Daniel Nguyen Bio

Nopeita faktoja

Nimimerkki:NampaikidSyntymäpäivä: 6. lokakuuta , 1993Ikä: 27 vuotta,27-vuotiaat miehet

Aurinko merkki: VaakaSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Kuuluisa:Instagram-tähtiKorkeus: 5'10 '(178cm),5'10 'Huono

Kaupunki: Boston

MEILLE. Osavaltio: Massachusettsissa

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Ariadna Juarez Cindy Kimberly Justin Roberts Evan Eckenrode

Kuka on Daniel Nguyen?

Daniel Nguyen on amerikkalainen Instagram-tähti, sosiaalisen median vaikuttaja, entinen Viner ja pyrkivä näyttelijä. Hän on suositumpi sosiaalisessa mediassa kuin Nampaikid tai Dan Nampaikid. Massachusettsin kotoisin oleva Dan oli luova ja runsas lapsi. Toukokuussa 2013 hän päätti perustaa Vine-tilin ja kaikki hänen luovuutensa ja energiansa löysivät täydellisen lähtökohdan. Hänestä tuli yksi sen suurimmista tähdistä ja hän teki yhteistyötä muiden huippuviineiden kanssa, kuten Logan Paul, Gary Rojas, Max Jr ja Anwar Jibawi. Lyhyen videopalvelusivuston sulkemisen jälkeen vuonna 2016 Dan valitsi Instagramin uudeksi pääalustaksi. Hänen ja alustan suosion huipulla hän kehui yli miljoonalla Vine-seuraajalla. Tällä hetkellä hänellä on 1,2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Vuonna 2015 hän teki debyyttinsä videossa Musta nainen .

Daniel Nguyen Kuvahyvitys youtube.com Ura

Dan osoitti lapsuudestaan ​​luovuuden ja ylenpalttisuuden yhdistelmän. Hänellä oli aina hyvä huumorintaju, mutta varttuessaan se muuttui hienostuneeksi nokkelaksi. Hänen ystävänsä Jerry Purpdrank, joka oli jo suosittu Viner, ehdotti Danille, että hänen pitäisi kokeilla alustaa. 24. toukokuuta 2013 hän loi Vine-tilinsä ja julkaisi neljä videota ensimmäisenä päivänä. Hänellä ei kestänyt kauan kerätä suurta yleisöä koomisen ajoituksensa, popkulttuuriviittaustensa ja kykynsä kertoa täydellinen tarina vain kuuden sekunnin rajoissa. Hänellä oli yli miljoona seuraajaa, kun Vine lopetti lopullisesti vuonna 2016.

Monet hänen yhteistyökumppaneistaan, mukaan lukien Logan ja Jake Paul, Anwar Jibawi ja Nik Keswani, onnistuivat siirtymään onnistuneesti YouTubeen. Dan valitsi kuitenkin Instagramin. Hänestä tuli aktiivisempi foorumilla, lataamalla sisältöönsä siellä. Se, että monet hänen Vine-faneistaan ​​seurasivat häntä myös Instagramissa, auttoi häntä noina alkukuukausina. Nykyään jokainen hänen komedialatauksistaan ​​houkuttelee satoja tuhansia näyttökertoja.

Vuonna 2014 Dan esiintyi itsenäisenä videoprojektina Tee se viiniköynnöksen hyväksi . Vuotta myöhemmin hän debytoi näyttelijänä Nicolas Wendlin videolehdessä Musta nainen . Vuonna 2018 hänet nähtiin animaatiokomediasarjassa Super löysät .

Näytä tämä viesti Instagramissa

Daniel Trung Nghia Nguyenin (ampnampaikid) jakama viesti

Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä

Daniel Trung Nghia Nguyen syntyi 6. lokakuuta 1993 Itä-Bostonissa Massachusettsissa vietnamilaisten maahanmuuttajien luona. Hänen perheestään tiedetään vähän. Hänen äitinsä esiintyy kuitenkin usein hänen videoissaan samoin kuin hänen kaksi veljenpoikaansa, Dana ja Dalena.

Joulukuussa 2014 Dan aloitti tapaamisen toisen Instagram-tähden Kitty Katrinan kanssa, joka muutti Filippiineiltä Yhdysvaltoihin. He ovat hajonneet siitä lähtien. Dan asuu tällä hetkellä Quincyssä Massachusettsissa.

Trivia

Dan voitti lukion parhaat tanssija- ja taiteilijapalkinnot.

Youtube Instagram