Chris Meme God Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1. heinäkuuta , 1996Ikä: 25 vuotta,25-vuotiaat miehetAurinko merkki: Syöpä

Tunnetaan myös:Chris TysonSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Kuuluisa:YouTuberPerhe:

Puoliso / entinen:Katie Farquhar Tyson

lapset:Tucker Stephen Tyson

MEILLE. Osavaltio: Pohjois-Carolina

kuinka vanha on timothy olyphant
Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Addison Rae Dixie D’Amelio Bryce Hall Chase Hudson

Kuka on meme-jumala Chris?

Chris Tyson, joka tunnetaan paremmin nimellä Chris the Meme God, on amerikkalainen Youtube ja Instagram tähti. Hän on osa lapsuudenkaveriaan Jimmy Donaldsonia Youtube kanava MrBeast . Jimmy, Chris ja heidän muut isäntäkanavansa tunnetaan hauskoista leikeistään, haasteistaan ​​ja kepposistaan. Chrisin henkilökohtainen tili Instagram , on myös melko suosittu faniensa keskuudessa. Hän lähettää usein kuvia vaimostaan ​​Katieesta ja heidän poikastaan ​​Tuckerista Instagram . Chris on myös eläinten rakastaja.

Chris meemijumala Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B6ES_ufAKIF/
(chris_thememegod) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/ByYYS2CHjqc/
(chris_thememegod •) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BxneuNEHWDx/
(chris_thememegod) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bw2NFPVHVDQ/
(chris_thememegod •) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BwPgA5ZH7mW/
(chris_thememegod •) Edellinen Seuraava Aikainen elämä

Chris Tyson, joka tunnetaan paremmin online-salanimellään, Chris Meme God, syntyi 1. heinäkuuta 1996 Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa.

Hänen vanhemmistaan ​​tai koulutuksestaan ​​ei tiedetä paljoakaan.

kuinka vanha on jonathan van ness
Jatka lukemista alla Ura: Chris's Rise YouTubessa ja Instagramissa

Meme-jumala Chris tuli valokeilaan, kun hän liittyi lapsuudenystävänsä Jimmy Donaldsonin kanssa, jonka verkkomonikeri MrBeast tunnetaan paremmin, Jimmyn YouTube-kanavan isäntänä, MrBeast . Kanava luotiin 19. helmikuuta 2012, ja Chris liittyi kanavaan samana vuonna. Kolme muuta Jimmyn ja Chrisin ystävää, myös Chandler, Jake ja Garret, liittyivät kanavaan.

Vuosien varrella kanava on viihdyttänyt katsojiaan komediavideoilla, haastevideoilla ja kepposilla. Kanava tunnetaan myös videosarjastaan Pahimmat introt YouTubessa , sen pelivideot ja erilaiset komediavideot Donald Trumpista. Se on saavuttanut valtavan 6 miljardin katsojakunnan ja 40,9 miljoonaa tilaajaa. Jotkut kanavan suosituimmista videoista ovat Selviytyminen 24 tuntia suoraan sademetsässä , Viimeinen jättää pyörivä ovi voittaa 50000 dollaria ja Ostin maailman suurimman ilotulitusvälineen (600 000 dollaria) . Helmikuussa 2019 Chris julkaisi videon, jossa keskusteltiin YouTuber PewDiePie -toverista.

Ryhmällä on neljä muuta pääkanavaan liittyvää kanavaa, nimittäin Herra Peto (muodostettu 17. heinäkuuta 2020), MrBeast Gaming (muodostettu 8. huhtikuuta 2020), BeastHacks (luotu 25. huhtikuuta 2016) ja Herra Bro (luotu 28. tammikuuta 2017). Heidän Instagram sivu on ylittänyt 10 miljoonaa seuraajaa.

Chris Meme God on yhtä suosittu Instagram . Hänen Instagram tili, chris_thememegod , on saanut yli 1,8 miljoonaa seuraajaa. Hän kutsuu itseään mrbeastin viralliseksi johtajaksi Instagram oli.

Chris Meme God's Viserrys tili, ChrisO2 , luotiin elokuussa 2015, mutta hän ei ole liian suosittu alustalla. Chrisillä on Youtooz hänelle omistettu nukke. Nukke on muotoiltu täsmälleen Chrisin ulkonäön mukaan. Siinä on olkalaukku, varvastossut ja urheilupiikkejä aivan kuten Chris.

Hän myös edistää MrBeast viralliset tavarat, kuten heidän tuotemerkkinsä T-paidat, lippikset ja tossut, jotka ovat myynnissä shopmrbeast.com .

Henkilökohtainen elämä

Chris on naimisissa Katie Farquhar Tysonin kanssa. 18. kesäkuuta 2020 Chris ja hänen vaimonsa saivat ensimmäisen lapsensa, poikansa, Tucker Stephen Tysonin.

Aiemmin, 5. joulukuuta 2019, Chris ilmoitti vaimonsa raskaudesta Instagram lähettää. Hänen kuvatekstinsä luki: Meillä on vauva kesäkuussa !, jonka jälkeen Chris selitti, että hän ja hänen vaimonsa olivat yrittäneet saada vauvan yli vuoden ja lopulta lopettaneet yrittämisen. Hän sanoi, että heitä oli siunattu ja jakoivat lisätietoja raskaudesta myöhemmin.

17. kesäkuuta 2020 Chris lähetti kuvan itsestään vaimonsa kanssa ja ilmoitti, että he ovat pian matkalla sairaalaan, ja mainitsi tänään, että päivä on vihdoin. 19. kesäkuuta 2020 Chris jakoi kuvan vauvastaan ​​ja nimestään Instagram .

Suurin osa hänen Instagram viestit nykyään koskevat hänen vaimoaan ja poikaansa. 22. heinäkuuta hän kuvaili vaimoaan Instagram hämmästyttävänä äitinä ja vaimona toivottaen hänelle hyvää syntymäpäivää. Hän on jopa luonut Instagram tilin hänen vastasyntyneestä pojastaan tucker_thememegod , jonka kautta hän jakaa kuvia Tucker .

Trivia

Meme-Jumala Chris on todellinen eläinten rakastaja. Hänellä on kissa ja vanha koira nimeltä Bubba, jotka ovat olleet hänen kanssaan lapsesta asti. Syyskuussa 2019 hän lähetti kuvan Bubbasta Instagram ja pyysi fanejaan toivomaan koiralle hyvää syntymäpäivää.

24. heinäkuuta 2020 Chris julkaisi kuvia muutamasta eläinsuojasta ottamastaan ​​pennusta Instagram . Hän kehotti fanejaan adoptoimaan koiria ja kissoja sen sijaan, että ostaisivat ne lemmikkikaupoista.

Instagram