Mahdollisuus räppäri elämäkerta

Nopeita faktoja

Nimimerkki:ChanoSyntymäpäivä: 16. huhtikuuta , 1993Ikä: 28 vuotta,28-vuotiaat miehet

Aurinko merkki: OinasTunnetaan myös:Kansleri Johnathan Bennett

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Chicago, Illinois, YhdysvallatKuuluisa:Räppäri

Räppärit Musta laulaja

Korkeus: 5'10 '(178cm),5'10 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen: Kirsten Corley Billie Eilish Courtney Stodden 6ix9ine

Kuka on Chance the Rapper?

Kansleri Johnathan Bennett, joka tunnetaan paremmin nimellä Chance the Rapper, on amerikkalainen hiphop-levytysartisti, joka tuli esiin räppimusiikistaan. Illinoisissa Chicagossa syntynyt Bennett oli intohimoinen laulamiseen jo varhaisesta iästä lähtien. Hän halusi olla muusikko, vaikka hänen isänsä halusi hänen saavan toimihenkilön. Bennett muodosti ystävänsä kanssa oman hiphop-duo nimeltä Instrumentality. Soul- ja jazz-harrastaja, Kanye Westin debyyttialbumi The College Dropout herätti Bennettin kiinnostuksen hiphopiin. Opintojensa jälkeen Bennett aloitti musiikin ammattitaidon. Vaikka hän julkaisi useita singlejä ja miksauksen, se oli hänen toinen miksaus 'Acid Rap', joka todella aloitti uransa. Bennettin ammattimainen graafi saavutti huippunsa kolmannella miksauksellaan 'Värityskirja', joka sai hänet kolme Grammy-ehdokasta. Siitä tuli myös ensimmäinen ainoa suoratoistolevy, joka on koskaan saanut Grammy-ehdokkuuden. Sen lisäksi, että Bennett on sooloprojektiensa lisäksi, hän on kerännyt useita muita muusikkoja. Hän teki yhteistyötä The Social Experiment -bändin laulajan kanssa keksimään suositun albumin nimeltä Surf.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Kuuluisien räppääjien todelliset nimet Vuoden 2020 kuumimmat miesräppärit Mahdollisuus räppäriin Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BYlPKXFg3qr/
(mahdollisuustiedot) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B_lDhBWBhxg/
(chancetherapper_13 •) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/PRN-138967/
(PRN) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bd5ZAELAQfi/
(tilaisuudet •) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bb6870wAOCI/
(mahdollisuustiedot) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BWW_uVUAK1L/
(tilaisuudet •) Kuvahyvitys http://powerpublicityllc.com/3-power-lessons-from-chance-the-rapper/Mustat sanoittajat ja lauluntekijät Amerikkalaiset miehet Illinoisin muusikot Ura

Huolimatta siitä, että opettajat pilkkasivat häntä, Bennettin intohimo musiikkiin ei kuihtu. Sen sijaan hän jatkoi kunnianhimoaan täydellä voimalla ja levytti ensimmäisen miksauksensa '10 Day' vuoden 2011 alussa. Hän päätti vuoden julkaisemalla kappaleen nimeltä Windows.

Huhtikuussa 2012 Bennett julkaisi miksauksensa ylivoimaisesti. Sekoitus teippi oli kaupallisesti onnistunut ja arvostettu. Julkaisusta lähtien sitä on ladattu yli 500 000 kertaa Datpiffin kautta. Sekoitus oli esillä Forbes-lehden Cheap Tunes -sarakkeessa.

Kun amerikkalainen räppäri Childish Gambino oli ollut mukana hänen Royalty-miksauksessa, Bennett julkaisi toisen Acipe Rap -mikselinsä huhtikuussa 2013. Yli 1,5 miljoonaa kertaa ladattu miksaus kiitti musiikkikriitikot ja fanit. Se sai jopa ehdokkuuden 'Paras Mixtape' vuoden 2013 'BET Hip Hop Awards' -palkinnoissa.

Acid Rap debytoi Billboard Top R & B / Hip-Hop -albumien numerolla 63. Se myös pääsi 50 vuoden 2013 parhaan albumin listalle ja saavutti Rolling Stonesin 26. sijan. neljänneksi Complex. Se oli myös yksi NPR Musicin 50 suosikki-albumista 2013.

Toukokuussa 2013 hän julkaisi singlen 'Paranoia' Songs from Scratch -sarjaan. Seuraavaksi hänet esiteltiin Childish Gambinon albumissa ”Koska Internet”, joka julkaistiin 10. joulukuuta 2013.

Maaliskuussa 2014, juuri kun hänen musiikkiuransa oli rullalla, Bennett teki merkin myös mallina. Hän esiintyi Dockersin ostettavissa olevassa verkkovideossa, joka mainosti brändin kevätlinjaa.

Vuonna 2015 Bennett julkaisi lyhytelokuvan nimeltä Mr. Onnellinen. ”Colin Tilleyn ohjaama se pyörii päähenkilön” Victorin ”ympärillä, joka on masennuksessa ja itsetuhoinen, kunnes tapaa Mr. Onnellinen.'

Toukokuussa 2015 Bennett julkaisi albuminsa 'Surf' Yhdysvaltain iTunes-kaupassa iTunes Exclusive -palveluna. Levy sai musiikkikriitikolta suuren suosion. Pian hän jatkoi esitystä Bonnaroo-musiikkifestivaaleilla superjam-konserttikokoelmalle. Tänä aikana hän esiintyi myös vieraana räppäri Kendrick Lamarin rinnalla suositun Earth, Wind & Fire -yhtyeen kanssa.

Yhdessä Lil B: n kanssa Bennett nauhoitti yhteistyösekoituksen nimeltä Free Based Freestyles Mixtape ja julkaisi sen elokuussa 2015. Hän seurasi sitä videolla uudelle kappaleelleen Family Matters. Kappale oli Kanye Westin kappaleen uudelleistyö. Perheyritys 'jälkimmäisen vuoden 2004 The College Dropout -albumista.

Jatka lukemista alla

27. lokakuuta 2015 Bennett kantaesitti uuden kappaleen nimeltä Angels elokuvassa The Late Show Stephen Colbertin kanssa. Myöhemmin vuonna hän esiintyi Saturday Night Live -elokuvassa, jossa hän kantaesitti uuden kappaleen nimeltä Somewhere in Paradise. . '

Vuonna 2016 Bennett kirjoitti yhdessä ja esiintyi Kanye Westin kappaleessa ”Ultralight Beam” albumille ”The Life of Pablo”. Muita hänen kirjoittamiaan kappaleita albumille ovat ”Father Stretch My Hands Pt. 1, ”Kuuluisa”, ”Palaute” ja ”Aallot”.

Länsi-yhteistyönsä jälkeen hän esiintyi hiphop-duon 'Macklemore & Ryan Lewis' kanssa kappaleessa 'Need To Know' levylle 'This Unruly Mess I'm Made'. Hän esiintyi seuraavaksi Skrillexin remix of Hundred Waters -albumissa. 'Näytä minulle rakkaus.'

Toukokuussa 2016 Bennett esitteli kolmannen miksauksensa 'Värityskirja'. Sekoitus suoratoistettiin yksinomaan Apple Musicissa, ja se debytoi Billboard 200: n numerossa kahdeksan. Sekä yleisö että kriitikot arvostivat miksauksen pisteet laajalti.

Bennettin teokseen kuuluu single 'We the People', jonka hän teki Nike-mainoksessa 'Unlimited Together'. Hän jopa esiintyi siinä ja myös Nestle Kit Kat -mainoksessa.

Syyskuussa 2016 hän aloitti Magnificent Coloring World Tour -kiertueen San Diegossa. Hän aloitti kaikkien aikojen ensimmäisen musiikkifestivaalin Yhdysvalloissa. Cellular Field ”Chicagon eteläpuolella.

Hän esiintyi 59. vuotuisessa Grammy-palkinnossa helmikuussa 2017. Myöhemmin vuonna hänen laulunsa ”Last Christmas”, joka esitettiin Saturday Night Live -ohjelmassa, nimitettiin Emmy-palkinnoksi.

Elokuussa 2017 Bennett julkaisi Lollapalooza-musiikkifestivaalin kolmannen päivän. Seuraavana vuonna hän esiintyi Logout-kappaleessa, joka oli Saban albumin Care for Me -laulu. Hän oli myös esillä Cardi B: n parhaassa elämässä. debyyttialbumi 'Invasion of Privacy.'

Marraskuussa 2018 hän julkaisi kaksi uutta singleä, nimittäin 'My Own Thing' ja 'The Man Who Has Everything' tulevalle debyyttialbumilleen. Hän esiintyi myös Ed Sheeranin kappaleessa Cross Me.

Jatka lukemista alla

Bennettin debyyttialbumi 'The Big Day' julkaistiin itsenäisesti 26. heinäkuuta 2019. Levy debytoi toisella sijalla US Billboard 200 -levyllä ja sai arvostetun arvosanan. Albumiin vaikuttivat hänen häät, jotka pidettiin maaliskuussa 2019.

Oinasräppärit Mieslaulajat Oinaslaulajat Suuret teokset

Chance the Rapper vakiinnutti itsensä hiphop-taiteilijaksi ja muusikoksi julkaissut kolmannen miksauksensa 'Coloring Book'. Debytoituna Billboard 200: n kahdeksannella numerolla, siitä tuli ensimmäinen julkaisu, joka on listattu yksinomaan suoratoistona. Kriitikot ylistivät miksausta ja saivat kolme Grammy-ehdokasta, mukaan lukien paras rap-albumi. Siitä tuli myös kaikkien aikojen debyyttinsä ainoa suoratoistolevy, joka sai Grammy-ehdokkuuden.

Miesmuusikot Amerikkalaiset räppärit Amerikkalaiset laulajat Palkinnot ja saavutukset

Marraskuussa 2014 Chance the Rapperille myönnettiin Chicagon ”Outstanding Youth of the Year Award” -palkinto.

Tammikuussa 2015 hän sijoittui seitsemänneksi Forbes 30 Under 30 2015 -musiikkilistalle.

Bennettin kolmas miksaus 'Värityskirja' sai kolme 'Grammy' -ehdoketta, mukaan lukien 'Paras rap-albumi'. Siitä tuli ensimmäinen ainoa suoratoistolevy, joka on koskaan saanut Grammy-ehdokkuuden.

Amerikkalaiset levytuottajat Mies sanoittajat ja lauluntekijät Amerikkalaiset sanoittajat ja lauluntekijät Henkilökohtainen elämä ja perintö

Chance the Rapper alkoi seurustella Kirstenin kanssa vuonna 2013. Pari toivotti ensimmäisen lapsensa, tyttären nimeltä Kensli, tervetulleeksi syyskuussa 2015.

missä carmelo anthony syntyi

Pariskunta putosi vuonna 2016 ja lopetti asumisen yhdessä. Lopulta molemmat sovittelivat ja solmivat solmun 9. maaliskuuta 2019. Pariskunta ilmoitti toisen tyttärensä Marlin saapumisesta syyskuussa 2019.

Bennett on uskollinen kristitty ja viittaa usein Kristukseen kappaleissaan.

Bennett edistää aktiivisesti #SaveChicago-kampanjaa. Kampanjan tarkoituksena on pysäyttää raakuus ja aseväkivalta. Hän tapasi myös silloisen presidentti Obaman keskustelemaan ”Veljeni pitäjän haasteesta”, Yhdysvaltojen liittohallituksen aloitteesta, jolla kannustettiin kansalaisjohtajia puuttumaan värein nuorten miesten elämään vastaamaan heidän ainutlaatuisiin haasteisiinsa ja edistämään rodullista oikeudenmukaisuutta.

Palkinnot

Grammy-palkinnot
2017 Paras rap-esitys Voittaja
2017 Paras rappialbumi Voittaja
2017 Paras uusi taiteilija Voittaja
Viserrys Youtube Instagram