Casey Affleckin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 12. elokuuta , 1975Ikä: 45 vuotta,45-vuotiaat miehetAurinko merkki: Leo

Tunnetaan myös:Caleb Casey McGuire Affleck-BoldtSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Falmouth, Massachusetts, Yhdysvallat

Kuuluisa:NäyttelijäNäyttelijät Ohjaajat

Korkeus: 5'9 '(175cm),5'9 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen:Kesä Phoenix (m. 2006–2017)

isä:Timothy Byers Affleck

äiti:Christine Anne Boldt

sisarukset: Ben Affleck Jake Paul Wyatt Russell Macaulay Culkin

Kuka on Casey Affleck?

Casey Affleck on suosittu amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja ja eläinoikeusaktivisti. Hän sattuu olemaan menestyvän näyttelijän Ben Affleckin nuorempi veli. Casey tunnetaan ottavansa epäsovinnaisia ​​rooleja, niin epätavallisia, että monet Hollywoodin A-listan tähdet epäröivät kuvata tällaisia ​​rooleja. Hän aloitti uransa 80-luvun lopulla TV-elokuvalla Lemon Sky ja saavutti Hollywoodin suosion vuoden 1995 elokuvalla To Die For. Elokuvan vaikuttavan esityksensä ansiosta hänestä tuli yksi elokuvan suosikkinäyttelijöistä. To Die For -ohjaaja Gus Van Sant, joka ennusti Caseyn olevan seuraava iso juttu Hollywoodissa ja jatkoi hänet back-to-back -elokuvissa. Myöhemmin Casey alkoi laskeutua näkyvämmille rooleille. Mutta toisin kuin useimmat hänen aikalaisistaan, hän valitsi roolinsa varoen, minkä seurauksena häntä kutsuttiin perfektionistiksi. Hänen ahkera työnsä kannatti, ja hänet nimitettiin 'Oscar-palkinnoksi' parhaaksi naispuoliseksi naisnäyttelijäksi vuoden 2007 elokuvalle 'Pelkurin Robert Fordin salamurha Jesse Jamesille'. Hänen uraansa hallitsivat silloin kunnioitusta ansaitsevat roolit joitain kriittisesti menestyviä elokuvia, kuten Gone Baby Gone, Olen edelleen täällä ja Killer Inside Me. Hänen uransa suurin käännekohta tuli julkaisemalla 'Manchester by the Sea'. elokuvassa surun kärsimän miehen rooli, Casey pyyhkäisi melkein kaikki tärkeimmät näyttelijöiden palkinnot tuona vuonna Oscarista Golden Globe -peliin.

Casey Affleck Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bf7_lPhAtq2/
(casey.affleck.official.page) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CD0crI2nJrO/
(caseyaffleck_fanpage) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bf7__z-AD17/
(casey.affleck.official.page) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bf7_qSng7eZ/
(casey.affleck.official.page) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bf7_xA5AtOZ/
(casey.affleck.official.page) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Casey_Affleck_at_the_Manchester_by_the_Sea_premiere_(30199719155)_(cropped).jpg
(Bex Walton Lontoosta, Englannista / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0))Leo Miehet Alkuperäinen ura

Suoritettuaan lukiokoulutuksensa Casey muutti Los Angelesiin aloittamaan näyttelijäuransa ja pysyi siellä Matt Damonin kanssa, joka oli hänen lapsuutensa ystävä. Nuoret näyttelijät kamppailivat jonkin aikaa ja tekivät parittomia töitä ravintoloissa. Lopulta Casey esiintyi elokuvassa To Die For, mikä oli menestys, mutta Race the Sun -tapahtuman epäonnistuminen aiheutti hänelle vaivaa.

kuinka vanha on marc anthony

Casey kyllästyi elokuvateollisuuden mahdollisuuksien puutteeseen ja ilmoittautui George Washingtonin yliopistoon opiskelemaan politiikkaa.

Mutta hän ei koskaan valmistunut yliopistosta, koska halu toimia toimi estää häntä keskittymästä opintoihinsa. Lopulta hän päätti jatkaa unelmarehäänsä hellittämättä.

Ura

Teini-ikäisenä Casey Affleck oli jo esiintynyt TV-elokuvassa nimeltä Lemon Sky. Hän varmisti tämän näyttelijän roolin äitinsä suosituksen pohjalta. Ensimmäisen elokuvaroolinsa hän sai vuoden 1995 elokuvasta To Die For.

Elokuva oli satiirikomedia, jonka ohjasi arvostettu elokuvantekijä Gus Van Sant. Hänen esityksensä psykopaattisesta vihaisesta teini-ikäisestä sai kiitosta kriitikoilta, ja Gus Van Sant väitti avoimesti, että hänestä oli tullut näyttelijän Caseyn fani. Elokuvasta tuli hitti.

Hänen toisen elokuvansa ”Race the Sun” epäonnistuminen pakotti hänet lopettamaan näyttelijät. Hän ei kuitenkaan voinut kieltäytyä, kun Gus Van Sant heitti hänet elokuvaan Good Will Hunting, jonka kirjoitti Caseyn veli Ben Affleck ja pääosassa lapsuutensa ystävä Matt Damon. Elokuva oli valtava kriittinen ja kaupallinen menestys ja haavoittanut Caseyn mainetta. Hän ei kuitenkaan ollut täysin vakuuttunut ja katosi Hollywood-kohtauksilta, kun hänen elokuvansa 'Chasing Amy' ei onnistunut.

Poistuttuaan yliopistosta hän jatkoi elokuvien tekemistä ottamalla pieniä rooleja. Näin alkoi 'pimeä' vaihe elämässään, jonka aikana hän oli osa monia epäonnistuneita elokuvia, kuten 'American Pie', '200 savuketta' ja 'Drowning Mona'. Vuonna 2001 hän työskenteli ohjaajan Steven Soderberghin kanssa elokuva 'Ocean's Eleven', joka elvytti uransa jossain määrin. Elokuva, jonka pääosissa ovat Brad Pitt ja George Clooney, oli suuri menestys ja sai Caseylle kiitosta roolistaan ​​yhtenä Mormon-veljistä.

Casey toisti roolinsa seuraavissa kahdessa elokuvasarjassa, nimeltään 'Ocean's Twelve' ja 'Ocean's Thirteen'.

Vuonna 2002 Gus Van jatkoi yhteistyötään Caseyn kanssa asettamalla hänet pääosaan elokuvaan 'Gerry', jossa Matt Damonilla oli myös keskeinen rooli.

Jatka lukemista alla

Seuraavat muutamat vuodet tuottivat Caseylle vaihtelevia tuloksia, mutta vuosi 2007 oli hänelle suuri yllätys. Hän esiintyi draamaelokuvassa ”Jesse Jamesin salamurha pelkurin Robert Fordin toimesta”. Länsimaisessa draamaelokuvassa Brad Pitt soitti nimiroolia ”Jesse James”, kun Casey soitti toista nimihahmoa ”Robert Fordia”.

Negatiivisesta hahmostaan ​​elokuvassa Casey sai ehdokkuudet Oscar-, Golden Globe- ja Screen Actors Guild Award -palkintoihin kategoriassa Paras naispääosa. ”Robert Ford” osoittautui uransa suurimmaksi läpimurtoksi ja teki Caseystä osan Hollywoodin A-listaajista.

Vuonna 2007 hänen vanhempi veljensä Ben kävi läpi kovaa urakautta. Kun Ben ajatteli kokeilla käsiään ohjauksessa, Casey tuki häntä ja näytti pääroolia elokuvassaan 'Gone Baby Gone'. Elokuva oli merkittävä kriittinen menestys ja vaatimaton lipputulot. Kriitikot hämmästyivät nähdessään Caseyn esityksen ja kutsuivat häntä 'uudeksi suureksi asiaksi Hollywoodissa'.

Vuonna 2010 elokuvassa 'The Killer Inside Me' Casey oli sarjamurhaajana, mikä ansaitsi hänelle kriittisen menestyksen. Vuonna 2011 hänellä oli tukeva rooli heistikomediaelokuvassa 'Tower Heist'. Tuona aikana Casey ilmoitti työskentelevänsä debyyttinsäohjausyrityksessä nimeltä 'Olen edelleen täällä' ja että hän laittaa omia varojaan. elokuvan tekeminen.

Vuonna 2014 Affleckillä oli tukirooli Christopher Nolanin tieteis-eepoksessa ”Interstellar”. Hän jatkoi sitten etsivää elokuvaa ”Triple 9” ja sitten insinööriä Disneyn katastrofielokuvassa ”The Finest Hour”.

Hän saavutti uransa huipun pelattuaan johtavan alkoholistisen yksinäisen roolin elokuvassa 'Manchester by the Sea'. Hänen esityksensä nimettiin 'parhaaksi viimeisimmässä muistissa', ja Casey voitti useita arvosanoin, kuten 'BAFTA Award' 'ja' Oscar 'esityksestään elokuvassa.

Sitten Casey otti hieman kiistanalaisen polun, kun hän esiintyi kokeellisessa psykologisessa draamassa A Ghost Story. Elokuva sai ensi-iltansa Sundance-elokuvajuhlilla ja siitä tuli yksi festivaalin nähtävyyksistä, vaikka sitä kritisoitiin 'liian hitaasti'. valtavirran elokuvalle. ''

Affleck alkoi sitten keskittyä ohjaajauraansa ja keksi elokuvansa 'Elämäni valo' vuonna 2019. Hän myös tuotti elokuvan ja oli tärkeä rooli. Sillä välin hän esiintyi myös elämäkerrallisessa komediaelokuvassa Vanha mies ja ase.

Vuonna 2019 ilmoitettiin, että Casey tuottaisi ja toimisi elokuvassa nimeltä The World to Come. Ohjaaja Mona Fastvold, elokuva on tarkoitus julkaista syyskuussa 2020. Samaan aikaan lokakuussa 2019 Casey valettiin näyttelemään pääroolia Vaughn Steinin elokuvassa Every Breath You Take. Elokuvan päävalokuva alkoi joulukuussa 2019.

Henkilökohtainen elämä

Joaquin Phoenix esitteli sisarensa Summer Phoenixin Casey Affleckille 90-luvun lopulla ja he alkoivat seurustella heti. He menivät naimisiin vuonna 2006, ja heitä siunattiin kahdella pojalla, Atticuksella ja Indiana. Vuonna 2015 pari alkoi puhua ongelmallisesta avioliitostaan ​​julkisesti ja erosi samana vuonna.

Casey sanoi, että jakautuminen oli molemminpuolista ja että he olivat edelleen hyviä ystäviä. Pian sen jälkeen hän aloitti tapaamisen näyttelijä Floriana Liman kanssa ja Summer Phoenix jätti avioeron vuoden 2017 puolivälissä. Avioero saatiin päätökseen syyskuussa 2017.

Casey on eläinten rakastaja ja ollut kasvissyöjä vuodesta 1995 lähtien. Hän työskentelee PETA: n kanssa eläinten oikeuksien puolesta ja on melko äänekäs pyrkimyksistään.

Caseyn uralla on ollut kiistoja. Hän oli tunnettu alkoholisti ja hänen faninsa huokasivat helpotusta vuonna 2016, kun hän ilmoitti olevansa kolme vuotta raittiina. Pari työtoveria on myös syyttänyt häntä seksuaalisesta ahdistelusta.

Casey Affleck -elokuvat

1. Tähtienvälinen (2014)

(Scifi, Draama, Seikkailu)

2. Hyvä tahdon metsästys (1997)

(Draama)

3. Manchester by the Sea (2016)

(Draama)

4. Valtameren yksitoista (2001)

(Jännitys, Rikos)

5. Poissa vauvasta (2007)

(Mysteeri, Rikos, Draama, Jännitys)

6. Jesse Jamesin murha pelkurin Robert Fordin toimesta (2007)

(Elämäkerta, Draama, Läntinen, Rikos, Historia)

7. Ystävämme (2021)

(Draama)

missä faze -sensori asuu

8. Amyn jahtaaminen (1997)

(Komedia, romanssi, draama)

9. Amerikkalainen piirakka (1999)

(Komedia)

10. Uunista (2013)

(Rikos, draama, trilleri)

Palkinnot

Oscar-palkinnot
2017. Paras näyttelijä pääosassa Manchester meren rannalla (2016)
Golden Globe -palkinnot
2017. Paras näyttelijän elokuva - draama Manchester meren rannalla (2016)
BAFTA-palkinnot
2017. Paras pääosassa Manchester meren rannalla (2016)