Cocobeeloco Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 27. kesäkuuta , 2004Ikä: 17 vuotta,17-vuotiaat naisetAurinko merkki: Syöpä

emma robertsin syntymäaika

Tunnetaan myös:Cocone Claytonnina dobrev syntymäaika

Syntynyt maa: Japani

Syntynyt:Japani

Kuuluisa:YouTuberlance henriksen detroit tulla ihmiseksi
Perhe:

sisarukset:Jake (vanhempi veli), Momoco (pikkusisko)

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

George Miller Mia Stammer Lil Moco Chad Franke

Kuka on Cocobeeloco?

Cocobeeloco on japanilainen YouTuber, joka tunnetaan luomalla ja lataamalla hilpeää videosisältöä YouTubeen ja Musical.ly: hen (tunnetaan nyt nimellä TikTok). Vanhemman veljensä ja pikkusiskonsa rinnalla kasvatettu Cocobeeloco on aina halunnut elää hauskaa elämää. Tämä sai hänet luomaan videoita, jotka olivat täynnä hulluutta, naurua ja nautintoa. Nykyään nuori diiva nauttii elokuvien kuvaamisesta kaikesta, mikä on viihdyttävää, ja jakaa saman maailman kanssa. Hänen YouTube-kanavastaan ​​on nyt tullut yli 300 000 ihmisen perhe. Se on yksi viihdyttävimmistä kanavista, joita koskaan törmännyt! Cocobeelocon ainutlaatuiset ja lupaavat videot ovat perheystävällisiä ja sopivat kaiken ikäisille lapsille. Kanavallaan kuvaamisen lisäksi YouTuber rakastaa viettää vapaa-aikaa vanhempiensa, sisarustensa ja ystäviensä kanssa. Cocobeeloco nauttii matkustamisesta perheensä kanssa. Hän on nuori teini-ikäinen, mutta näkemyksensä kohti elämää hyvin kypsä. Hänen mielestään on tärkeää olla onnellinen kaikissa olosuhteissa ja pitää nautinnosta etusijalla elämässä.

Cocobeeloco Kuvahyvitys http://www.socimage.com/user/cocoliivia/3411033074/1485737257284924377_3411033074 Kuvahyvitys https://www.youtube.com/channel/UCC2rXOT1woXFfyeUq0flP2g Kuvahyvitys https://deskgram.org/explore/tags/cocobeelocoSyöpä NaisetSaatuaan huomattavan määrän katselmuksia videoistaan, Cocobeeloco alkoi tehdä haasteita. Hänen Yritä olla laulamatta -haaste - Mahdoton-video on yksi kanavan suosituimmista haasteisiin perustuvista videoista. Tämä video, jolla on yli 1,8 miljoonaa katselukertaa, sisältää YouTuberin haasteen, jossa hänen on vastustettava halua murtautua kappaleeksi. Täynnä viihdettä video on katsojien pakko katsella! Toinen hänen suosituimmista videoistaan ​​on nimeltään 'Reagoi vanhoihin raivoisiin musikaaleihini'. Sillä on myös satoja tuhansia näkemyksiä. Cocobeeloco on myös ladannut monia Q & A-videoita ja jakanut useita vlogeja ja kepposia. Tänään, vaikka hänen YouTube-kanavallaan on alle 50 videota, se on onnistunut ansaitsemaan yli 300 000 tilaajaa ja 22 miljoonaa katselukertaa. Cocobeelocolla, joka lähettää säännöllisesti sisältöään TikTokiin, on sovelluksessa myös kunnollinen fani.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Sharedcoco🦋 (@coconeclayton_) jakama viesti

Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä Cocobeeloco syntyi 27. kesäkuuta 2004 Japanissa. Hänellä on vanhempi veli, jonka nimi on Jake, ja pikkusisko nimeltä Momoco. Hän on puoliksi australialainen ja puoliksi japanilainen. YouTuberilla on muutama hyvä ystävä, joiden kanssa hän usein juhlii ja viettää aikaa. Cocobeelocon vanhempia ja koulutusta koskevat tiedot puuttuvat hänen kanavastaan. Youtube Instagram