Cole Sprousen elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 4. elokuuta , 1992Ikä: 28 vuotta,28-vuotiaat miehetAurinko merkki: Leo

Tunnetaan myös:Cole Mitchell SprouseSyntynyt maa: Italia

Syntynyt:Arezzo, Toscana, Italia

Kuuluisa:NäyttelijäNäyttelijät Amerikkalaiset miehet

Korkeus: 6'0 '(183cm),6'0 'Huono

Perhe:

isä:Matthew Sprouse

äiti:Melanie Wright

sisarukset: Dylan Sprouse Ruggero Pasquar ... Alessio Scalzotto Danny huston

Kuka on Cole Sprouse?

Cole Mitchell Sprouse on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Cody Martinin pelaamisesta Disney-sitcomissa Zackin ja Codyn sviittielämä, jossa hänet nähtiin kaksoisveljensä Dylan Sprousen rinnalla. Amerikkalaisilta vanhemmilta, Matthew Sprouse ja Melanie Wright, syntynyt Cole nimettiin jazzlaulajan Nat King Colen mukaan. Cole esiintyi vaippamainoksessa, kun hän oli kahdeksan kuukauden ikäinen. Hän aloitti näyttelijänuransa pelaamalla roolia ABC-sarjassa Grace Under Fire ollessaan vasta kahdeksan kuukauden ikäinen. Sitten hän jatkoi tähtiä Adam Sandlerin rinnalla vuoden 1999 komediaelokuvassa Big Daddy, jossa hän näytti Sandlerin adoptoitua roolia. Hän soitti Ross Gellerin poikaa Ben Gelleriä NBC-komediasarjasta Friends, seitsemässä jaksossa. Cole toisti roolinsa Codyna Disney-sitcomissa 'Suite Life on Deck' ja näytteli myös elokuvassa 'The Suite Life Movie'. Hän ja hänen veljensä olivat joukossa rikkaimpia elossa olevia lapsia vuonna 2007 ja myös eniten palkattuja teini-ikäisiä näyttelijöitä vuonna 2011. Viehättävinä tähtien esityksillä teini-ikäisinä Cole ja hänen veljensä tulivat sydänsairaiksi teini-ikäisten keskuudessa.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Vuoden 2020 seksikkäimmät miehet, sijoitus Cole Sprouse Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BUcFFnRAyNm/
(colesprouse) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/PRR-142142/cole-sprouse-at-25th-annual-elle-women-in-hollywood-celebration--arrivals.html?&ps=19&x-start=1 Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=HQ-kOXkfTu8&t=105s
(Myöhäinen esitys Stephen Colbertin kanssa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/rmmY2kQjYt/
(colesprouse) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BAs-BZxwjRR/
(colesprouse) Kuvahyvitys https://fi.wikipedia.org/wiki/Cole_Sprouse
(Gole Skidmore, Cole Sprouse) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BP_H1hWDDnS/
(colesprouse)Leo Miehet Suuret teokset Cole ja hänen veljensä lanseerasivat valikoiman vaatteita, kauppatavaraa ja sarjakuvasarjoja vuonna 2005. Heidän tuotemerkkinsä 'Sprouse Bros' kohdisti enimmäkseen teini-ikäisiä ja jatkoi myyntiään vuoteen 2012. MSN: n mukaan Cole ja Dylan olivat maailman rikkaimmat kaksoset. 2000-luvulla. Vuonna 2008 Colelle maksettiin 20 000 dollaria jaksoa kohden, kun hän työskenteli The Suite Life on Deck -elokuvassa. Hän oli yksi eniten palkattuista teini-ikäisistä näyttelijöistä. Cole nimitettiin ”Koyamada-säätiön” kansainväliseksi suurlähettilääksi. Hän kiersi voidakseen antaa nuorille voimaa ja kannustaa heitä Japanissa sekä vahvistaa siteitä ja kehittää kamaraderian tunnetta Japanin ja Amerikan välillä. Säätiö tarjosi tukea myös tarvitseville. Palkinnot ja saavutukset Cole nimitettiin viisi kertaa Suosikki televisio-näyttelijä -palkinnolle Kids 'Choice Awards -palkinnossa roolistaan ​​Zack & Codyn sviittielämässä ja Kannen sviittielämässä. Hänet nimitettiin veljensä Dylanin kanssa. elokuvan 'Parhaan esityksen nuoresta näyttelijästä komediaelokuvassa', 'Suosikki näyttelijä - komedia' ja 'Paras näyttelijäduo' -elokuvasta Julian McGrathin roolista elokuvassa 'Iso isä'. Hänet nimitettiin kahdesti nuoreksi taiteilijaksi Palkinto kategoriassa 'Paras suorituskyky TV-sarjassa (komedia tai draama) - Johtava nuori näyttelijä' Cody Martinin roolista elokuvassa Zack & Codyn sviittielämä. Cole esiintyi veljensä ohella kannessa People-lehden toukokuussa 2009, kun lehti julkaisi 80-sivuisen erikoispainoksen The Suite Life on Deckille. Henkilökohtainen elämä ja perintö Cole opetettiin sarjoissa, koska hän ei voinut käydä koulua säännöllisesti kuvausohjelmiensa vuoksi. Viimeisen kouluvuotensa aikana Cole sijoittui pitkälle psykologiaan ja hallitukseen. Koska lapsityövoiman lait Amerikassa ovat säätäneet lapsille rajoitetun työajan, Cole jakoi usein näyttelijänsä kaksoisveljensä Dylanin kanssa. Erityisesti Cole ja Dylan pelasivat samaa roolia Dennis Duganin ohjaamassa elokuvassa 'Iso isä'. Lapsena Cole työskenteli useita kertoja Adam Sandlerin kanssa. Hän kehitti mieltymystään hänestä ja kuvaa Sandleria inspiraationa. Vuonna 2010 Cole hyväksyttiin New Yorkin yliopistoon, jossa hän aikoi jatkaa pääaineenaan elokuva- ja televisiotuotantoa sekä sivuaineena draamaa. Hän päätti kuitenkin osallistua 'Gallatin-koulun yksilölliseen opiskeluun', jossa hän voi valita oman opetussuunnitelmansa. Cole vei intohimonsa valokuvaukseen uudelle tasolle avaamalla verkkosivuston nimeltä Cole Sprouse Photography vuonna 2011. Hän työskenteli myös Meltdown Comics -sivustolla Los Angelesissa Kaliforniassa tapahtumavalokuvaajana. Toukokuussa 2015 hän valmistui NYU: n 'Gallatin School of Individualized Study' -opistosta arkeologian pääaineella. Valmistuttuaan hän oli innoissaan palatessaan näyttelijäuraansa. Hänellä oli suhde Riverdale-tähtinä Lili Reinhartiin. Cole ja Lili menivät omalla tavallaan heinäkuussa 2019.

Cole Sprouse -elokuvat

1. Iso isä (1999)

(Komedia, Draama)

2. Sydän on petollinen ennen kaikkea (2004)

(Draama)

3. Astronautin vaimo (1999)

(Scifi, Jännitys, Draama)

4. Näin äidin suudellen joulupukkia (2002)

(Komedia, Koko perhe)

5. Naamion päällikkö (2002)

(Fantasia, komedia, perhe, seikkailu)

6. Vain potkuille (2003)

(Komedia, seikkailu, perhe, urheilu)

Palkinnot

People's Choice -palkinnot
2020 Suosikki mies TV-tähti Riverdale (2017)
2019 Suosikki mies TV-tähti Riverdale (2017)
2019 Suosikki draamaelokuvatähti Viisi jalkaa toisistaan (2019)
Instagram