manningin kanssa.

Kanavalla on toistaiseksi kertynyt hieman yli 30 tuhatta tilaajaa.

Ellie Zeilerin hämmästyttävä Instagram kuvat ansaitsivat hänelle valokuvauksen erikoiskertomuksen Teen-lehti . Lehti julkaisi myös artikkelin hänen sosiaalisen median matkastaan ​​ja maineestaan ​​sekä Kate-Yeonjae Jeongin virtuaalisen valokuvauksen.

missä nle choppa asuu
Perhe ja henkilökohtainen elämä

Ellie Zeiler on lahjakas tanssija. Hänen suosikkiurheilunsa on koripallo, ja hän nauttii myös sen katsomisesta.

Koska hänen isänsä on muutettava paljon työnsä vuoksi, Zeiler on vaihtanut koulua useita kertoja. Hän haluaa osallistua New Yorkin yliopisto ja haluaa tehdä uraa kiinteistöalalla. Meikkiä rakastava hän haluaa tuoda markkinoille kosmetiikkavalikoimansa jonain päivänä.

Zeiler rakastaa brittiläistä näyttelijää Millie Bobby Brownia ja on motivoitunut hänen elämänmatkalleen.