Devan Key -elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 18. huhtikuuta , 1998kuinka vanha on sierra mccormick

Ikä: 23 vuotta,23-vuotiaat miehetAurinko merkki: Oinas

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Kalifornia, Yhdysvallat

Kuuluisa:Näyttelijä, Collins Keyn veli

Näyttelijät Amerikkalaiset miehetmilloin on melanie martinezin syntymäpäivä

Korkeus: 5'8 '(173cm),5'8 'Huono

Perhe:

isä:Steven Key

äiti:Anne Key

sisarukset: Collins Key Jaden Smith Aidan Gallagher Nolan Gould

Kuka on Devan Key?

Devan Key on yhdysvaltalainen näyttelijä, taiteilija ja DJ / Producer, joka on suositumpi kuin tunnetun YouTube-tähden, viihdyttäjän, taikurin ja Collins Keyn veli. Amerikalla on lahjoja finalisti. Devan, joka kuvailee itseään myös unelmien jahtaajaksi, on saanut paljon mainetta omien sosiaalisen mediansa kautta. Hänellä on yli miljoona seuraajaa Instagram-tilillään. Hän esiintyy joskus veljensä Collinsin videoissa, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä kahdessa osassa Sisarustunniste video, joka on vain lisännyt hänen suosiotaan. Devan Key on orastava näyttelijä ja työskennellyt melko monissa tv-sarjoissa. Hän teki elokuvan debyyttinsä vuonna Mestari sydän vuonna 2018.

Halusit tietää

  • 1

    Ovatko Collins Key ja Devan Key kaksoset?

    Ei, Collins Key ja Devan Key ovat bot-kaksoset. Devan Key on noin kaksi vuotta nuorempi kuin Collins Key.

    dwyane wade syntymäaika
Devan Key Kuvahyvitys wattpad.com Kuvahyvitys YouTube.com Kuvahyvitys twitter.com Edellinen Seuraava Ura

Devan Key on tunnetumpi ja tunnetumpi kuin nuorempi veli Collins Key , kuuluisa viihdyttäjä, YouTube-tunne, taikuri ja Amerikalla on lahjoja kahdeksannen kauden finalisti, jonka fetissi on kohonnut hänen maineensa. Devanilla on suuri yhteys veljensä kanssa ja hän on toisinaan esiintynyt videoissaan, mikä ansaitsi hänelle perustunnustuksen lukuisista veljensä katsojista ja faneista. Kahden veljen jakama yhteenkuuluvuus ja yhteys näkyy hyvin sellaisista videoista.

kuinka vanha on nique ja kuningas

Nuorena poikana hän sai Collinsin ampumaan nuolen häntä väittäen olevansa Ninja. Vuonna 2014 hän teki yhteistyötä Collinsin kanssa kahdessa osassa Sisarustunniste video. Tämän sanottuaan on myös totta, että Devan on menestynyt luomaan oman pienen pienen maailman, jolla on oma fanikunta ja seuraajia lukuun ottamatta vain jäämistään veljensä varjoon.

Sen lisäksi, että Devan Key on sosiaalisen median persoonallisuus, hän on myös orastava näyttelijä, taiteilija ja DJ / Producer. Hän esti Alterna-Lucasin roolin kauden 2 ensimmäisessä jaksossa Tyttö täyttää maailman , amerikkalaisesta ikääntyneestä TV-komediasarjasta, joka esitettiin Disney Channel -kanavalla. Jakso oli otsikoitu Tyttö täyttää painovoiman ja lähetettiin 11. toukokuuta 2015.

Hänet nähtiin myös opiskelijana # 1 sisään Westport Cotillion , amerikkalaisen komediasarjan TV-sarjan kauden 1 kahdeksas jakso Amerikkalainen kotiäiti lähetettiin ABC-verkossa 6. joulukuuta 2016.

Hän teki elokuvan debyyttinsä vuonna Mestari sydän vuonna 2018. Vuonna 2019 hänet nähtiin TV-sarjan jaksossa Hyvä myyttinen aamu. Vuonna 2020 Devan Key ja Collins Key tekivät yhteistyön Adoben kanssa johtamaan Adobe Super Summer Influencer Challengea ja asettavat pyrkivät vaikuttajat läpi joukon haasteita tänä kesänä.

Devan Key on jo tuntenut läsnäolonsa sosiaalisessa mediassa, etenkin Instagramin kanssa, jossa fanit, ihailijat ja katsojat odottavat innokkaasti hänen uusia viestejään. Tällä hetkellä hänellä on yli miljoona seuraajaa Instagram-tilillään.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä Devan Key syntyi 18. huhtikuuta 1998 Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa Steven ja Anne Key. Hänen vanhempi veljensä, Collins, on häntä kaksi vuotta vanhempi. Instagram