Darren Suggin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1. elokuuta , 1977Ikä: 43 vuotta,43 -vuotiaat miehetAurinko merkki: Leo

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Raleigh, Pohjois -Carolina

Kuuluisa:Videopelisuunnittelija

Amerikkalaiset miehet Leo MiehetPerhe:

sisarukset:Adam Sugg, Andrew Sugg

MEILLE. Osavaltio: Pohjois-Carolina

milloin ron howard syntyi

Kaupunki: Raleigh, Pohjois -Carolina

milloin ellen degeneres syntyi
Lisää faktoja

koulutus:Marist College

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Vasco Nunez d ... Aleksei Nikolajev ... Johannah Poulston Nicky Hammond

Kuka on Darren Sugg?

Darren Sugg on yhdysvaltalainen pelikehittäjä, joka on kuuluisa yhdestä suosituista maksullisista peleistä Fortnite . Hän toimii luovana johtajana, suunnittelijana ja kehittäjänä Carolina-yhtiössä Eeppiset pelit . Hän oli kiinnostunut videopelien luovasta suunnittelusta nuoresta iästä lähtien ja muutti kiinnostuksensa menestyväksi uraksi viestinnän ja multimedian tutkinnon suorittamisen jälkeen. Hän on johtanut ja ollut osa useita suunnittelutiimejä, jotka ovat kehittäneet erilaisia ​​suosittuja online -videopelejä. Hän on ollut mukana suunnittelemassa suosittua fantasiapelisarjaa Taru sormusten herrasta . Hänestä tuli tunnettu maailmanlaajuisesti peliyhteisössä, kun hänet nimitettiin luovaksi johtajaksi Fortnite , joka on erittäin suosittu online -peli, jota pelaavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Vaikka Darren Sugg on korkean profiilin pelisuunnittelija, hän pysyy poissa mediasta; siksi hänen yksityiselämästään tiedetään hyvin vähän. Tämä tekee yleisöstä entistä uteliaampaa hänestä ja hänen perhe -elämästään.

Darren Sugg Kuvaluotto https://www.youtube.com/watch?v=aFBKASsKHDs
(GamerHubTV) Kuvaluotto https://www.youtube.com/watch?v=UVnR_ndREzg
(Fortnite) Edellinen Seuraava Ura

Darren Sugg aloitti uransa videopelin suunnitelleen tiimin jäsenenä Taru sormusten herrasta verkossa: Shadows of Angmar ja sen jatko, Sormusten herra verkossa: Morin of Moria . Myöhemmin hänestä tuli pelijärjestelmien kehittäjä yrityksessä nimeltä Turbiini . Pian sen jälkeen hän sai valtavan tilaisuuden liittyä MMO -kehitysstudioon 'The Amazing Society' vanhemmaksi suunnittelijaksi. Vuonna 2011 hän työskenteli järjestelmäsuunnittelijana moninpelissä Marvelin supersankarijoukko verkossa . Hän oli myös osa sotatieteellisen videopelin luovaa tiimiä Gears of War: Juggernaut . Toinen suosittu peli, johon hän liittyi, on alusta-seikkailupeli Shadow Complex: Remastered .

Darren Sugg aloitti selviytymispelin kehittämisen Fortnite vuonna 2012. Hänestä tuli kuuluisa, kun hänet nimitettiin erittäin suositun globaalin yrityksen luovaksi johtajaksi Eeppiset pelit , joka käynnistettiin myöhemmin Fortnite . Hän työskenteli pelin kehittämisen parissa Cliff Bleszinskin kanssa, joka on hänen ystävänsä ja ohjaaja Eeppiset pelit .

Darren Sugg kehittyi Fortnite: Pelasta maailma , joka julkaistiin maksullisena aikaisen käyttöoikeuden otsikkona Microsoft Windowsille, macOS: lle, PlayStation 4: lle ja Xbox Onelle 25. heinäkuuta 2017. Kesäkuussa 2020 peli siirrettiin maksulliselle pelaamiselle.

Syyskuussa 2017, Eeppiset pelit vapautettiin Fortnite Battle Royale ilmaispelattavana varhaisen pääsyn kumppanipelinä Fortnite: Pelasta maailma. 29. kesäkuuta 2020 Epic luopui ennakkoratkaisutunnuksesta Fortnite Battle Royale .

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Darren Sugg syntyi 1. elokuuta 1977 Raleighissa, Pohjois -Carolinassa, Yhdysvalloissa. Pienenä lapsena hän oli kiinnostunut videopeleistä ja jatkoi kiinnostuksensa harjoittamista koko opiskeluaikansa ajan. Valmistuttuaan lukiosta vuonna 1996 hän kirjoitti kandidaatin tutkinnon viestinnän ja multimediaohjelman parissa Marist Collegessa. Hänellä on kaksi veljeä: Adam Sugg ja Andrew Sugg. Hänen vanhemmistaan ​​ei tiedetä paljon, mutta hän on maininnut, että hänen oli vaikea selittää äidilleen videopelien kiinnostuksensa. On arveltu, että hän on naimisissa; vaimosta ja lapsista ei kuitenkaan tiedetä paljon.

Hän haluaa pitää yksityiselämänsä julkisuuden ulkopuolella. Hän ei julkaise yksityiselämänsä tietoja Facebookissa, Twitterissä tai muilla sosiaalisen median alustoilla huolimatta siitä, että hän on verkossa läsnä Twitterissä. Twiiteissään hän puhuu pääasiassa pelin harrastajille, erityisesti tiedottamalla heille uusista päivityksistä ja lanseerauksista, jotka liittyvät korkean grafiikan peliin, Fortnite .