Connie Nielsenin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 3. heinäkuuta , 1965Ikä: 56 vuotta,56-vuotiaat naisetAurinko merkki: Syöpä

Tunnetaan myös:Connie Inge-Lise NielsenSyntynyt maa: Tanska

Syntynyt:Frederikshavn, Tanska

Kuuluisa:NäyttelijäLainausmerkit Connie Nielsen Näyttelijät

Korkeus: 5'10 '(178cm),5'10 'Naiset

Perhe:

isä:Bent Nielsen

äiti:Laila Matzigkeit

sisarukset:Bent Nielsen, Søs Nielsen, Ulrich Nielsen

sataman ja timanttien syntymäpäivä

lapset:Bryce Thadeus Ulrich-Nielsen, Sebastian Sartor

Kumppani: Emilie Ullerup Stephanie Horn ... Camilla Dallerup Fillippa Coster ...

Kuka on Connie Nielsen?

Connie Nielsen on tanskalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​elokuvissa Gladiaattori , Paholaisen asianajaja, ja Ihmenainen . Hän on esiintynyt myös televisiosarjoissa Pomo ja Seuraavat . Nielsen aloitti aluksi näyttelemisen äitinsä kanssa paikallisissa varieteenäytöksissä Tanskassa ja muutti myöhemmin Ranskaan ja Italiaan jatkaakseen näyttelijäuraansa. Hän teki debyyttinsä ranskalaisella elokuvalla ja työskenteli myös italialaisissa tuotannoissa ennen muuttoa Yhdysvaltoihin. Hänen ensimmäinen suuri englantilainen elokuva oli Paholaisen asianajaja . Myöhemmin hän jatkoi työskentelyä muissa elokuvissa, kuten Tehtävä Marsille , Yhden tunnin valokuva , Perus , Metsästetty , Jääsato ja Nymfomaani . Vaikka hän oli tanskalainen näyttelijä, hän työskenteli ensimmäisessä tanskalaisessa elokuvassaan, Veljet, paljon myöhemmin. Connie puhuu sujuvasti kahdeksaa kieltä ja on myös koulutettu laulaja ja tanssija. Hän on myös perustanut ”Human Needs Project” ja ”Road to Freedom Scholarships”.

Connie Nielsen Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/AES-125886/
(Andrew Evans) Connie-Nielsen-141537.jpg Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Connie_Nielsen_(28016349913).jpg
(Gage Skidmore Peoriasta, AZ, Yhdysvallat, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commonsin kautta) Connie-Nielsen-141538.jpg Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CEW3z2Cp9W3/
(naispuolinen_suit_paita_tie •) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CEW0a4apehY/
(naispuolinen_suit_paita_tie •) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CDDR_4Qn2iU/
(kaikki ._. 4elämä •) Edellinen Seuraava Ura

Vaikka Connie Nielsen oli vielä teini-ikäinen, hän alkoi esiintyä yhdessä äitinsä kanssa paikallisissa luonnoskomedioissa ja varieteissa. Kun hän täytti 18 vuotta, hän lähti Pariisiin, jossa hän jatkoi näyttelemistä ja mallinnusta. Myöhemmin hän muutti Italiaan jatkaakseen työtään ja ilmoittautui myös Rooman draamakouluun ja Lydia Styxin mestarikursseille Milanon Piccolo Teatroon. Connie pitää Lydia Styxiä suurimpana mentorina.

Hänen debyyttielokuvansa ilmestyi vuonna 1984 ja se oli ranskalainen komediaelokuva, Minne päädyit? Emme nähneet sinun menevän ulos ( Kuinka pääset sisään? Emme nähneet sinun lähtevän ), jossa hän näytteli komedian kuninkaan Jerry Lewisin kanssa. Sitten hän esiintyi muutamassa komediassa, mukaan lukien Valkoiset kaulukset (Italialainen minisarja, 1988), Joululomat '91 (Italialainen elokuva, 1991) ja Ehdottomasti paratiisi (Ranskalainen elokuva, 1993).

Sen jälkeen hän muutti Yhdysvaltoihin ja teki debyyttinsä englannin kielellä vuonna 1993 televisioon tehdyssä trillerielokuvassa Matkustaa . Vuotta myöhemmin hän työskenteli perhedraamasarjassa Okavango: Villi raja missä hän soitti Lenaa. Hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa, vaikka tukeva, tuli vuonna 1997 yliluonnolliseen kauhuelokuvaan - Paholaisen asianajaja - ohjaaja Taylor Hackford.

Hänen työnsä elokuvassa sai huomiota ja sai lisää projekteja, joista kolme - itsenäinen musta komedia Pysyvä keskiyö , aikuisen komediadraama Rushmore antaa tieteiskirjallisuuselokuva Sotilas - julkaistu vuonna 1998.

Vuosi 2000 osoittautui merkittäväksi Nielsenille suurena elokuvana - Gladiaattori - missä hän työskenteli vastapäätä Russell Crowe vapautettiin. Elokuvassa hän soitti Lucillaa, Rooman keisarin Marcus Aureliuksen tytär. Työstä elokuvassa hän voitti Parhaan naispääosan Empire-palkinto vuonna 2001.

Vuonna 2004 hän työskenteli ensimmäisessä tanskalaisessa elokuvassaan Veljet ( Veljet ). Hänen kuvauksensa Sarahista antoi hänelle parhaan näyttelijäpalkinnon Bodil-palkinnot samoin kuin San Sebastianin kansainvälinen elokuvafestivaali .

Vuonna 2006 hän palasi televisioon täyttämään Mariska Hargitayn rikosdraamassa sarja Laki ja järjestys: Erityinen uhrien yksikkö, jälkimmäisen ollessa äitiyslomalla.

Vuosisadan ensimmäisellä vuosikymmenellä hänet nähtiin myös muissa elokuvissa, kuten Tehtävä Marsille (2000), Yhden tunnin valokuva , Demonlover (molemmat 2002), Metsästetty , Perus (molemmat 2003), Palauta lähettäjälle (2004), Suuri raid , Jääsato (molemmat 2005), Tilanne (2006) ja Sateenkaarien loisto (2009).

Vuonna 2015 hän teki yhteistyötä tanskalaisen pop- ja rock-yhtyeen TV-2: n kanssa ja lauloi kappaleen - Kirje Monalle - laulajalauluntekijän ja säveltäjän Steffen Brandtin kanssa. Hän esiintyi myös laulun videossa.

Vuonna 2017 Connie Nielsen kuvasi Hippolytan hahmoa: Amazon Themysciran kuningatar ja Dianan (Wonder Woman) äiti kahdessa supersankarielokuvassa - Ihmenainen ja Oikeuden puolustajat . Hän toisti roolinsa elokuvan 2020 jatko-osassa Wonder Woman 1984 .

Joitakin muita elokuvia, joihin hän on ollut osa vuodesta 2011, sisältyy Täysin järkeenkäypä (2011), Nymfomaani (2013), 3 päivää tappaa , Kaikki suhteelliset (molemmat 2014), Juoksija (2015), Lioness , Tunnustukset (kaikki 2016), Stratton (2017), Merikuume (2019) ja Perintö (2020).

Televisiossa hän esiintyi sarjoina Pomo (2011–2012) ja Seuraavat (2014). Hän esiintyi myös televisioelokuvissa Paljastettu (2015), tanskalaiset minisarjat Vapaus (2018) ja rajoitetut sarjat Minä olen yö (2019).

Hän on myös perustanut voittoa tavoittelemattoman organisaation ”Human Needs Project” ja slummien lapsille tarkoitetun apurahaohjelman ”Road To Freedom Scholarships”.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Connie Inge-Lise Nielsen syntyi 3. heinäkuuta 1965 Frederikshavnissa Tanskassa ja kasvoi Ellingin kylässä sekä Kööpenhaminassa. Hänen perheeseensä kuului isä Bent Nielsen (linja-autonkuljettaja), äiti Laila Matzigkeit (vakuutusmies, näyttelijä ja musikaalien arvioija), veljekset Bent Nielsen jr ja Ulrich Nielsen sekä sisar Søs Nielsen.

Hän hallitsee sujuvasti kahdeksan kieltä, joihin kuuluvat tanska, englanti, ranska, saksa, italia, norja, ruotsi ja jotkut espanja. Hän on myös koulutettu laulaja ja tanssija.

Italiassa hän oli suhteessa italialaisen näyttelijän Fabio Sartorin kanssa. Heillä on yhdessä poika nimeltä Sebastian. Myöhemmin hän tapasi Lars Ulrichin, tanskalaisen amerikkalaisen muusikon, joka oli kuuluisa raskasmetallibändin rumpalina Metallica . Heidän poikansa Bryce -hadeus Ulrich-Nielsen syntyi vuonna 2007.

Hän on valtava suunnittelija-aurinkolasien rakastaja ja kokoelmissaan on yli 200 paria.

Instagram