DopeIsland Bio

Nopeita faktoja

Nimimerkki:Angelo ZeiglerSyntymäpäivä: 20. toukokuuta , 1998Ikä: 23 vuotta,23-vuotiaat miehet

Aurinko merkki: HärkäSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Michigan

Kuuluisa:Viner, Instagram-tähtiMEILLE. Osavaltio: Michigan

Lisää faktoja

koulutus:Rakas lukio

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Lucas Dobre Hayes Grier Tayvion Power Nik Keswani

Kuka on DopeIsland?

DopeIsland on suosittu viiniköynnöksen persoonallisuus, ja sillä on yli 2,1 miljoonaa seuraajaa viiniköynnöksessä. Hän on aktiivinen useissa sosiaalisissa medioissa. Hän lähettää hyvin säännöllisesti viestiä aktiivisesti katsojiensa ja faniensa kanssa. Hänellä on vahva identiteetin tunne. Hänen sosiaalisen median sisällönsä houkuttelee erilaisia ​​katsojia. Hän on erittäin kiinnostunut musiikista, mukaan lukien hip hop ja muut tyylilajit. Hänellä on ainutlaatuinen tyyli ja näkymät, joka on nuorekas ja luova. Hän on luottavainen ja kokeellinen työstään ja luomastaan ​​sisällöstä. Hänen nuoruutensa, etninen identiteettinsä sekä kiinnostuksensa musiikkiin ja muotiin lisäävät hänen suosiotaan ja videoidensa ja muun sosiaalisen median sisällön eloisuutta.

DopeIsland Kuvahyvitys http://weheartit.com/entry/group/81014694 Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bxsdkcohr3L/
(dopeisland) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BqA0XpaAgcf/
(dopeisland)Härkä Miehet
Näytä tämä viesti Instagramissa

kuinka tammikuu on törmännyt kaikkiin tragedioihin 🥺 Pain Interlude Music Video out now

Jakama viesti (Enkeli) tai (@dopeisland) 31. tammikuuta 2020 klo 11.05 PST

Jatka lukemista alla Mikä tekee DopeIslandista niin erikoisen DopeIslandilla on helppous ja luonnollisuus, joka on erittäin houkutteleva katsojille. Hän kulkee helposti eri etnisten ja väestökulttuurien välillä. Hänen sisältöön kuuluu myös nykyisten videopelien pelaaminen. Hänellä on rento ja urheilullinen pukeutumistyyli. Hänen videoissaan on usein hahmoja tai humoristisia tekoja. Ne esittelevät myös sosiaalisen elämän näkökohtia tai ajankohtaisia ​​tapahtumia. Hän sisällyttää videoihinsa usein ystävänsä ja sosiaalisen piirinsä. DopeIsland on tehnyt yhteistyötä ystävänsä MeechonMarsin kanssa useissa videoissa. Hänen videonsa sisältävät kommentteja ja ominaisuuksia mediahenkilöistä ja laulajista. Hänen videoissaan on myös fantasia- ja roolipelejä. Hänen sosiaalisen median persoonansa on erittäin vahva ja erottuva, ja antaa ainutlaatuisen alustan hänen luovuudelleen ja itsensä ilmaisulle. Hänellä on erityinen kommentointityyli ja esitystapa. DopeIsland on herättänyt suurta seuraajaa ja suosiota sosiaalisen median uransa alusta lähtien.
Näytä tämä viesti Instagramissa

näppylän kanssa

Jakama viesti dopeisland (@dopeisland) 29. joulukuuta 2018 klo 13.35 PST

Fameen ulkopuolella DopeIslandilla (Angelo) on läheinen ystävyyspiiri ja hän on tiiviisti mukana suhteissaan pitäen läheistä yhteyttä seuraajiinsa sosiaalisessa mediassa. Hänen työnsä on hyvin yhteistyöhön perustuvaa ja sosiaalinen verkosto on hyvin aktiivista. Hän näyttää usein kuvia tyttöystävästään ja muista ystävistään Instagramissa.

lopeta kiusaaminen

Jakama viesti DopeIsland (@dopeisland) 13. joulukuuta 2017 klo 20.14 PST

Verhojen takana Angelo Zeiglerilla tai DopeIslandilla on läheinen sosiaalinen piiri. Hän on myös lähellä tyttöystävänsä ja esittelee ystäviään usein sosiaalisen median alustoillaan. Hänellä on monenlaisia ​​etuja, ja hän on tiiviisti mukana musiikin ja muodin uusissa suuntauksissa. Trivia Hän liittyi ensin Vineen katsomaan muita Vine-käyttäjiä. Instagram