Dennis Cleveland Stewartin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 29. heinäkuuta , 1947Kuollut iässä: 46Aurinko merkki: Leo

Syntynyt maa: Yhdysvallatmistä kim kardashian on kotoisin

Syntynyt:Los Angeles, Kalifornia

Kuuluisa:Näyttelijä

Näyttelijät TanssijoitaKuollut: 20. huhtikuuta , 1994

MEILLE. Osavaltio: Kaliforniassa

a.c. bhaktivedanta swami prabhupada

Kaupunki: Enkelit

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Matthew Perry Jake Paul Dwayne Johnson Caitlyn Jenner

Kuka oli Dennis Cleveland Stewart?

Dennis Cleveland Stewart oli amerikkalainen näyttelijä ja tanssija. Hänet muistetaan parhaiten esityksestään ”Leo Craterface Balmudosta” amerikkalaisessa romanttisessa komediassa Rasva . Craterface oli tunnetun näyttelijän John Travoltan esittämän hahmon vastustaja. Stewart toisti roolin jatko-osassa, Rasva 2 . Hyvänä tanssijana Stewart auttoi saamaan tanssitaitoja edellyttäviä rooleja. Hän esiintyi kameerassa tanssijana musiikillisessa komediassa Sgt. Pepperin Lonely Hearts Club Band . Hän esiintyi tanssinopettajana tv-sarjassa Angie . Dennis Cleveland Stewart teki pieniä esiintymisiä TV-elokuvissa, kuten Elvis ja Poliisin tarina: Poliisin tappaja . Hänet nähtiin myös yhden jakson rooleissa TV-sarjoissa, kuten Suurin amerikkalainen sankari , Tieteen väärinkäytökset ja Alfred Hitchcock esittelee . Stewartilla ei ollut kovin menestyvää uraa. Viimeisinä päivinä hän sai AIDSin. TV-sarja Parker Lewis ei voi menettää merkitsi hänen viimeisen näyttönsä näytöllä. Hän sairastui aidsin seurauksena keuhkokuumeeseen ja kuoli ennenaikaisesti 46-vuotiaana. Hänen tuhkansa hajosi mereen.

Dennis Cleveland Stewart Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=qylEi1O1GLk&list=PLv1agg1Od9Pi0B3PWbUkESQz98_KYrvR1
(Clefttheboy CHINWonder) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=tZ6r4TONF0I&list=PLv1agg1Od9PiACGc0yt5SgwVaD0wkgIZM
(Clefttheboy CHINWonder) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=qylEi1O1GLk&list=PLv1agg1Od9Pi0B3PWbUkESQz98_KYrvR1
(Clefttheboy CHINWonder) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=qylEi1O1GLk&list=PLv1agg1Od9Pi0B3PWbUkESQz98_KYrvR1
(Clefttheboy CHINWonder)Leo Miehet Ura

Vuonna 1977 Dennis Cleveland Stewart teki debyyttinsä näyttelijänä luottokelvottomana elokuvana kalastajana. Peten lohikäärme . Samana vuonna hän esiintyi TV-sarjassa nimellä Starkey CHiP: t . Se oli rikosdraama, ja siinä esitettiin Stewart Imu .

Vuonna 1978 hän ansaitsi uran määrittelevän roolin. Hänet valittiin kuvaamaan 'Leo Craterface Balmudoa' amerikkalaisessa musiikillisessa romanttisessa komediassa Rasva . Elokuvassa John Travolta näytti pääroolia. Stewart esiintyi Scorpion-jengin johtajana, joka oli suuri vihamielinen jengi elokuvassa. Koska elokuva oli valtava menestys, Stewart huomattiin myös.

Vuonna 1978 Stewart esiintyi tanssijana elokuvassa Sgt. Pepperin Lonely Hearts Club Band . Vuonna 1979 hän esiintyi pienesti TV-elokuvassa Elvis . Se esitettiin ensin ABC: llä.

mikä jääkiekon oikea nimi

Vuonna 1980 hän esiintyi tanssinopettajana amerikkalaisen komedian jaksossa Angie , otsikko Theresan Gigolo . Vuonna 1981 hän esiintyi elokuvassa Swabbie Zoot-puku . Se oli elokuvan mukautus samannimisestä Broadway-näytelmästä.

vaikea kuolinsyy

Vuonna 1982 Dennis Cleveland Stewart valittiin elokuvaan Rasva 2 . Se oli jatkoa elokuvalle Rasva . Elokuva sai Stewartin toistamaan alkuperäisen hahmonsa, Leo Craterface Balmudo. Elokuva ei ollut liian onnistunut. Vuonna 1983 Stewart esiintyi komediassa nimellä 'Ski Mask Hoodlum' DC ohjaamo .

Vuonna 1985 Stewart teki pieniä esiintymisiä useissa tv-sarjoissa, kuten Trapper John M.D. , Kuunvalaistus , Metsästäjä ja Tieteen väärinkäytökset . Vuonna 1986 hän esiintyi varasina TV-komediasarjassa Alfred Hitchcock esittelee . Samana vuonna hän esiintyi amerikkalaisen seikkailusarjan jaksossa A-joukkue , otsikko Odottaa hullua Wayneä .

Vuonna 1988 Dennis Cleveland Stewart soitti ”Ronnie Sample” -elokuvaa Poliisin tarina: Poliisin tappaja . Samana vuonna hän esiintyi Lawrence Birdman Hendersonina rikosdraamassa Poliisi .

Vuonna 1989 hän esiintyi TV-sarjan jaksossa Jesse Hawkes . Vuonna 1991 Stewart esiintyi tv-sarjan kahdessa jaksossa Parker Lewis ei voi menettää ”Se esitettiin Foxissa.” Tämä oli Stewartin viimeinen esitys sarjassa tai elokuvassa.

Perhe ja henkilökohtainen elämä Dennis Cleveland Stewartin uskotaan olevan homo. Hänen avioliitostaan ​​ei ole julkista tietoa. Vuonna 1993 Stewart sairastui AIDSiin. Vuonna 1994 hänelle kehittyi keuhkokuume aidsista johtuvien komplikaatioiden seurauksena. 20. huhtikuuta 1994 Stewart hengitti viimeisen. Hän oli 46-vuotias kuolemansa aikaan. Hänen ruumiinsa poltettiin ja tuhka hajotettiin mereen. Trivia

On monia ihmisiä, jotka uskovat elokuvan Rasva oli kirottu. Useat elokuvaan liittyvät tähdet kärsivät henkilökohtaisista tragedioista. Jotkut heistä olivat Jeff Conaway, Olivia Newton John ja John Travolta . Ihmiset liittivät tähän kiroukseen myös Dennis Cleveland Stewartin ennenaikaisen kuoleman.