Cruz David Beckham Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 20. helmikuuta , 2005kuinka vanha on cody simpson

Ikä: 16 vuotta,16-vuotiaat miehetAurinko merkki: kalastaa

Syntynyt:Madrid, EspanjaKuuluisa:David ja Victoria Beckham poika

Perheenjäsenet Brittiläiset miehet

Perhe:

isä: David beckham Victoria Beckham Prinsessa Charlo ... Everly Tatum

Kuka on Cruz David Beckham?

Cruz David Beckham on entisen jalkapalloilijan David Beckhamin ja entisen Spice Girls -jäsenen Victoria Beckhamin poika, joka on tällä hetkellä muotisuunnittelija. Kahden vuoden ikäisenä pieni Cruz oli houkutellut tuhansia yleisöjä New Yorkin Madison Square Gardenissa break-tanssillaan Spice Girls -tapahtumakonsertin aikana. Näyttää siltä, ​​että Cruz aikoo seurata äitinsä jalanjälkiä etsimällä musiikkia. Vuoden 2016 alussa Victoria Beckham jakoi Instagram-tilillään videon Cruzista, joka lauloi kuoron Twistan ja Faith Evansin kappaleelle 'Hope'. Videossa 11-vuotias lapsi näkyy laulutaitoaan heiluttaen puolelta toiselle. Fanit eivät vain pitäneet hänen laulustaan, vaan jopa vertailivat häntä kanadalaisiin poptähtiin Justin Bieberiin. Sitä seurasi pian toinen video, jossa hän esitti Anna Kendrickin ”Pitch Perfect” -laulun ”Cups” samalla, kun hän rumpsi muovikuppia lyöntiä varten. Tällä kertaa videon jakoi hänen isänsä David Beckham Instagram-tilillään. Kuvahyvitys http://www.zimbio.com/photos/Cruz+Beckham/Victoria+Beckham+Kids+Arriving+LAX/BxNSGEFZi5c Kuvahyvitys http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/victoria-beckhams-son-cruz-singing-7751622 Kuvahyvitys http://www.ibtimes.co.uk/romeo-beckham-runs-london-marathon-victoria-david-beckhams-son-tears-finish-line-1498487 Edellinen Seuraava Meteorinen nousu tähtiin Sen jälkeen kun hänen lauluvideot olivat levinneet sosiaaliseen mediaan, ihmiset alkoivat pitää hänen laulutaitoistaan ​​kovasti ja häntä mainostettiin nimellä 'seuraava Justin Bieber'. Videot kiinnittivät myös monia tunnettuja kuuluisuuksia musiikkimaailmassa. Simon Cowell, joka tunnetaan todellisuuden televisiotuomarina, levytuottajana, yrittäjänä ja hyväntekijänä, kertoi Cruzista, että hän haluaisi allekirjoittaa nuoren lahjakkuuden, jos poika tulee hänen luokseen. Ottaen huomioon, että Cowellin kilpailijalla Simon Fullerilla oli jonkin verran vaikutusta Cruzin äidin Victorian laulajauraan, on nähtävissä, päättääkö nuori Beckhamin poika tarttua tarjoukseen. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että on vain ajan kysymys, ennen kuin hän allekirjoittaa levysopimuksen. Ilmoitettiin, että poika on alkanut käydä luokkia kitaran oppimiseksi. 19. lokakuuta 2016 Cruzin äiti Victoria latasi Instagram-tililleen kuvan, joka osoitti poikansa harjoittavan kovaa kitaraa. Se, että kuva otettiin Rodney Jerkinsin äänitysstudiossa, herätti huhuja siitä, että nuori poika alkaa äänittää omaa musiikkiaan.

Super söpö Cruz! @davidbeckham @brooklynbeckham #proudmummy X vbVictoria Beckhamin (@victoriabeckham) lähettämä video 13. huhtikuuta 2016 klo 19.23 PDT

Jatka lukemista alla Mikä tekee Cruz Beckhamista niin erikoisen Isänsä tavoin hän ja hänen veljensä ovat hyvin urheilullisia ja nauttivat jalkapallopelistä. Nuoremmalla iällä Cruz ja hänen veljensä Romeo harjoittivat Arsenalin nuorisojoukkueiden kanssa. Vaikka hänen vanhemmat veljensä ovat siirtyneet jalkapallosta seuraamaan muita etuja, Cruz on edelleen kiinnostunut pelistä ja pelaa Arsenal Academy -yliopistossa. Nuori poika on peloton ja seikkailunhaluinen urheilun suhteen. Hän rakastaa luistelua ja tekee usein rohkeita temppuja skootterilla. Yhdessä äitinsä jakamassa leikkeessä Cruz voidaan nähdä lentävän helposti rampilta toiselle paikallisessa luistelupuistossa. Toisessa isänsä jakamassa videossa Cruz voidaan nähdä luottavaisin mielin näyttävän vaikuttavia luistelutaitojaan. Hän seuraa usein isäänsä tennis- tai baseball-otteluihin. Cruz tietää myös pari asiaa tanssista. Elokuussa 2016 hänen isänsä latasi Instagramiin leikkeen hänestä, joka teki erilaisia ​​tanssiliikkeitä. Ilmeisesti Beckham-perheen nuorin lapsi otti Spice Girl -äitinsä Victorian jälkeen laulamisen ja tanssitaidon suhteen.

Katsokaa pikkumieheni menemään ... ❤️❤️❤️❤️ ?? Naurettavan söpö ja nautinto hänen kasvoistaan ​​sen tekemisessä vain saa meidät hymyilemään? @victoriabeckham, @brooklynbeckham, @cruz_d_beckham ja @ romeojames1234

Video, jonka on lähettänyt David Beckham (@davidbeckham) 18. huhtikuuta 2016 klo 6:22 PDT

Fameen ulkopuolella Cruz tunnetaan röyhkeänä lapsena. Hänen äitinsä paljasti kerran hänen röyhkeän puolensa mainitsemalla, että kun he kaikki oppivat viittomakielen kommunikoimaan kuurojen ystävän kanssa, 5-vuotias Cruz halusi oppia sanomaan ensin 'Minulla on kaasua'. Hän halusi jopa oppia sanomaan kirouksia viittomakielellä. Pieni Cruz ei välitä mallintamisesta isoveljelleen Brooklynille, joka pyrkii tulemaan valokuvaajaksi. Brooklynin Instagram-sivulla jakamassa valokuvassa Cruz voidaan nähdä uimassa veden alla uima-altaassa. Kun David ja Victoria Beckham alkoivat julkaista Cruzin lauluvideoita, ne kiinnittivät Justin Bieberin managerin Scooter Braunin huomion. Myöhemmin paljastettiin, että David halusi hänen olevan Cruzin johtaja. Kuitenkin, Victoria ilmoitti haluavansa hallita poikansa musiikkiuraa niin kauan kuin on ollut alalla niin kauan, ei vain antanut hänelle kokemusta, vaan hänellä on myös hyvä käsitys asioiden toiminnasta. Verhojen takana Cruz Beckham syntyi 20. helmikuuta 2005 Madridissa, Espanjassa. Hänen nimensä, Cruz, tarkoittaa `` ristiä '' espanjaksi. Hänellä on kaksi vanhempaa veljeä Brooklyn Joseph Beckham, Romeo James Beckham ja yksi nuorempi sisar Harper Seven Beckham. Brooklyn haluaa jatkaa valokuvausta ja Romeo seuraa mallinnusta uravalintana, joten fanit haluavat nähdä, jatkuuko nuori poika musiikkiuraa äitinsä tavoin vai seuraaako isäänsä jalkapalloilija. Trivia Lapsena hänellä oli tapana pukeutua astronautiksi tai ahmoksi tai muuntajaksi.