Cody Williamsin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 25. marraskuuta , 1991mistä Track Adkins on kotoisin

Ikä: 29 vuotta,29-vuotiaat miehetAurinko merkki: Jousimies

Tunnetaan myös:Cody Alan WilliamsSyntynyt maa: Yhdysvallat

mistä chris evans on kotoisin

Syntynyt:New York, New York

Kuuluisa:NäyttelijäPerheenjäsenet Amerikkalaiset miehet

Perhe:

isä: Robin Williams Zachary Pym Wil ... Zelda Williams Patrick Black ...

Kuka on Cody Williams?

Cody Alan Williams on edesmenneen näyttelijän ja koomikon Robin Williamsin nuorin poika. Toisin kuin isänsä, Cody löysi mukavuuden työskennellä kameran takana sen sijaan, että työskentelisi sen edessä. Aloitettuaan uransa tuotantopäällikkönä Cody Williams jatkoi työskentelyä useissa suosituissa elokuvissa, kuten Ongelma käyrässä ja American Reunion . Cody on myös muusikko ja opiskellut musiikkituotantoa. Henkilökohtaisen elämänsä osalta Cody haluaa pitää matalan profiilin eikä ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2019 hän meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Maria Floresin kanssa, mikä olisi ollut hänen edesmenneen isänsä, Robin Williamsin 68. syntymäpäivä.

Cody Williams Kuvahyvitys https://heavy.com/entertainment/2014/08/cody-alan-robin-williams-son-kids-children-rip-death-suicide-photos-pics/ Kuvahyvitys https://heavy.com/entertainment/2014/08/cody-alan-robin-williams-son-kids-children-rip-death-suicide-photos-pics/2/ Kuvahyvitys https://www.broadway.com/buzz/190362/broadways-alysha-umphress-cody-williams-tie-the-knot/ Edellinen Seuraava Varhainen elämä ja ura

Cody Alan Williams syntyi 25. marraskuuta 1991 New Yorkissa, New Yorkissa, Yhdysvalloissa, Robin Williamsin toisen vaimon, Marsha Garcesin, luona. Hänet kasvatettiin vanhemman sisarensa Zelda Rae Williamsin kanssa, joka syntyi vuonna 1989. Cody päätti seurata isänsä jalanjälkiä. Tavoitteenaan vakiinnuttaa itsensä viihteen alalla, Cody opiskeli musiikkituotantoa maineikkaassa instituutissa. Sen jälkeen hän aloitti uransa tuotannollisena assistenttina erilaisille näyttelyille.

Vuonna 2012 Cody hyvitettiin työskentelemään toisena apulaisohjaajana urheilu-draamaelokuvassa nimeltä Ongelma käyrässä . Ohjaaja Robert Lorenz, elokuva näytteli merkittäviä Hollywood-näyttelijöitä, kuten Clint Eastwood, John Goodman, Justin Timberlake ja Amy Adams monien muiden tähtien joukossa. Samana vuonna Cody työskenteli jälleen toisena apulaisohjaajana toisessa suositussa elokuvassa nimeltä American Reunion . Ohjaus Hayden Schlossberg ja Jon Hurwitz, elokuva oli viimeinen erä suosittu American Pie teatterisarja. Lokakuussa 2014 Cody Alan Williams nähtiin CBS-verkon TV-sarjan dokumentissa, Inside Edition . Hän esiintyi arkistomateriaalissa jaksolle nimeltä Ebola New Yorkissa . Tämä pysyy hänen ainoana näytöllä ruudulla ja uhmaa hänen imagoaan tähtilapsena.

Jatka lukemista alla Julkiset esiintymiset

Cody Williams tuskin esiintyy julkisesti, koska hän haluaa pitää matalaa profiilia. Muutamia poikkeuksia tähän kuuluu hänen esiintyminen Christopher and Dana Reeve -säätiön gaalassa, joka pidettiin New York Marriott Marquisissa 17. marraskuuta 2010. Tämän tapahtuman aikana Cody nähtiin yhdessä sisarensa Zeldan ja hänen sisarensa kanssa. äiti, Marsha Garces. Vuonna 2014 hänet nähtiin jälleen julkisesti isänsä Robinin äkillisen kuoleman jälkeen. Tällä kertaa Cody nähtiin tervehtimässä ystäviä ja perheenjäseniä äitinsä kodin ulkopuolella San Franciscossa. Näiden kahden tapauksen lisäksi kaikki hänen muut julkiset esiintymisensä olivat tulleet hänen alkuvuosina, jolloin hän oli vielä vanhempiensa hoidossa.

julia louis dreyfusin ikä
Henkilökohtainen elämä ja perhe

Cody Alan Williams meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Maria Floresin kanssa 21. heinäkuuta 2019 - edesmenneen isänsä Robin Williams 68 vuotta

Cody on hyvin lähellä sisartaan Zelda Williamsia. Hänellä on myös velipuoli, Zachary Pym Williams , joka syntyi Robinin ensimmäisestä avioliitosta Valerie Velardin kanssa. Elokuvien lisäksi Cody on kiinnostunut myös musiikista. Itse asiassa sisar oli kuvannut häntä yhdessä Instagram-viesteistään 'opettajaksi' ja 'muusikoksi'. Cody ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hänen ainoa Instagram-sivunsa ei ole enää aktiivinen, eikä hänellä näytä olevan tilejä millään muulla sosiaalisen median alustalla.