Charles Meltonin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 4. tammikuuta , 1991Ikä: 30 vuotta,30 -vuotiaat miehetAurinko merkki: Kauris

Syntynyt:Juneau, AlaskaKuuluisa:Näyttelijä

Näyttelijät Mallit

Korkeus: 6'0 '(183cm),6'0 'HuonoPerhe:

isä:Phil Melton

äiti:Sukyong Melton

MEILLE. Osavaltio: Alaska

Lisää faktoja

koulutus:Kansasin osavaltion yliopisto

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Jake Paul Kylie Jenner Gigi Hadid Courtney Stodden

Kuka on Charles Melton?

Charles Melton on nuori amerikkalainen malli ja näyttelijä. Ennen debyyttinsä tekemistä Charles työskenteli ammatillisena mallina. Hän on mallinnanut elokuvia Park & ​​Ronen ja VLOVNew. Hän on myös esiintynyt Dolce & Gabbana -ilmakirjassa. Hän sai myös mahdollisuuden esiintyä Prestigen kannessa. Hän teki debyyttinsä TV -sarjassa Glee vuonna 2014. Hän esiintyi myös kahdessa jaksossa elokuvassa American Horror Story. Hän pussasi suuren tauon vuonna 2017 , kun hän alkoi pelata Reggie Mantlea The CW's Riverdalen toisella kaudella. Hän on esiintynyt useissa lyhytelokuvissa, kuten Faces Without Eyes (2015), Bad Friend (2015), ja The Channel (2016). Vuonna 2018 hän esiintyi 'häkkinä' verkkotrillerissä The Thinning. Hän kuvaa parhaillaan The Sun Is Also a Star -elokuvaa, jonka on määrä julkaista vuonna 2019. Hänet nähdään Daniel Baen roolissa. elokuvassa.Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Vuoden 2020 seksikkäimmät miehet Vuoden 2020 kelpoisimmat kandidaatit Charles Melton Kuvaluotto https://www.instagram.com/melton/ Kuvaluotto https://www.instagram.com/melton/ Kuvaluotto https://www.instagram.com/melton/ Kuvaluotto https://www.instagram.com/melton/ Kuvaluotto https://www.instagram.com/melton/ Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/udeDq0gPKH/
(Melton)Kauris -mallit Amerikkalaiset näyttelijät Ura Melton aloitti mallin uransa vuonna 2012, kun hän käveli VLOV New- ja Park & ​​Ronen -elokuvissa New Yorkin muotiviikolla. Hän esiintyi myös Dolce & Gabbana -ilmakirjassa. Hän koristi myös Prestigen kannen. Hän on työskennellyt levy -yhtiöiden kuten Armani, Azalea, Dolce & Gabbana, Hollister, John Russo, Jeff Slater ja Old Navy kanssa. Hän oli myös Mac Cosmeticsin miesten meikkilinjan kasvot. Melton teki näyttelijän debyyttinsä vuonna 2014 jaksolla Glee. Hän näytteli mallia jaksossa nimeltä New New York. Vuonna 2015 hän esiintyi suositun sarjan American Horror Story jaksossa. Hän näytteli nimellä 'Mr. Wu ”jaksossa nimeltä” Huone 33. ”Vuonna 2016 hän toisti roolinsa saman sarjan jaksossa nimeltä” Ole vieraamme ”. Lyhytelokuva Faces Without Eyes vuonna 2015. Samana vuonna hän näytteli hahmoa nimeltä Colin toisessa lyhytelokuvassa Bad Friend. Vuonna 2016 hän esiintyi lyhytelokuvassa The Channel. Vuonna 2017 hän pussitti Uraa määrittelevä rooli, kun hän korvasi Ross Butlerin Riverdalen toisella kaudella. Hänen hahmonsa Reggie Mantle perustui Archie Comicsin suosittuun sarjakuvahahmoon. Teini-ikäinen draama on jo yleisön hitti. . Toistaiseksi hän on esiintynyt Riverdalen 20 jaksossa. Sarja on nyt kolmannella kaudellaan. Vuonna 2018 hän näytteli Cagea yhdysvaltalaisessa tieteiskirjallisessa sosiaalisessa trillerissä The Thinning. Elokuvan pääosassa oli Logan Paul. Hänen on tarkoitus esiintyä toisessa elokuvassa 'The Sun Is Also a Star'. Elokuvassa hän esiintyy Daniel Baena ja sen on määrä ilmestyä vuonna 2019.30 -vuotiaita näyttelijöitä Amerikkalaiset elokuva- ja teatteripersoonat Kauris Miehet Henkilökohtainen elämä Melton seurustelee parhaillaan Riverdale-näyttelijänsä Camila Mendesin kanssa. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2018. Hän rakastaa laulaja William Hungia, ja hänen suosikkielokuvansa on ”Knight's Tale”. Melton rakastaa ruokakanavien katsomista vapaa -ajallaan.