Diego Velazquez (TV-näyttelijä) elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 5. joulukuuta , 2001Ikä: 19 vuotta,19-vuotiaat miehetAurinko merkki: Jousimies

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Portland, Oregon, Yhdysvallat

Kuuluisa:Näyttelijä

Näyttelijät Amerikkalaiset miehetPerhe:

isä:Johnny velazquez

MEILLE. Osavaltio: Oregon

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Aidan Gallagher Reiät Matarazzo Noah Schnapp Jack Dylan Grazer

Kuka on Diego Velazquez (TV-näyttelijä)?

Diego Velazquezia pidetään yhtenä amerikkalaisen television suurimmista tähdistä tänään. Vaikka hän on lapsinäyttelijä, häntä ei missään nimessä pidetä lapsena. Siitä lähtien, kun hän oli pieni lapsi, hän ei koskaan halunnut leluja, hän halusi vain pukuja. Paljon ja paljon pukuja! Aina kun Halloween oli kulman takana, hän sai käsiinsä kaikki pukuluettelot ja huokosivat niitä tuntien ajan. Hän rakasti pukuja ja meikkiä niin paljon, että hänen vaihtoehtoinen uravalintansa oli olla Special FX -meikkitaiteilija! Noin kuuden vuoden ikäisenä hän meni töihin äitinsä kanssa, joka oli mainosten stylisti. Siellä hän näki, mitä näyttelijät tekivät, ja piti sitä kiehtovana. Hän meni kotiin ja kertoi äidilleen, että näytteleminen oli mitä hän halusi tehdä. Ja kuten kohtalolla olikin, myöhemmin samana vuonna hän teki ensimmäisen näyttelijänsä yhdessä Brendan Fraserin ja Harrison Fordin kanssa televisioelokuvassa ”Ylimääräiset toimenpiteet”.

Diego Velazquez (TV-näyttelijä) Kuvahyvitys http://www.famousbirthdays.com/people/diego-velazquez-tvactor.html Kuvahyvitys http://alchetron.com/Diego-Velazquez-(actor)-880517-W Kuvahyvitys https://sportsouvenir.ru/list.php?suli=From-the-Thundermans-Diego-VelazquezJousimies Miehet Mikä tekee Diego Velazquezista niin erikoisen Diego Velazquez ei ole pelkkä roolimalli nuorille lapsille. Hyvin nuoresta iästä lähtien hän on hoitanut sekä koulua että uraansa, kun taas monet aikuiset tähdet kamppailevat tasapainon ylläpitämiseksi. Vielä tärkeämpää on, että sellainen hahmo, jota hän pelaa Thundermans-elokuvassa, on niin hauskaa! Mikä lapsi ei halua olla supernopeuden supertähti ?! Ja vain siksi, että kyseessä on lasten show, se ei tarkoita, ettei siinä ole merkittävää sisältöä. Sama koskee Velazquezin näyttelijöitä, koska älä unohda, että hän työskenteli vain seitsemänvuotiaana Harrison Fordin ja Keri Russellin kanssa!
Näytä tämä viesti Instagramissa

kun se muistuttaa kuinka kaunis maailma voi olla?

Jakama viesti Diego (@diegovelazquezj) 2. marraskuuta 2019 klo 15.46 PDT

Fameen ulkopuolella Vaikka ympärillä on useita nuoria näyttelijöitä, jotka ovat saaneet paljon mainetta lyhyessä ajassa, Diego Velazquez on luokka erillään, koska hänellä on myös aktiivinen elämä kameran ulkopuolella. Koululaisena hän pyrkii tasapainottamaan kasvavan uransa opintojensa kanssa ja osallistuu myös apuohjelmiin. Hän aikoo opiskella Special FX -meikkiä tulevaisuudessa.
Näytä tämä viesti Instagramissa

punainen yö

Jakama viesti Diego (@diegovelazquezj) 4. huhtikuuta 2019 klo 11.56 PDT

Verhojen takana Velazquez osaa sujuvasti espanjaa ja englantia. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat äärimmäiset taistelulajit, nunchucks, rullalautailu ja pelaaminen PS4: llä. Hän on myös kiihkeä eläinten rakastaja ja hänellä on kaksi koiraa nimeltä Nova ja Maizy. Trivia Hän rakastaa kepponen tähtiä yhdessä, kun he eivät ammu! Viserrys Instagram