Catriona McGinn Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 22. kesäkuuta , 1978Ikä: 43 vuotta,43-vuotiaat naisetAurinko merkki: Syöpä

Syntynyt maa: KanadaSyntynyt:Sainte-Anne-de-Bellevue

Kuuluisa:Mark-Paul Gosselaarin vaimo

Perheenjäsenet Kanadan naisetKorkeus:1,80 m

Perhe:

Puoliso / entinen:Mark-Paul Gosselaar (m. 2012)

ben mendelsohn elokuvia ja TV -ohjelmia

lapset:Dekker Edward Gosselaar, Lachlyn Hope Gosselaar

Lisää faktoja

koulutus:Simon Fraser University ja McGill University

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Yael Cohen Linda Phan Kyla Weber Shay Shariatzadeh

Kuka on Catriona McGinn?

Catriona McGinn on Los Angelesissa toimiva mainosjohtaja. Hän on valmistunut Simon Fraserin yliopistosta ja McGill-yliopistosta Kanadasta, ja hän on ollut yhteydessä useisiin merkittäviin mainos-, lähetys- ja viestintäyrityksiin. Catriona oli erottamaton osa radioverkkoa 'Jack FM'. Hän on viettänyt suurimman osan elämästään ennen avioliittoa Kanadassa. Catriona on nyt naimisissa amerikkalaisen näyttelijän, Mark-Paul Gosselaarin kanssa, joka tunnetaan esiintymisestään TV-komediasarjassa Kellon tallentama . Catriona ja Mark ovat kahden suloisen lapsen ylpeitä vanhempia. Hän on myös aviomiehensä edellisen avioliiton lasten äiti.

Catriona McGinn Kuvahyvitys https://www.today.com/popculture/mark-paul-gosselaar-welcome-first-child-catriona-mcginn-8C11306083 Kuvahyvitys https://fabcelebrity.com/bios/catriona-mcginn-mark-paul-gosselaars-wife/ Kuvahyvitys https://people.com/celebrity/mark-paul-gosselaar-catriona-mcginn-get-married/ Kuvahyvitys https://www.wonderwall.com/entertainment/mark-paul-gosselaar-marries-catriona-mcginn-1696053.artikkeli Edellinen Seuraava Lapsuus ja koulutus Catriona McGinn syntyi 22. kesäkuuta 1978. Hän osallistui John Abbott Collegeen Sainte-Anne-de-Bellevueen, saaren esikaupunkialueelle Quebecin lounaisosassa Kanadassa. Valmistuttuaan yliopistosta vuonna 1998 Catriona ilmoittautui Simon Fraserin yliopistoon Kanadaan. Hän osallistui myös McGillin yliopistoon, josta hän valmistui vuonna 2002. Jatka lukemista alla Ura

Catriona McGinn on tehnyt jälkensä mainonnan alalla. Hän oli Nielsen Broadcast Data Systems (BDS): n pääjohtaja. Hänen työnsä BDS: ssä vaati häntä valvomaan tuotekehityksen, markkinoinnin ja kansallisen mainosmyynnin osastoja. Ennen siirtymistään BDSRadio.com -sivustolle Catriona työskenteli pääjohtajana Sparknet Communicationsissa Vancouverissa Kanadassa. Hänellä oli merkittävä rooli Jack FM -muodon, Sparknet Communicationsin lisensoiman radioverkkomerkin, rakentamisessa.

Vuonna 2010 Catriona McGinn liittyi myyntijohtajaksi ”Media Monitors” -yhtiöön, joka on johtava paikallinen lähetysten seuranta- ja todentamispalvelu- ja mainontayritys. Hänestä tuli lopulta yksi sen mainosjohtajista.

Perhe ja avioliitto Catriona McGinn on naimisissa Kellotähden Mark-Paul Gosselaarin kanssa. Mark oli varsin suosittu nuorten keskuudessa 1990-luvun alussa. Näyttelijä myönsi kerran treffannut kolmea tähtiä. Mark oli aiemmin naimisissa entisen mallin Lisa Ann Russellin kanssa. He tapasivat ensimmäisen kerran 1990-luvulla ja menivät naimisiin vuonna 1996. Markilla ja Lisalla oli myös kaksi lasta, nimittäin Michael Charles ja Ava Lorenn. He ilmoittivat asumuserostaan ​​kesäkuussa 2010. Avioero jätettiin 18. kesäkuuta 2010. Toukokuussa 2011 molemmat erotettiin virallisesti ja lopettivat siten 14-vuotisen avioliittonsa.

Mark-Paul Gosselaar oli vanhempiensa rinnalla vanhempiensa kanssa Lisan kanssa noin vuoden ajan. Tuona aikana Mark tapasi Catrionan. He alkoivat lopulta suhdetta. Vuonna 2011 Mark ehdotti Catrionalle 5 karaatin tyynyleikattua timanttisormusta. He kävivät käytävää pitkin 28. heinäkuuta 2012. Yksityinen hääseremonia pidettiin ihanan Sunstone Wineryn keskellä Santa Ynezissä Kaliforniassa.

Catriona McGinnin kihlasormuksen suunnitteli yksinomaan eliitti korumerkki Neil Lane. Vastapojat valitsivat häämatkakohteeksi Italian.

kuinka vanha on Devan Key

Catriona ilmoitti ensimmäisestä raskaudestaan ​​8 kuukautta häiden jälkeen. 30. syyskuuta 2013 syntyi heidän poikansa Dekker Edward. Heidän tyttärensä, Lachlyn Hope, syntyi vuonna 2015. Catriona on myös Lisan Markin lasten äiti. Mark jakaa huoltajuuden entisen vaimonsa kanssa.

Catriona McGinn erehdetään usein malliksi pituudensa vuoksi. Viiden jalan ja 11 tuuman kohoavan kehyksen ansiosta mainosjohtaja on pitempi kuin hänen miehensä.